zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi, jmenuje se to toxoplazmoza. Dostat to muzes od venkovnich kocek. A v tehotenstvi je to hodne nebezpecny :-N
Taky jsem nemela vaznou formu, ale leky jsem mela. Je to uz davno, vubec nevim, jak se jmenovaly. Bylo mi asi tak 12 nebo 13.
ze alergia na fernet... ja skapem! :-D
inak, co som mala pred casom dokakane to koleno, tak uz je takmer zive a zdrave, neboli takmer vobec a da sa s nim lyzovat, zaobisla som sa bez ortopeda, ujo mi ho ponatahoval a zistil, ze su velmi lahko natiahnute krizne vazy.... inak, ked drahy zacal hovorit, ze ma boli koleno, tak som myslela, ze ho zabijem, lebo som vedela, ze ujo ho bude kontrolovat a ja som nemala oholene nohy :-D esteze nosim pekne pasikave podkolienky, tak som si ich vytiahla az po kolena :-D :-D
teraz v marci ma este caka dentalna hygienicka, tak som zvedava, ze co noveho.... a na kozne by som mala ist, ale nechce sa mi... na brade sa mi uz asi rok a pol, ak nie dlhsie furt robia take bolave podkozne nevytlacitelne vyrazky.... vsade som sa docitala a dozvedela, ze je to vnutorny zapal, lenze v lete som bola na komplexnej prehliadke a vraj som fit.... tak som zvedava co mi povie kozna.... len si musim este nejaku najst :-D
jejda som to skomolila trosku :-N ...ahaaaa tak preto sa hovori, ze zeny, ktore su tehu by sa mali mackam vyhybat :-x
uz mi je to ovela povedomejsie...
no je mozne,ze aj ona dostane nakoniec lieky
ona mala nick "diskusia", pisala som si s nou Ip.... ale pozeram, ze diskusia je uz blokovana.... pisala mi, ze preco sa na novej verzii moze ako diskusia prihlasit a na starej nie, tak som jej vysvetlila, ze na novej este nie je blokovana, ale ked uz bude nova ostra, bude blokovana aj tam nikde sa uz s tym nickom u nas neprihlasi.....
zabudla som tam dat zirafku.... a rozmyslam, ci ju tam mam dat, lebo tak bola nejaka divna v ostatnom case :-D
inak, dnes (vcera) som si pripadala ako opakovaci papagaj.... dookola sa uzivatelky pytali to iste na novu verziu v Ip alebo v tom blogu.... ze preco sa nezobrazuje pocet prispevkov, preco vsetci vidia sukromne skupiny, preco maju posledny prispevok v teme spred mesiaca, preco im zmizol album, preco maju stare profilove foto.... asi by sa zislo spravit FAQ :-D
ahojte
Jani najprv musim pracovat na temach,bazari az potom kecat ;-) :-D
Ano dnes idem pre Kasiatko, juj tesim sa ako male decko objednavala som priamo na mieru. Vybava vsetko okrem koze-kozou je potiahnuty len volant a riadacia paka, zhruba - gps, parkovacia kamera,hlinikove pedale, stresne lyziny, presklenna strecha, 18 kolesa, farba zvonku siva titanium, potahy vnutri cierne
ja som sa od rana nezastavila, furt maily riesim a Ipcky, ale teraz som si spravila predobednu pauzu :-D dnes sa mi mimoriadne nic nechce, je mi zle ako konovi, ale co uz no...
to je super ta parkovacia kamera, keby sme to aj my mali, tak by som si mozno aj parkovat trufla, teraz si netrufam, bojim sa :-p ked sme si my kupovali auto tak sa to este nerobilo a do auta co mame my sa to, myslim, stale nerobi.... tak teraz ked niekedy soferujem a treba ze zacuvat, tak dovi, sa zatnem a nechavam to na draheho aby som nejako auto neznicila :-N
Ahojky, zběžně jsem vás dočetla :-)
Já teda taky parkovat neumím, leda popředu a pak horko-těžko vyjedu :-N jednou jsem řídila sama do ZOO a tam byla dost komplikovaná situace k zaparkování a cestou zpátky jsem potkala na parkoviště Tranzita roztáhnutýho, no já myslela že neprojedu, ani nevíte jak jsem se na sebe byla pyšná že jsem projela a nikoho neodřela :-D :-D :-D :-N jako malý dítě no :-N
Markét jj já vím, že jsou Len a její manžel zdravý, "jen" ty vajíčka |-| a u Lauritky se něco ví nebo ne?
Domi co tvoje mrcha jak jsi vlastně na tom a co ostatní snažilky jestli se můžu zeptat? :-N já nikdy nevím jestli můžu s takovýma věcma otravovat (ale zajímá mě to :-)), chápu, že každýmu neni příjemný o tom mluvit :-N ;-)
Danu tak už bude nové autíčko, no těším se s tebou :-D x-)
teri, JA jej tu fotku veeeelmi rada zmazem :-D
mna sa mozes pytat, nemam problem o snz kecat v sukromnych diskusiach s vami.... ale vo fore by som s tym problem mala veru..... ja som dnes konecneeeeee dostala ms.... som to ani necakala, lebo brucho ma bolelo uz 2 tyzd..... som sa chcela pomaly uz aj objednat k MUDr.ke no nemusim..... je to iba druha prirodzena ms odkedy som vysadila HAK.... brutalne ma boli brucho, ledva sedim, takto zle mi este asi nikdy nebolo.... ja nie som na lieky, jem ich az ked mi je fakt ze zle, od rana teda trpim ale uz nevladzem trpiet, idem do lekarne teda nieco si zohnat....
danu, ked sa vratim, napisem ti co s diddi a naboz. diskusiami.....
ahojte aj sem :-D
konecne som dozehlila, boooze to bolo pradla :-S
terez - moje mrcha stale nist, uz to radsej neriesim...a uz som ti raz povedala, mna sa mozes kludne pytat ;-) :-p
jani - to je parada, ze ti MS prisla sama od seba :-) ale tak tu bolest ti nezavidim, ale tak sa to dalo celkom cakat, ze sa to nejako prejavi, ja sa toho tiez desim :-x
domi, dojdi aj k nam zehlit..... my zehlime tak, ze rano ked drahy potrebuje koselu, tak si ju ozehli alebo ja mu ju ozehlim.... tricka uz nezehlime :-D
domi uz ako tak zijem, ale bolo to strasne..... v lekarni just boli 3 tetky predomnou a nieco riesili s lekarnickou, musela som stat, ledva som sa udrzala na nohach, musela som sa opierat.... toto sa mi nikdy nestalo.... ked sme boli na kube tiez mi prisla ms sama od seba ale nemaly podiel na tom mala podla mna zmena prostredia.... tiez to bolo po 1,5mes. ale takto zle mi nebolo..... ked som jedla ten duphaston, tak som ani nevedela, ze ms mam, brucho nebolelo a ms brutalne slaba... a teraz ako keby prasa zaklali :-N a uplne "najsamfasa" je, ze to moj poharik nezvladol, ani poistenie sa intimkou nepomohlo, pretecena som bola totalne, esteze to nepresiaklo na vonkajsiu stranu rifli.... a to vsetko za 3h.... takze na den-dva sa budem musiet vratit k tamponom... sorry, ze vam to tu tak naturalisticky opisujem =-)
kupila som si panadol femina a uz zacina zaberat ale len veeeelmi mierne :-|
jani - jasne, daj adresu ;-) my sme nezehlili od vikendu, takze sa toho riadne nazbieralo 8-(
teda... no mne sa este nestalo, ze by mi bolo az taaak zle, ale spoluziacka zo strednej, ta musela vzdy prvy den MS ostat doma, lebo stale odpadavala =-) a to pretecenie poznam, raz som pretiekla az cez vonkajsiu stranu rifli :-N :-N
panadol femina je podla mna na prdku, teda mne nejako extra nepomohol :-|
hehe, ze od vikendu..... my sme nemali vsetko ozehlene uz niekolko mesiacov :-D nechce sa mi hodiny zehlit kosele.... a musim zehlit posediacky, lebo ked dlhsie stojim ma strasne bolia krize.... a 1 doska, kt. sa da dat dost nizko je strasne nahovno..... taka kovova mriezka, na nej molitan a latka.... vsetko zehlim 3x dlhsie ako na drevenej doske, kt. ma taku tu striebornu hrubu latku.... lenze ta sa neda dat dost nizko.... uz sa ale rok chystam, ze tie 2 vysmarim a kupim poriadnu daku, uz mam aj vyhliadnutu....
mne tiez nerobili tampony dobre, strasne som z nich bola sucha, ale vlozky, to si neviem predstavit, tie som mala naposledy v sedemnastich, potom som objavila tampon a max. tak intimku si dam niekedy.... a pred tristvrte rokom som presla na ten mensturacny poharik.... spokojnost najvacsia, az na prve 2 dni mens. ked som v praci.... mam to nacasovane tak, ze tesne pred obedom si to chcem menit a potom okolo 15h, lenze tu byva tesne pred obedom a potom poobede do takej 15:30 obsadene wcko a potom je tam este polhod. "non human area" :-D takze to mam tazke....
takto zle mi este nikdy nebolo.... fuuuj
no pekne, to by sme sa mohli rovno obesit, u nas staci ked cez vikend nevyzehlime a este v tyzdni znovu perieme a potom sa nevieme dozehlit :-D
mna tiez pobolievaju krize ked dlhsie stojim, ale tak ja si zvyknem mensie pauzicky robit, odskocim k PC alebo si kavicku uvarim a tak :-D :-p
takze menstruacii poharik hovoris? ja som o tom velmi nepocula :-N
ahojte :-)
auticko zaparkovane x-) islo sa mi super, je vynikajuce x-) akurat ze si musim zvyknut na vacsie auto kedze sme mali renault clio :-N
Jani to mas take brutal bolesti? =-) nezavidim, mna nastastie brucho nikdy nebolievalo alebo fakt len minimum.
Domi napododne tiez som len vlozkova, tampony ee
ahoj dani - to je super, ze uz mate auticko doma x-) x-) x-) a neboj zvyknes si ;-)
a som rada, ze este aj niekto okrem mna je vlozkovy, lebo si pripadam obcas ako posledny mohykan :-N :-D
Ten prvni zkopiruj cely. Nebo te do nej mam osobne na FB pozvat? :-D
Me na vlozkach vadi to, ze "to nedycha." Navic jsou takove plastove a belene chlorem. Kupuju si v DM intimky nebelene bez folie. Ale jaksi to taky neni ekologicky, pac je to odpad. Ale sehnala jsem teda ultravelke ultratluste poporodni vlozky. Jsou stejne velke jako new born plinky :-D