Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jjjeeeeda maji, to nezvlada ani tu dietnu stravu co ti bola naordinovana? to je strasne toto.... je to liecitelne, ci sa daju priznaky iba potlacit?
Odpovedať
Profilova fotka
poculi ste uz niektora o tomto? http://www.praciagula.sk/ako-funguje-... mne sa to nejako nezda =-) viem, ze market a kaja, vy ste take bioeko, neviete o tom nieco? ja kupujem praci gel eko, no strasne rychlo sa mina.... davam 4 stupliky, podla odporucaneho davkovania, kedze mame strasne tvrdu vodu.... v porovnani s pracim praskom sa mi vidi, ze aj 3x rycheljsie sa to mina, ak nie viac :-|
Odpovedať
Jani, tu kouli dostala mamka od kolegyne a krom toho, ze to nepralo, tak to v te pracce silene triskalo a mlatilo :-N Radsi fakt praci prasek nebo gel. Ja mam ten Frosch s aloe vera, je to v bio kvalite a pere to fakt super. A stoji polovicku jako slavny ecover ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani. nooo, moc sa to asi mojmu bruchu nepaci, ze papam len same zdrave a lahke veci. :-D ale ma to vyhodu. opat mam dole dalsie kilecko. :-D v utorom doberiem lieky, takze ak to neprejde dovtedy, tak tam musim zase. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko takze test bol zase negativny, do prdele ja neviem potom co mi to tak meska :-o ]-( no letim sa chystat do prace, cafte zatial
Odpovedať
Ahojky :-) Jé Jani ty aktivity vám moc závidím a přeju x-) už aby byli špunti větší nebo mi tu doma brzo hrábne :-N Domi ty jo to nechápu :-( budeš se objednávat k Dr.? Kolik už to je dní? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
terez - uz su to skoro 3 tyzdne, a mala by som sa objednat, lenze teraz je to take divne v robote, kolega konci vo firme,cize si vybavuje veci potrebne k odchodu a cerpa tym padom dovo....no ale uvidim, lebo sak toto neni normalne :-S
Odpovedať
Teri, Kristy ma dneska narozeniny? Vsecko nejlepsi x-) Domi, 3 tydny je uz sila teda. Jestli to mivas pravidelny a test je negativni, pak fakt nechapu. Nemas treba nejak extremne moc stresu? =-) Nevim, kolik tu dneska stravim casu, je mi od vcerejska nejak divne :-S V noci jsem skoro nespala a jsem nejak mimo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
diky market za info o tej guli.... mam este zvysky gelu Ecover, ked sa domina, poobzeram sa po Frosch domi, ty si HAK vysadila len teraz niekedy v januari..... ci sa mi to len zda? ak hej, tak to moze byt hormonmi dako sposobene..... ja som vysadila uplne na konci augusta, potom mi ms prisla normalne, potom v oktobri, potom v dec. po vyvolavacke, v januari po liekoch a potom minuly tyzden....
Odpovedať
Domi vy tam máte fakt veselo v té práci :-( taky si myslím, že to bude to HAK, jsou to totiž pěkný sajrajty 8-( Tak uvidíš no, přála bych ti abys našla ty // nebo ať raději dojde mrcha než to takhle natahovat, pro nic za nic :-S Co zkusit nějaký čajíky nebo něco na urovnání cyklu? Sice teď tě to asi úplně nespasí, ale pro ten další cyklus. Markét jj dneska má narozky, před 2 lety 4h a 5min. se narodila :-D děkujeme za přáníčko :-) x-) Jéjda copak ti je? Nějak poslíčci? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nastastie taketo problemy s Hak po vysadeni nemala, brala som ju 10 rokov v kuse a po vysadeni menzes ako hodinky 4 dni a na 5 den koniec a mesiac co mesiac. Domi moze to byt aj zo stresú :-| Teri, Kristinke vsetko naj x-)
Odpovedať
To je pravda, že ty stresy nepřidají, já vysazovala HAK hodně dlouho před "snž" a rozházený jsem to měla teda pěkně, ale spíš v tom druhým smyslu, mě chodila mrcha tak co 14 dní :-p jako otřesný, pak se to ale urovnalo a taky MS jako hodinky, každých 28 dní, v neděli ráno :-N a končila teda ale potvora až tak po 7mi dnech. Jsem zvědavá na čem budu teď. Je mi jasný, že když se člověk snaží tak ho dvojnásob naštve takovej cyklus pitomej 8-( mě to kdysi bylo ještě nějak jedno, ani jsem tomu nerozumněla. Danu děkujeme mooooc :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute, takze na chvilocku som tu...viete pondelok a 3 dni dovolenky k tomu, nestiham :-S no ja som HAK dobrala v decembri, takze je to mozne, ale tak co ja viem, stale trpnem ci ju nahodou nedostanem niekde mimo a to je dost neprijemne a aj ten test mi prisiel taky divny, ale tak co uz.... a k lekarke sa mi moc nechce, sak co mi povie? to ze som vysadila HAK a podobne kecy, takze to tam ani nemusim ist si myslim... a stres? je to mozne, ale zase neni to az taky strasne velky stres, skor taky bezny, ja sa v robote uz nestresujem kakam na to...neoplati sa mi kvoli tomu jedovat 8-( terez - aj ja zelam kristinke vsetko naj x-) x-) x-) hlavne vela vela zdravicka x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ty trdlo. dokedy chces cakat, ze ci ti pridu alebo nie? a na robotu kasli. vies aky je martin, na neho a robotu ohlady teraz neber. normalne sa zober a chod k tej lekarke. urcite ta zoberie aj bez objednania. a neodvravaj. :-p 3 tyzdne je dost dlhe meskanie...
Odpovedať
Domi, mozna by sis mohla jit na vyvolavacku. Boli z toho pulka zadku sice jeste par dni, ale telo musi pochopit, ze to ma spustit :-D Teri, ja mam posly docela casto, ale dneska je mi nejak soufl od zaludku. Jako pri kocovine (jako v zacatku tehotenstvi). Nechapu, z ceho to je. Chci zavolat svoji dule, jestli nevi, co to muze byt. A navsteva financaku mi teda v tomto smeru nedodala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
keby nieco, tak nic. dnes sa tu moc ponevierat nebudem. musim si ist lahnut. :-S keby nieco bolo, precitam si neskor...
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa k nej vobec nechce trepat, skusim jej asi zavolat a spytat sa jej na to :-N maji - okej, este ti na FB napisem ohladom aera ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Domi, jasne napis. Na telefone kuknem.
Odpovedať
Profilova fotka
majus napisane ;-)
Odpovedať
Markét já myslím, že to je normální jestli máš jakoby nevolnosti, já jsem v těhu s Kristý na to trpěla dost, nejdřív do 20tt a sem tam ke konci, ale jestli máš tu možnost tak se radši s někým poraď to bude lepší :-) já se teda osobně divím že jsem neproblila porod, po tom co jsem tady četla jsem na to sázela :-D to bylo jediný co mě díky bohu nepotkalo :-D Domi já bych taky radši šla k Dr., když se snažíte o mimi a co ten test že byl divnej? :-o jak divnej? co jsi měla za značku? A děkujeme za přáníčko také :-) Majka hezky se vylež ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
juj ked ja tak nerada chodim k lekarke :-x :-x ale tak budem musiet... akoze neviem ci bol divny, len mi to prislo take podivne...
Odpovedať
Teri, jo, volala jsem dule a ta rikala, ze mozna nejaka strevni viroza, ze ji spis delaji u mne starost ty kontra. A ze mam nabehnout k Dr., ale ten uz tam dneska asi neni, resp. sestra nebere telefon. Zitra mam radny termin, uvidim.
Odpovedať
Markét jo ty máš k tomu ještě kontra jo? :-N to jsou nějak přehlídla ty jo :-N A na ty poslíčky teda taky nerada vzpomínám, ty konce jsou krušný :-S teda jak u koho, třeba u druhýho těhu byl konec úplně pohodovej, já říkala, že nikdy neporodim x-) takhle bych to fakt přála každýmu x-) Domi to chápu, já taky nerada doktory, jako můžeš počkat klidně dál :-N ale já jsem třeba jako snažilka nechtěla nic prodlužovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
teri - akoze ja by som chcela byt co najskor tehu...ale...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tak ja som na tom tak isto.... chcela by som byt, no tiez to ma "ale"..... zatial nestresujeme, nechavame to tak, kedze moj cyklus je taky divny.... som si ista, ze keby som napisala na MK, ze na konci augusta som vysadila HAK a stale nic, tak by ma uz posielali do CAR :-N som velmi zvedava na buduci mesiac, ze ci mi pride ms alebo ma bude zas boliet brucho 3 tyzd. a nic nedostanem (ako v dec.) alebo bude boliet 2 tyzd. a dostanem to s takmer 3 tyzd. oneskorenim a zas nebudem od bolesti vediet cia som.... alebo ma moj organizmus prekvapi nejako inak? :-N teri, aj ja prajem kristinke vsetko najlepsie :-) a nech vam rodicom robi iba radosti, nie starosti x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - sme dve potom...akoze ja tiez nechcem hned stresovat a utekat lekarke, lebo si myslim, ze ta mi povie,ze je to bezne po vysadeni HAK,... fakt skusim pockat este tento tyzden, a ked nic tak sa k nej objednam uz urcite... a tiez nechcem pisat na MK, lebo je to pre mna taka osobna vec a nepotrebujem, aby to riesilo za mna 10 dalsich ludi, z ktorych mozno aj niektorich poznam :-N a inak uz ti MS skoncila?uz asi hej, ale tak pytam sa aj tak :-N :-D
Odpovedať
Teri, jo, mam tak nahodile kontra, ale nevolnosti ustoupily, doufam, ze na dlouho 8-) Jani, me od ledna 2008 bolelo bricho, jakobych to mela dostat, souvisle, furt. Byla jsem uplne nepricetna a doktorka tam ultrazvukem nikdy nic nenasla a zacinama mi tvrdit, ze je to psychicke! Az v kvetnu jsem zasla v CR k doktorovi, ktery mi ukazal na utz cystu asi 2cm, co to mela na svedomi a nez jsem se oblekla, objednal me na laparoskopii. A od te doby tuk, tuk, tuk, to bylo v poradku.
Odpovedať
Profilova fotka
heh, az teraz som vas docitala :o domi, mne MUDr.ka povedala, ze sa to stava, ze po vysadeni trva kym nabehne cyklus, ze niekomu nebehne hned, niekomu rok.... ty to budes riesit s ludim, kt. na MK mozno poznas ale moze sa stat, ze ich je tu sto, kt. ta poznaju a ty ich nie :-D A nie, este mi ms neskoncila ale tak pocitam, ze dnes, zajtra skonci.... market, MUDr.ka ma dokladne prezrela, lebo mala podozrenie na cystu, ale potom ma este prehmatala, opat sono spravila a nenasla..... som chcela ist spat uz vcera.... ze okolo 23h uz budem spiaca leziaca..... ale zapla som si na chvilu PS, ze zahram si Harryho Pottera a zrazu bolo stvrt na 1 kym som to vypla a nemohla by som zaspat, keby som neskontrolovala stranky a neprecitala aktualne noviny na nete :-D a potom ze preco spim cez vikend 12h :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bre ranko :-) mne je dnes uplne na piiiip :-( sa tak divno citim... jani - takze sa tam asi nemam ani objednavat co? ja som desny lenivec :-N s tymi ludmi to je tiez pravda, ale jednoducho to vo fore riesit nechcem, som tam nasla jednu babu, ktoru poznam, a tam v teme o problemoch s otehotnenim pise dost osobne veci, co ja by som vobec nedokazala...ale tak kazdy sme iny :-)
Odpovedať
Jani, to je pak ok ;-) Muze to byt jedna z pricin. Me z toho malem preskocilo, protoze jsem si pripadala jako simulant a doktorka me malem presvedcila, ze mam nejake bolesti snad vsugerovany 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?