zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
kludne mozes :-D
ja zase pouzivaj ultra tenke vlozky a na zaciatok a koniec MS slipove vlozky...takze sa to da prezit, aj ked v lete je to o drzku 8-(
takze aj ty budes mat skusenosti ako sa nosia new born plienky :-p :-p
Koupili jsme nejake baliky tech new born jednorazovek (ale eko, belenych kyslikem), ale casem prejdem na latkovky all in one. Az bude mimco trosku vetsi a nevypadne z nich :-D
ani mne ten prvy nejde otvorit :-N
market diky za linky ako domi pisala tiez sa citim ako posledny mohykan, podla mna uz vlozky skoro nikto nepouziva :-N
kto ste este nestopovali inzeraty v novej verzii nechcete si to vyskusat? :-D
http://beta.modrykonik.sk/bazar/predajc… - katalogovy predaj :-p
no ja som myslela, ze vlozky sa uz v sucasnosti vobec nepouzivaju, ale tak vidim, ze ano =-) mne to vadilo z podobnych dovodov ako market, ze to nedycha a potila som sa s tym :-D a tampony s aplikatorom - Tampax - su uuuplne najsamfasa ;-)
Jeste k tamponum - me po nich zacinala bolet hlava, kdyz jsem je mela vic jak 2 hodiny v kuse a casto byl problem je menit. S aplikatorem jsem mela tampony asi nekdy pred 12 lety :-N
A jeste velika vyhoda kalisku - nemusite hlidat, kolik "materialu" doma mate. Proste jak to prijde, vyvarite a pouzijete. ;-) Je to ekonomicke a ty naklady za nej se vrati dost rychle. No, ale vic na FB :-D
mna nikdy z tamponov nebolela hlava :-) najskor som pouzivala bez aplikatorov ale potom sa mi zapacili tie aplikatorove....
poharik je super, ze je to ekonomicke, ekologicke a pod., no ja neviem co robim zle, niekedy (hlavne v noci) sa mi to v tele dako skrizi a tecie mi to aj pomimo trochu.... a niekedy sa mi to skrizi aj cez den.... a skusala som uz 3 rozne sposoby skladania a furt to bolo zle |-| stve ma to, lebo ako som uz spominala, po tamponoch som sucha a vlozky sa mi hnusia..... na FB som v skupine este od cias ked som uvazovala, ze si objednam ;-)
ahoj holky, jen se chci omluvit, že tu teď moc nebudu. Dnes jsme byli na velkým UTZ a mimčo nemá dovyvinutou přepážku v srdíčku. V pondělí nás čeká kontrola u kardioložky, tak uvidíme jak dopadne. Každopadně teď nemám moc hlavu na řešení dalších problémů, tak se prosím nezlobte |-|
market, jasne, ze ta chapeme, ze nemas naladu na riesenie konikovskych problemov.... dufam, ze v pondelok dopadne vysetrenie co najlepsie v ramci moznosti.... drzte sa.....
v novej verzii to len tak, ze na skusku, ze ak si to chce niekto vyskusat :-D tam netreba stopovat, lebo aj tak to pojde potom vsetko prec.... ale ja ked vidim nieco odveci, tak aj tak stopujem, lebo v novej verzii ma stopovanie strasne bavi, aj na streche by som stopovala inzeraty donekonecna :-D :-D
Ahojky :-)
Teda Jani to je mazec ta tvoje mrcha, ale připomíná mi to mojí mrchu před prvním porodem, to byl otřes, první dny jsem nemohla fungovat, nosila jsem tlustý vložky, protože nic jinýho absolutně nefungovalo nebo tampon a vložku radši taky a ty bolesti, no jenom jsem se válela a žrala Brufeny 8-( po porodu to teda bylo mnohem lepší, někde jsem to četla a tak to i fungovalo, cítila jsem to, ale mohla jsem žít :-N a uvidíme co po tomhle porodu, ještě mě totiž milostivá nenavštívila :-p x-) jen ať nespěchá :-N
Domi ty už meškáš tak dlouho, to je teda taky něco :-o
Kalerat to zní strašně, doufám, že to bude všechno v pořádku, dej nám potom vědět, budu držet pěsti!!!
To jsem tady moc nepobyla, malej už se budí na jídlo, po hodině spaní, to je príma ]-( :-p
Pááá holky zase někdy :-N
ja tu babu tiez nepoznam, no mame 4 spolocnych priatelov - agu a kalerat, potom kolegova priatelka je s nou kamoska a potom moja kamoska co chodila so mnou do skolky + do vedlajsej triedy na strednu.... idem si pozriet jej stranku, ze kto to je, bo ma to fakt zaujima, ked ju poznaju min. 2 moje zname, kt. sa nepoznaju :-D
presuvam sa sem na chvilu. :-) chce sa mi strasne spat, ale nemozem, lebo o necelu hodinku musim matiska zobudit. idu zase do nemecka auta pozerat. snad tentoraz aj nejake dovezu... som povedala, ze aj ja chcem jedno, ako odskodne, ze budem cely den sama doma. :-D
no o tej babe som nic nezistila, nema ani napisane odkial je.....
inak, neskutocne ma seru uzivatelky noveho kona.... dookola na to iste sa vypytuju niekolkokrat denne.... a hlavne, ze niekto odpoved xty krat na rovanku otazku a hned nasledujuci prispevok je otazka, na kt. sa prave odpovedalo 8-( alebo ze to ani neskusaju, necitaju clanok a pindaju - napr. ze ci bude hodnotenie v bazari (to uz je), ze by sa zislo vyhladavanie (o tom sa pise v clanku, aj sa na to xkrat odpovedalo, no furt o tom tocia)... a ak bude nejaka taka zas rovnaka otazka, na kt. budete vediet odpovedat tak pls napiste tam, ja som zvedava ci aj vasa odpoved bude mat zelene pozadie :-D