zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
podla mna posiela kazdemu rad radom, kvoli reklame. ak ju teda ani jedna nepoznate. mozno vas ponuklo v zozname, ze ktorych ludi by mohla poznat, tak vam to rovno poslala.
mne to neposlala.... a ak by poslala, dala by som ignorovat :-D ale bude to nejaka uzivatelka asi, kedze je fanynka mojasvadba.sk :-) mohla by si tu stranku aktualizovat, ved tam ma vianocne prianie :-D
inak, ja som uz asi sibnuta uplne.... ako keby mi nestacilo, ze adminujem tu, tak sem-tam bonzujem aj v diskusiach na Sme.sk (ak nahodou v CZ neviete, su to SK noviny :-p) alebo ked v clanku objavim chybu, tak im poslem hlasenie :-D a co ma kamoska fotografka stranku, tak jej som prvotny navrh stranky zvozila, az mi to blbe bolo (pravopisne, stylisticke chyby, prilis vela anglickych vyrazov, neprakticke pouzivanie) ale ona mi podakovala a upravila to.... uz som total zdeformovana, casto sa mi o adminovani aj sniva :-N
jani, nie si sama. ja som minule nakukla na tu stranku svadbaonline a isla som normalne mazat fotky z albumu, lebo tam bol webovy odkaz. dooost dlho mi trvalo, kym mi trklo, ze som uplne na inej stranke. :-D
ozaj. taka blbina, ale posledne mesiace si vsimam, ze som o 2 minuty pozadu. niekto napise prispevok a vidim tam cas o 2 minuty vyssi, ako mam vsade na hodinkach. :-D
maji, tie prispevky su o 2min. dopredu uz dlhsie, aj som to hovorila, ale tak mavlo sa nad tym rukou.... som hovorila, ze aj na mojom mobile idu presne tak presne hodiny, tak mi bolo povedane, ze sa asi server zosynchronizoval s mojim mobilom :-D :-D
dnes si zadali GTad casopis svadba (este nezaplatili, tak sa nezobrazuje) a maju aj el. vydanie a tam aj forum, tak sme rozmyslali, ci im napiseme, ze nech to ani neuhradzaju.... ale tak posledny prispevok z 01. marca a presne taky isty spam ako bol aj tu: kde sa oplati kupovat sperky? mne sa strasne paci stranka ****** (uz neviem aka)... co myslite vy?.... vytvorene o tom 2 temy a dominika vymazavala rovnake prispevky odtailto pred par dnami :-D tak sme sa rozhodli, ze ak zaplatia, reklamu im schvalime, bo nepredstavuju pre nas konkurenciu :-)
idem zobudit matiska. a potom pojdem asi konecne aj spat.
no som rada, ze nie je porucha na mojom prijimaci :-D toto nam robil sercer doma, ale len par sekund bola rozdiel...
konkurencia to urcite nebude podla tych 68 prispevkov v ich fore. :-)
aj ja idem pomaly spat... aj ked som chcela ist spat o 23, lebo v sob. sa nevyspim zas.... ideme do Stuhlecku lyzovat a hned rano.... ale tak verim, ze v nedelu sa vyspim, drahy ide zas na floorballovy turnaj do NR, o 9 maju zapas, cize okolo 7 pojde z domu, tak ho vyprevadim a zalahnem a dufam, ze aspon do 11:00 budem spat :-p
hej hej, to sme zistili potom, tak reku, nech si maju reklamu ak zaplatia, na nas nemaju :-)
domi, o firme Svadobny salon Lucia Strakova - ak myslis to o stopnutych inzeratoch co sme sa bavili.... ak myslis to co sme pisali, ci moze byt forum nasa konkurencia, tak to bolo elektronicke vydanie casopisu Svadba
Jo, na ty dve minuty rozdil jsem se uz driv chtela zeptat :-D Ze jako na FB to sedi presne a tu jsem pozadu :-D
A bohuzel se taky musim priznat k urcite deformovanosti. Obcas mam na FB nutkani nekomu smazat profilovou fotku a na diskuzich na idnes.cz (obdoba sme.sk) promazat hadky a urazky v diskuzich :-D
Jo, jeste k tomu brichu - ona porodila ve 35. tydnu chlapecka nejakych 4,5 kg a 55 cm. Ale ona je od detstvi silna cukrovkarka a rodila akutne cisarem, protoze dostala gestozu (preeklampsii).
to je teda břůšek :-N :-D =-) měla sem podobný???? =-) :-D
jinak k té váze dětí švagrová rodila po vyvování předčasně v 38tt a "malá" měla 4,1kg a 51cm :-N a to cukrovku neměla a nemá :-N :-N já sem ráda za tu naši mega váhu 2630g :-D x-)
Ahojte. Vyprevadila som Matka v noci a ako som zaspala, tak az do rana sa mi somariny snivali. Vzdy, ked ide do Nemecka, tak sa mi sniva, ze zomrel, potom, ze nezomrel, ze prisiel domov rano. Ja sa v sne potesim, od radosti sa zobudim, lebo si myslim, ze to je naozaj a mam po radosti, ked sa poriadne preberem a som sama doma. :(
Agu, taky se nebudu zlobit za vahu kolem 3 kg :-N Stejne mi doktor predpovida porod tak do 3 tydnu a vahu ke 3 kilum :-) V kolikaty tt se Sofulka narodila?
Maji, neboj se o Matka, on se v poradku vrati. Necim se zabav ;-)
fuuuuuha, tak to som fakt netusila, ze podla obvodu hlavy a dlzky kosti sa pocita vaha..... pochopila by som, ze tak sa pocita dlzka dietata, ale vaha.... tsss, to su mi novinky.... ved dieta moze mat kratku kost, maly obvod hlavy, no moze byt dobre vykrmene.... nie? :-N
neznasam take sny. som normalne ranajkovala a slzy v ociach. :-N ale kvoli tomu, ze som taka pipina a ze dovolim, aby sa mi take nieco snivalo celu noc. inokedy, ked sa mi sniva nejaka somarina, tak sa viem rychlo zobudit a ked sa mi sniva toto, tak nie. ]-(
moj oco, ked sa narodil mal vyse 5 kil. :-N a to mal 13 starsich surodencov a ti mali normalnu vahu...
maji, cozeeeee, tvoj oco ma 13 surodencov? fuuuuuuha, tak to je teda riadne vela..... jeho rodicia boli nejaki nabozni alebo fakt chceli mat tolko deti?
ved hej volakedy ako volakedy, myslela som, ze to tak pri generacii nasich starych rod. skoncilo tolkopocetne rodicovstvo..... moj dedko mal 7 surodencov a to sa mi uz zdalo vela, ked o tom hovoril (cast z nich ale umrela ako deti), babka ma tak normalne - 2 bratov a moja mama, ta je z viac deti, ale tak babka je dost pobozna... mama ma 3 surodencov a jej brat je od nej mladsi o 18r. :-D medzi tvojim otcom a jeho najstarsim surodencom je aky vekovy rozdiel?