zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
sa poobede nalogujem aj ja na FB a pozriem to.... ak budem mat od nej aj ja ziadost, tak jej na drzovku napisem, ze ci sa pozname..... fakt ma zaujima kto to je a co chce:-D
ak potom daj vediet, ze co napisala :-) som to nevydrzala a nalogovala som sa teraz, no nemala som ziadost od nej.... ale vsimla som si, ze aj jitke poslala a ta sa snou skamaratila..... ktovie ci chce mat v priateloch vsetkych fanusikov mojasvadba.sk alebo co.... lebo zatial to tak vyzera :-D :-D
maji, oni isli kupovat auto? pre brata ci vy chcete nove?
Agu, jenze mne se uz zkracuje docela pravidelne cipek :-N Minuly tyden jsem byla na polovine :-N Navic k tomu to tvrdnuti a kontrakce... a mimino to musi podporovat tlacenim hlavy na cipek :-(
Jani, tu meri doktor stehenni kost, obvod hlavy a obvod hrudniku.
Maji, hlavne at to nekupuji v tureckych autobazarech, tam je to fakt podraz. Dobri jsou autorizovani prodejci, co maji garanci puvodu auta a to auto bylo vzdy prodavano a kupovano pres ty autosalony, takze vsecky pripadny zavady a problemy jsou znami. Takovi Turci vychvali auto do nebes a az se podela, nemas zadnou zaruku a vetsinou je uz ani nenajdes :-(
vobec neviem, kde to kupuju. len viem, kam isli. oni si davaju ale pozor, maju aj ten kabel a program na zistovanie zavad, ze to priamo mozu tam v notebooku pozriet.
market, o tych nemeckych turkoch som aj ja pocula, kolegovci radia nasmu kucharovi kde kupit auto, odporucali mu aj doviezt si z D, ale ze iba od fakt ze nemcov a nie od turkov, lebo ze to auto bude poskladane z roznych casti a nebude sediet stav skutocny a stav papierovy..... my ked budeme kupovat auto, tak uz nechceme nove, ak sa to este potom oplati, tak tiez z D..... nove auta sa vraj neoplatia, lebo velmi rychlo straca na hodnote....
market, aj na SK sa dost ochladilo, ale zatial nesnezi..... a snad uz ani nezacne :-N
caute, aj mne dosla ziadost od tej baby, ale dala som ju ignorovat, ja to neriesim ked dakoho nepoznam, dam hned ignorovat :-D :-p
majus - a kam siel matko? som nejako nezaregistrovala :-N
Maji, to pak jo, kdyz maji notebook s diagnostikou. Ale stejne fakt od Turku ne. Mam tu nekolik tureckych znamych a ti vsichni maji auta z autosalonu a i oni pred turkama varuji :-N
Jani, vyplati se dovezt jak co. Neznam sice ceny na SK, ale co sem jezdi Cesi pro auta, jsou to paradoxne nejcasteji skodovky, protoze je tu koupi za stejnou cenu jako v CR, ale ma to plnou vybavu nebo je to nejaky to RS ci co. Pak tu kupuji hodne casto jete BMW, VW a Mercedesy, protoze tyhle znacky tu ztraci na hodnote nejpomaleji. Nejvic tu ztraceji asijska auta a pak i kupodivu Opel.
My prave vahame mezi kombikem BMW, Focus a Volvo. Kazdy vikend mame nejakou testovaci jizdu :-D Me se nejvic libi a nejlip ridi to BMW. Cenove to vychazi +- stejne.
Agu, to jsi me docela uklidnila, to mam stejne, ale porad mam jeste kvanta magnezka, kterezto me jakz takz drzi pohromade. Snad ty tri tydny jeste vydrzim, musim toho jeste hodne stihnout :-D
alee TTB vypisy...si vsetko dopodrobna napisala, aj tak to nevie, jasne som jej povedala, ak to nepojde nech na to kaka, ale ona ne...takze sa tesim jaky binec tam zase budem v pondelok riesit 8-(