zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi, my tam jezdivali s nasima vzdycky na jeden den. Oni jsou oba ucitele a kdyz bylo na Velikonoce nebo na podzim nejake volno, jeli jsme tam od nekteryho z nich ze skoly se zajezdem. Naposled jsme tam byli nekdy pred 2 rokama myslim. Nasi tam ale jezdi porad. Nebo jeste do Madarska do Gyoru. Od nas to neni az zas tak daleko :-)
:-D :-D :-D
tu je tiez riadna zima, som bola pradlo vyvesat, ked fuka taky vietor, ze sa rychlejsie vysusi, ale mam normalne ruky zmrznute :-x :-x ja chcem leto :-o
tady sněžilo včera i dneska, ale jen chvilku, a protože svítí sluníčko a je poměrně teplo, tak po sněhu ani stopy :-)
jani, jak pořád píšeš, že se s někým dohaduješ v diskusi o nové verzi - kde je ta diskuse? já jsem nic nenašla :-N
ahojte
aj u nas snezilo /robim pod Hlavnou stanicou/
Cakam "prijemnu" IP od andzi, poprosila som ju , aby nepresuvala temy kedze nie je adminom, tak som zvedava co napise. Lebo niektore temy ked otvorim tak je tam napisane presunte sa sem a precitajte si pravidla fora :-|
Danu, dneska jsem si na tebe vzpomnela, kdyz jsem u banky parkovala vedle quashqaie. Zdalo se mi to vzdycky jako siiiilene velike auto, ale ono to zas o tolik vyssi a delsi jak focus neni :-) Na zadnim sedadle meli ruzovou autosedacku a basu piv :-D :-D :-D Uz quashqaiatko mas? Jake jsou dojmy?
Pak hod tu IP do humornych :-D Ona fakt chce byt Andzi adminem :-D
market pekne od teba ze si si na mna spomenula :-N a ta sedacka a basa piv mohla vyzerat dobre :-D
Dojmy super som spokojna, ono neni silene velky, je to vlastne mensie suv. Ale ked porovnam renault clio a kasiatko tak rozdiel veeelky. jazdi sa mi lepsie, necitim kazdu jamu, dufam ze nebudu problemy kedze je nove.
jani, díky za odkazy, tam bych to nehledala :-)
zatím mám pocit, že to vnímají docela pozitivně, což je super, na střeše jen remcali.
a pobavil mě tento příspěvek
teta Berta (neprihlásený) - 2. marca 2010 o 13:02
no teeeda , odpadnem... , bob , ty budeš nejaký macher.. asi , teby by som potrebovala
:-D :-D :-D
ta lakme je fakt kráva s prominutím ]-( ta už taky xkrát psala, že sem nebude chodit, akorát prudí
Lakme (nepřihlášený) -
Novinky dobré, ale jestli Vám šlo o to stránku naprosto znepřehlednit a udělat z ní nějaký mišmaš ve kterém, aby se prase vyznalo, tak se povedlo. Z pěkných přehledných stránek jste udělali něco naprosto šíleného. Gratuluji.
mna "bavia" prispevky typu: ocenila by som hodnotenie predavajucich v bazari..... zislo by sa vyhladavanie v bazari..... to akoze naozaj budu vsetky prispevky z testovacej verzie vymazane? my sme uz zacali diskusiu, co teraz? da sa to zachranit?.... nemam slov :-N
lakme mi nieco hovori, ale uz neviem v akej suvislosti bola riesena.....
lakme toho řešila víc, naposledy si jí pamatuju v té diskusi, kde se řešilo oddělení českého a slovenského koníka a že někdy admini dají do čsfr diskuse odkaz na slovenského koníka, ale oni jsou češky a nerozumí slovenštině... tak se to tam pak přece nějak zvrtlo a řešilo se tam pátý přes devátý a lakme tam hrozně prudila.
a prudila ještě v pár věcech, já si teď taky konkrétně nevybavuju. ale vim, že pořád psala, že už sem chodit nebude :-D
mně baví příspěvky - ty soukromé diskuse nejsou asi moc soukromé, když se zobrazují na první stránce a je tam vidět první a poslední příspěvek ]-(
:-D :-D
nebo - nepřihlášená - kde mám jako profilovou fotku? :-D :-D
hej hej, aj tie su dobre :-D som bola zvedava, ze ako prijali tie sukromne diskusie, tak som nahmatkovo otvorila asi 2 SK a CZ a tiez tam riesili, ze to az take sukromie nie je, ze ich tu vypatraju, ze to nema zmysel taketo sukromie alebo tie ich dohady, ze admini to mozu citat a pod..... ale tak potom sa niekto normalne vo fore opytal ci to vidia aj admini a bob odpisal.... myslim, ze zirafka sa to pytala.... prve co mi napadlo bolo, ze urcite chce vytvorit diskusiu, kde nas bude ohovarat - paranoja(?) :-N
Lakme krava je, co si vzpominam jeste jako neadminka, odchazi odsud asi tak dva roky :-N :-D Naposledy jsem o ni slysela od kamosky, kdyz prudila v diskuzi Hubneme XXL, ale s rozumem (nebo tak nejak). Prvni tam chodila jakoze na rozumy ohledne hubnuti a pozdeji je prudila pres IP, ze stejne nezhubnou atd. :-N
jasne, odchadza tak ako aj sisstin :-D a neviem kto vsetko este sa chystal odsit.....
uz si na lakme spominam.... fotka s krizom, xkrat zmazana.... uz mi je to jasne.... pozerala som kam prispieva a ona je tá AP matka, s ktorymi tu uz boli parkrat dake spory.... uz neviem presne co ale viem, ze nejake zvady boli, nejak sa od nich oddelili tie pipkasanga ci co... uz neviem ale viem, ze AP sa riesilo daaavno
tolko ich uz poodchadzalo. ako ked som mala raz slovnu potycku s takou partiou bab z Ba. Akoze chvilu trucovali a teraz sem normalne dalej pisu - az na jednu, ktorej som nepriamo napisala, ze je sup. :-N
ze je sup? akoze sup ako ten vtak alebo to ma byt daka skratka? ktora to bola? zvedava som, zvedavaa
viem, ze bolo nieco, ze si zalozila temu o BA a ony sa potom rozhodli, ze ked sa luko vyda, tak to daju zamknut.... ale niekto tam chcel este prispievat ci co ale ony si tu temu privlastnili... nie? :-N
jani. sup, ako vtak a to som vtedy nepriamo napisala na macabi... oni sa rozhodli, ze to zamknu, ale zrazu, ked im to anax zamkla tak bolo zle. ja som tam ale uz davnejsie predtym prestala pisat, nakolko tam bola totalna ignoracia (pises si v podstate sama so sebou a podobne...) a jednu babu odtial (tusim to bola macabi) vyhnali. s macabi som si dovtedy pisala v pohode, ale ako sa im zamkla tema, tak obrat o 360 stupnov a uz som bola aj ja ta zla, lebo som si im dovolila slusne oponovat a uz som bola adminovsky ritolez a podobne prirovnania... :-D
Ano, ano, to je ona. Myslim, ze nejaky cas chodila i na beremese. Kdysi jsem od ni cetla, ze jsou s pritelem - otcem jejich deti tak zapaleni katolici, ze se nevzali, protoze on je rozvedeny a nemohli by mit svatbu v kostele. A pak se vzali kdesi na radnici :-D
cafte cafte
prisla som vas len pozdravit a zase letim, idem sa navecerat do restiky, sa taaaak tesim x-) x-) x-) sme velmo davno neboli dakde sadnut :-N
Prajem krasny vecer :-)
jani, tak až žirafka založí soukromou skupinu, tak tam občas nakoukni, jestli ohovara nebo nie :-D :-D
jo, lakme je ta s křížem, taky už si na to vzpomínám. já si pamatuju, že když jsem poprvý viděla její album na koníkovi a tam toho otce jejich dětí, tak jsem nechápala, kdo to jako je :-N ale tak každý jsme nějaký, jen ten pán je opravdu nepřitažlivý a ona je docela mladá holka.
a ještě jsem dodneška nepochopila, jestli to jejich první dítě je holka nebo kluk. myslim teda, že kluk, ale četla jsem od ní příspěvek, kde o něm psala v ženském rodě. navíc nevim, jak se jmenuje. v albu píše marinek. ale jak zní to jméno v základním tvaru - víte někdo?