zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi vy mate doma bazen alebo chodis kamsi na kupko? ak na kupko tak kam?
inak, ja mam dnes takeho KOKRa ako uz daaaavno nie..... som isla spat fakt ze neskoro a potom som sa furt bala, ze zaspim, rano sa mi snivalo, ze uz zvonil budik, tak aby som nezaspala som si zapla TV a nejak sa mi nezdal program, kt. tam bol, tak som pozrela na hodinky a len pol 7 bolo.... tak som budik zo 7:44 presunula na 8:33, pozrela step by step a 9:05 som ficala do sprchy.... ale 9:35 som uz bola v robote, to je fakt ze rekord.... a stihla som si aj vlasy umyt :-D
my mame bazen, taky velky nafukovaci, kupem sa jedine doma, na kupko nechodim nikam...lebo sak slnecne jazera su brekeke a uz nic take v okoli nie je, pripadne este do velkeho bielu sme sa chodili kupat, ale to bolo davno...takze ja sa doma vyclapkam a som spokojna :-D
ja by som bazen prijala. jazera moc nemusime, lebo predsa len chodit po tom spodku, je :-S. kupalisko v bratislave nie je ziadne normalne, takze nam ostava len matkom brat, ale tam ideme tak raz za rok a potom uz len bruck.
akoze je nie som taky typ, ktory potrebuje plavat, mne staci ked sa vyclapkam a osviezim a je mi dobre, naopak sesterka je taka, ze musi ist sa kupat tam kde si moze zaplavat, lebo inak to pre nu nie je ozajstne kupanie :-N
ja tiez jazera nemusim, lebo ta voda tak smrdi blatom... a ten spodok.... mam odpor k jazeram na SK, napriek tomu som bola minule leto na Zlatych ale povedala som si, ze prvy a poslednykrat..... namiesto travy prach, psy tam pobehovali a otriasali sa kade tade a pod.... bleeee.... ale co som bola na jazerach Krka v HR pred rokmi, tak tam bolo pekne.... aj Plitvice v HR su pekne ale tam sa nesmie kupat (sa mi vidi)
a kupanie bez plavania, to nie je ono, to sa mozem aj vo vani okupat :-D :-D ked budem velka, budem mat dom so zahradou, bazenom a retro chladnickou Smeg :-D :-D kuurna, ja uz mam tolko predstav, uz ich len zrealizovat :-p
ozaj, dnes mi prisla vyplata 1,5x vyssia ako obvykle, tak som cumela, ze co a pre istotu som sa uctovnicky pytala, ze co toooo a ona, ze to kvoli tomu, ze som bola vlani nezamestnana, tak som mala vyssiu odpocitatelnu polozku ci co.... nuz, mohla by byt ta polozka aj kazdy mesiac :-D uz nam aj svokrovci vratili konecne po pol roku peniaze, takze konecne si mozem nakupit tricka, lebo mam pocit, ze sa mi zo skrine vyparuju.... aj rifle by sa zisli dalsie...aj topanky.... sakra... ja neviem setrit :-x
som uz chcela ist domov, no pocuvam dopravny servis, ze nehoda pri ruzinovskom cintorine (a inak sa domov nedostanem) a zdrzanie cca 20min.... kua, ved aj vcera tam bola nehoda, co tym ludom sibe? 8-(
jani - ja sa neviem dockat zase RZD zase sa mi trosku viac zvacsi vyplata 8-) ja potrebujem jarne topanky + nejaku bundu pripadne nejake sako a rifle tiez, ale tak to jedine v pandorfe, lebo mne su dobre jedine rifle znacky Cross a tie som si kupovala v jednom obchode v Senci, ktory mi zrusili a nasla som ich jedine v pandorfe ]-(
market - supeer :-D :-D
co je RZD? :-N sorry, fakt mi nic nenapada......
cross rifle mali kedysi aj v PD, mala som asi dvoje.... ale to bolo v casoch minulych, ked sa v PD dalo kupit aj nieco ine okrem cinsko vietnamskych smejdov....a sak nemas nejaku atypicku postavu, ze by ti sedeli iba jedny rifle :-) mne sedia vsetky mozne znacky, najviac som ale asi spokojna s Mavi.... skoda, ze ti rakusaci zatvaraju uz okolo 18h, som tam uz rok nebola.... a ked je na SK sviatok a v A nie, tak sa tam nahrnu vsetci slovaci a to je o drzku :-|
jani - rocne zuctovanie dane ;-)
no ja som si tiez myslela, ze ich budu mat aj niekde na okoli, ale nehrozi ]-( no ja nemam atypicku postavu, len mam kratke nohe a potrebujem urcitu dlzku, ktoru splnaju jedine tieto cross rifle :-S akoze mozem si kupit rifle hocikde inde, ale potom ich musim dat skratit a tym padom sa tie rifle zohavia podla mna :-N take ja nosit nechcem :-D :-p
Presne ako hovoris, oni je to na prdku s tymi otvaracimi hodina v A a potom ked uz clovek moze tak tam je milion dalsich ludi a to ja neznasam :-S
Nazdar :-)
Jani, Mavi mam taky asi troje a prijdou mi super. Hlavne se skoro nemusi zehlit :-D Jeste mam hodne rada Diesel a Only.
Domi, prave ty Only maji i kratsi delku, ja jsem mala, takze potrebuju maximalne tu delku 32, nekdy i 30, zalezi na strihu. To maji jeste Diesel a H&M.
ahojte :-)
som sa zabudla rano pozdravit :-N
ta znacka mavi mi nic nehovori...kde sa u nas nachadza? =-)
market - to vazne? presne aj ja potrebujem dlzku 32...takze hovoris, ze mam pozriet only, diesel a H&M? no skusim, sice v H&M som si uz rifle skusala ale detske :-N
bra ranko..... domi, Mavi malo kedysi predajnu v Poluse, teraz maju par kusov Mavi rifli v Peeku....
ja tiez nosim dlzku 32 a sirku rozne od strihu.... od 28 po 30
ja rifle voooooobec nezehlim.... naco :-p
dobre ranko, na rocne zusctovanie som s atesila aj ja tento mesiac na ho dala vratili mi celu dan, kedze som bola na materskej x-)
rifle nezehlim, nechce sa mi :-S
jani - tak to musim skusit kuk, ale Peek nemam moc rada :-|
ja mam dokonca jedny rifle sirka 26, vtedy som sa tesila, ze aka som chuda :-D
ja rifle zehlim len vynimocne :-N
mne minuly rok vratili na dani pekne peniazky , tak dufam, ze aj tento rok to tak bude x-)
Domi, nemam moc predstavu o H&M na SK, jaky maji sortiment. Ale oni to dost meni, maji ruzne delky a sirky za uchazejici ceny (tak do 40€) ;-)
Rifle zehlim jak ktere. Treba Martin ma taky snad dvoje z H&M a ty se nemusi zehlit vubec. Svoje zehlim ty, co jsou sirsi, ty obepnute ne :-)
market - H&M tu na SVK je dost slabe, co pozeram na ofcialnej stranke na nete mi az sanka pada, ake paradne veci tam maju ]-(
Budem musiet trosku poskusat, snad sa najdu aspon 1, ktore mi budu sediet :-)
a co sa tyka only, si pamatam ze v Ba v poluse mali svoj obchod, ale ten tusim zrusili :-|
domi, preco nemas rada Peek? ja ho mam velmi rada.... mam odtial dost triciek, aj rifle, kratase, tielka....vsetko mozne... a drahemu tam kupujeme asi vsetko okrem ponoziek :-D od treniek az po oblek, komplet.... maju dobry vyber a hlavne maju tam aj kosele a obleky s predlzenym rukavom.... ale tak v Bratislavskom iba fakt ked to hori kupujeme, lebo vo Viedenskom maju tie veci ovela lacnejsie.... ked sme tam boli naposledy mali Hugo Boss oblek za 110 Eur.... akoze to bola ina cena, skoda, ze mu bol maly :-|
ked prislo na SK H&M tesila som sa, lebo som ho poznala z Brna a Prahy, no sklamal ma, este som si tam nic nekupila, uplne divne veci maju.... ale tak to podla mna.... ja som divna, lebo tak vela bab si tam kupuje handry :-D
ja som vedela, ze mi maju vratit dake prachy lebo som si platila zivotne poistenie, ale aj tak sa mi to zdalo vela, tak som sa pre istotu opytala a ze to kvoli nezamestnanosti.... tak ked sa to tak vezme, tak to, ze ma vyhodili z predch. roboty bolo uplne super.... dostala som odstupne vo vyske 3 platov, zamestnala som sa potom v Asmire, vratili mi dane za tie 3 mes. nezamestnanosti, takze som este na tom zarobila :-D
vykecala som sa, idem dalej makat..... prisli 3 staznosti od 3 fotografov nezavisle na sebe, chcu mazat prispevky uzivatelov, tak patram.....
caute niekedy poobede ;-)
jani - ja neviem, proste sa mi tam nic nepaci :-| ale je to asi tym, ze tu na SVk je slaby vyber, rovnako ako je to s H&M...tu nemozeme mat normalny obchod s normalnymi vecami, lebo sem vozia len ten odpad, aspon tak mi to pripada 8-(
a ja chcem dat vypoved a este an tom zarobit a hned!!! :-o :-D :-D
tak potom daj vediet, ze kde co treba pomazat, pomozem ;-)
tady je hm na kalhoty (resp. džíny) dost blbý, jsou slabý, jak píše domika. a nikdy mi neseděly, nahoře široký, dole úzký.
nejlíp mi sedí ty only (domi, je to vero moda nebo jack and jones jeans - u nás jsou ty dvě značky spojený).
ja som si rifle na SK kupovala naposledy asi pred 5r. ;-) akoze ja nie som nejaka narocna, nie som ani daka pipka, ktorej by bola Bratislava na nakupy mala, ale tak ked niektore rifle su tu strasne drahe.... nedavno som videla akciu na RL rifle - zo 190 eur zlacnene na 160.... debili :-N vo viedni sa v akcii daju take rifle v akcii kupit za 40 eur, levis za 30 eur... takze ked si clovek spocita aj naklady na benzin a dialnicnu nalepku, tak sa to oplati.....
staznosti som doriesila, 1 z toho bude mat este pokracovanie, tak sa "tesim" :-| dlho sa nic nedialo a za ostatny tyzden 5 staznosti.... svadobne salony a fotografi....