Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ikke
Autor diskusie
21.07.2008
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
mmmk
03.03.2010
Tak jsem vas pro jistotu pozvala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
03.03.2010
kludne mozes :-D ja zase pouzivaj ultra tenke vlozky a na zaciatok a koniec MS slipove vlozky...takze sa to da prezit, aj ked v lete je to o drzku 8-( takze aj ty budes mat skusenosti ako sa nosia new born plienky :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
03.03.2010
som tam :-D :-D
Odpovedať
mmmk
03.03.2010
Koupili jsme nejake baliky tech new born jednorazovek (ale eko, belenych kyslikem), ale casem prejdem na latkovky all in one. Az bude mimco trosku vetsi a nevypadne z nich :-D
Odpovedať
Profilova fotka
danu
03.03.2010
ani mne ten prvy nejde otvorit :-N market diky za linky ako domi pisala tiez sa citim ako posledny mohykan, podla mna uz vlozky skoro nikto nepouziva :-N
Odpovedať
Profilova fotka
danu
03.03.2010
market diky za pozvanie :-D som tam
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
kto ste este nestopovali inzeraty v novej verzii nechcete si to vyskusat? :-D http://beta.modrykonik.sk/bazar/predajc… - katalogovy predaj :-p no ja som myslela, ze vlozky sa uz v sucasnosti vobec nepouzivaju, ale tak vidim, ze ano =-) mne to vadilo z podobnych dovodov ako market, ze to nedycha a potila som sa s tym :-D a tampony s aplikatorom - Tampax - su uuuplne najsamfasa ;-)
Odpovedať
mmmk
04.03.2010
Jeste k tamponum - me po nich zacinala bolet hlava, kdyz jsem je mela vic jak 2 hodiny v kuse a casto byl problem je menit. S aplikatorem jsem mela tampony asi nekdy pred 12 lety :-N A jeste velika vyhoda kalisku - nemusite hlidat, kolik "materialu" doma mate. Proste jak to prijde, vyvarite a pouzijete. ;-) Je to ekonomicke a ty naklady za nej se vrati dost rychle. No, ale vic na FB :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
mna nikdy z tamponov nebolela hlava :-) najskor som pouzivala bez aplikatorov ale potom sa mi zapacili tie aplikatorove.... poharik je super, ze je to ekonomicke, ekologicke a pod., no ja neviem co robim zle, niekedy (hlavne v noci) sa mi to v tele dako skrizi a tecie mi to aj pomimo trochu.... a niekedy sa mi to skrizi aj cez den.... a skusala som uz 3 rozne sposoby skladania a furt to bolo zle |-| stve ma to, lebo ako som uz spominala, po tamponoch som sucha a vlozky sa mi hnusia..... na FB som v skupine este od cias ked som uvazovala, ze si objednam ;-)
Odpovedať
kalerat
04.03.2010
ahoj holky, jen se chci omluvit, že tu teď moc nebudu. Dnes jsme byli na velkým UTZ a mimčo nemá dovyvinutou přepážku v srdíčku. V pondělí nás čeká kontrola u kardioložky, tak uvidíme jak dopadne. Každopadně teď nemám moc hlavu na řešení dalších problémů, tak se prosím nezlobte |-|
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
market, jasne, ze ta chapeme, ze nemas naladu na riesenie konikovskych problemov.... dufam, ze v pondelok dopadne vysetrenie co najlepsie v ramci moznosti.... drzte sa.....
Odpovedať
kalerat
04.03.2010
Jani moc děkuji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
04.03.2010
market - drzte sa ;-)
Odpovedať
mmmk
04.03.2010
Marki, moc drzim pesti, at to dopadne dobre. Drz se x-)
Odpovedať
Profilova fotka
danu
04.03.2010
market moc moc drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
danu
04.03.2010
Jani to mame zvlast stopovat inzeraty tu a aj v beta verzii? =-) asi som nepochopila :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
04.03.2010
market, drzim palec.
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
v novej verzii to len tak, ze na skusku, ze ak si to chce niekto vyskusat :-D tam netreba stopovat, lebo aj tak to pojde potom vsetko prec.... ale ja ked vidim nieco odveci, tak aj tak stopujem, lebo v novej verzii ma stopovanie strasne bavi, aj na streche by som stopovala inzeraty donekonecna :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
04.03.2010
jani. podobne. dobre sa stopuju. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aguaverde
04.03.2010
Markét držte se a určo to bude vše OK x-) držíme palec ;-)
Odpovedať
krista
04.03.2010
Ahojky :-) Teda Jani to je mazec ta tvoje mrcha, ale připomíná mi to mojí mrchu před prvním porodem, to byl otřes, první dny jsem nemohla fungovat, nosila jsem tlustý vložky, protože nic jinýho absolutně nefungovalo nebo tampon a vložku radši taky a ty bolesti, no jenom jsem se válela a žrala Brufeny 8-( po porodu to teda bylo mnohem lepší, někde jsem to četla a tak to i fungovalo, cítila jsem to, ale mohla jsem žít :-N a uvidíme co po tomhle porodu, ještě mě totiž milostivá nenavštívila :-p x-) jen ať nespěchá :-N Domi ty už meškáš tak dlouho, to je teda taky něco :-o Kalerat to zní strašně, doufám, že to bude všechno v pořádku, dej nám potom vědět, budu držet pěsti!!! To jsem tady moc nepobyla, malej už se budí na jídlo, po hodině spaní, to je príma ]-( :-p Pááá holky zase někdy :-N
Odpovedať
krista
04.03.2010
Holky znáte jí někdo? http://www.facebook.com/profile.php?id=… Žádá mě o přátelství... já jí neznám, ale jak je vidět tak fotí.
Odpovedať
mmmk
04.03.2010
Teri, tu teda neznam. Ani mi to jmeno nic nerika. Nebo vlastne jo, Nemeth je Nemec :-D
Odpovedať
mmmk
04.03.2010
Tak tohle jsem teda minuly tyden nemela a nebudu mit asi ani tak za 10 tydnu http://www.modrykonik.cz/album/view.php… =-) =-) =-) =-) =-)
Odpovedať
ikarkulka
04.03.2010
ty bláho, já myslela, že čeká min. dvojčata, ale v tom jejím šíleným popisu alba zmiňuje jen jedno mimino =-) tak to je slušný.
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
ja tu babu tiez nepoznam, no mame 4 spolocnych priatelov - agu a kalerat, potom kolegova priatelka je s nou kamoska a potom moja kamoska co chodila so mnou do skolky + do vedlajsej triedy na strednu.... idem si pozriet jej stranku, ze kto to je, bo ma to fakt zaujima, ked ju poznaju min. 2 moje zname, kt. sa nepoznaju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
no a to brucho, tak to je teda bruatal.... necaka trojicky? :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
04.03.2010
tak klobuk dole. to brucho je fakt, ze mega. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
04.03.2010
presuvam sa sem na chvilu. :-) chce sa mi strasne spat, ale nemozem, lebo o necelu hodinku musim matiska zobudit. idu zase do nemecka auta pozerat. snad tentoraz aj nejake dovezu... som povedala, ze aj ja chcem jedno, ako odskodne, ze budem cely den sama doma. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
04.03.2010
no o tej babe som nic nezistila, nema ani napisane odkial je..... inak, neskutocne ma seru uzivatelky noveho kona.... dookola na to iste sa vypytuju niekolkokrat denne.... a hlavne, ze niekto odpoved xty krat na rovanku otazku a hned nasledujuci prispevok je otazka, na kt. sa prave odpovedalo 8-( alebo ze to ani neskusaju, necitaju clanok a pindaju - napr. ze ci bude hodnotenie v bazari (to uz je), ze by sa zislo vyhladavanie (o tom sa pise v clanku, aj sa na to xkrat odpovedalo, no furt o tom tocia)... a ak bude nejaka taka zas rovnaka otazka, na kt. budete vediet odpovedat tak pls napiste tam, ja som zvedava ci aj vasa odpoved bude mat zelene pozadie :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?