Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Ano, uz jsem psala do druhyho tematu. Uz me to fakt nebavilo. Ony zchladnou, tema promazu, odemcu, to zapadne a smazu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nieco mi asi uslo.... co diddi a rimmel rieisia? nech sa stretnu a skocia si do vlasov, no nech to neriesia vo fore
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/bazar/show_e... - kociar s klimatizaciou? tak to som netusila, ze take nieco existuje :-o
Odpovedať
Ten kocar mame taky - je tam jen takove okynko v te vanicce, ktere otevres, aby to vetralo - to je cela klimatizace :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaj, boze ja som si myslela, ze to je normalna daka klimatizacia na baterky, ze to dako vyrazne chladi.....
Odpovedať
Profilova fotka
hehe, ja som tiez pozerala, ze aka klimatizacia, ale potom som si spomenula na to okno tam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D klimatizacia na baterky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ze na elektriku to asi nebude mi napadlo, lebo to by ten kociar musel elektriku dako vyrabat.... na solarny pohon ze to asi tiez nebude, ani na veterny, tak potom mi napadlo, ze baterky :-D ja som blba v tomto no....
Odpovedať
Profilova fotka
idem sa vam postazovat a "vyliat" :-p... niektore vikedny neviem co od nudy robit, ze nic na plane a teraz v marci sa deje vsetko... tento vikend ideme k nasim, bo brat bude oslavovat narodky, dnes ma 25r... po dlhom case pridu svagrovci k svokrovcom, tak aj tam by som chcela ist, lebo Lindu som uz vyse mesiaca nevidela.... a aby toho nebolo malo, pride aj moja sesterka do BA (zije v UH, studuje v OC a hra zaň hadzanu) na zapas.... buducu sobotu hra tiez, no drahy ma florbal a mala by som robit na zapase zapisovatelku :-S posledny marcovy vikend pride do BA moja kamoska, ide fotit kolegu s rodinou, maju prist aj svagrovci, lebo bude koncert Kevina Costnera a este máme ist aj do Tatier, lebo kamarat tam chce robit oslavu 30. narodenin.... a stavim sa, ze v aprili budem od nudy zomierat a nik o nas nezakopne :-N nikto sa nevie prisposobit nasmu programu, vsetci sa k nam chystaju ked nam to nevyhovuje :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha jani mate to riadne napraskane :-S ja mam nastastie o vikendoch pokoj, robim si len co sa mi chce, ale tak mozno preto, ze ja mam celu rodinu tu na SVK a v podstate aj rovno pod nosom, kedze byvame v rovnakej dedine :-N :-D ale tak napr. svokru nemam cas ist ani pozriet a to byva len v senci, co je cca 7 km od nas...no proste ked neni chut neni ani vola :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojky holky, přišla jsem jen na skok, malej v noci nespal, tak já jsem hotová :-o Domi co tvá mrcha, byla jsi u Dr., jsem zvědavá :-N
Odpovedať
A jinak doufám, že ostatní se máte fajn :-N x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj terez x-) moja mrcha nic, ale som objednana na buduci piatok k lekarke, tak uvidim co povie ;-) a co sa stalo, ze maly nespal??? =-) lebo aj kolega spominal,ze aj ich mala v noci nespala a ze aj nejaka znama im spominala,ze tiez mali problemy so spankom dnes v noci...tak asi daco bolo vo vzduchu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tvoja svokra nie je v poho? ked pises, ze nie je chut, tak ani vola navstvivit ju =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ju moc nemusim, akoze odvtedy ako bola chora, tak sa hodne zmenila, sak aj kvoli svadbe sme sa dost hadali, ale tak pre nas je najlepsie ked sa nevidime :-x
Odpovedať
Domi tento pátek? To jsem teda zvědavá ty jo :-o No prosímtě u nás se nestalo nic neobvyklýho :-N on se mi v noci pořád strašně budí, tak dneska pro změnu nespal, odmítla jsem mu dělat otroka a kojit po půl hodině a vytáhla ho z postýlky a držela radši vzhůru. Manžel ten opustil ložnici a šel spát do obýváku (řidič jak víš, takže potřebuje trošku spát :-p) tohle udělal zatím jen jednou co máme děti, takže je to co říct když už fakt odejde :-p Musím letět už mě zase volá děcko z postele mami :-p Kristý je dneska nervní, má zase otřesnej ekzém. Tak se mějte hezky a myslete na mě ať to tady přežiju :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nie terez az ten buduci piatok, t.j. o tyzden ;-) :-p jaaj tak....a manzelika chapem, mam rovnakeho doma :-D :-p terez drzte sa...nech ten dnesok nejako prezijete x-)
Odpovedať
Profilova fotka
to mi nejako uniklo, ze bola chora a ze ste sa vadili kvoli svadbe..... moj svokor tiez frflal kvoli svadbe - miestu hostiny - ale dokazala som si to obhajit :-p bola som na svokrovcov nastvata kvoli tym peniazom, ale uz aj to sa vyriesilo, tak je to ok uplne :-) nedavno som kdesi citala cosi o ekzemoch, ze vacsinou to byva kvoli strave, ze nieco nie je v poriadku s dakym vnutornym organom a prejavuje sa to navonok na kozi, ze vtedy sa odporuca spravit detoxikacia.... lenze detoxikacia a male dieta, to nejde dokopy.... tak teri drz sa teda, nech deti posluchaju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - jej sa zapalilo znamienko na nohe a mala tam nador, ktory museli vyberat + teraz nedavno jej vyberali zlcnikove kamene - ona marodovala skoro 1 rok... a kvoli svadbe to bolo sposobene tou jej chorobou, nepacili sa jej oznamka a pod...ale nakoniec bola so vsetkym spokojna...ale tak aj tak som najradsej ked sa nevidime...aspon mam hladinu adrenalinu v norme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
och som uplne zabudla, ako sme boli v sobotu v A, mali tam v kiku nadherne gumaky (holinky) x-) x-) a ani vela nestali, len moj mangel ma odhovoril, ze kam by som to nosila ...tak som si ich ani nevyskusala a teraz to lutujem :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja si musim gumaky kupit bezpodmienecne.... lebo co maju svokrovci teraz psa, tak k nemu to chcem nosit.... snad sa mi podari si ich do velkej noci kupit ked tam najblizsie pojdeme.... a to budem nosit aj do zahrady, lebo tak doteraz som nosila tenisky a nebavilo ma to zakazdym umyvat a davat pozor aby do nich nenatieklo.... a gumaky sa lahsie umyvaju.... aj ked, nemusela som si tie tenisky umyvat, kedze su len do zahrady, ale tak ja nemozem ist so zablatenymi teniskami ani len do zahrady :-p a aj oblecenie ked sa mi zablati, tak si ho idem prezliect za ciste =-)
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha...neverim, som myslela, ze ja som jedina, co sa tyka cistoty tenisiek a oblecenia ako takeho :-D :-p mne sa mangel stale smeje, ze ja ked mam co i len mini spinku na topanke, hned to umyvam :-N a to iste s oblecenim, staci ked si ho len trosku dacim oblejem, hned sa prezliekam....
Odpovedať
Profilova fotka
veru domi nie si jedina..... ja som si dala v piatok ciste pyzamo, v sobotu ranos som si ho obliala kakaom, tak islo do prania.... oblecenie aj topanky musim mat vzdy ciste.... ved tie tenisky co nosim do zahrady maju asi 8r. a viaceri sa mi cudovali, ze preco ich nosim do zahrady, ved su zachovale.... no su, lebo sa o ne staram ale mam dalsich 5 oficialnych :-D vcera co so si kupila nove tenisko-topanky, tak fakt neviem kde to budeme skladovat, budem musiet urobit velke triedenie a vyhadzovanie/darovanie obuvi....
Odpovedať
Profilova fotka
no jo pyzamo, si vzdy zakafrem aj ja 8-( mi hovor, sak aj mama mi furt hovori, ze naco kupujem stale nove tenisky sak aj tie co mam zpred 5 rokov vyzeraju ako nove, kedze sa o ne tak staram :-D ja mam momentalne len 3 pary tenisiek , ktore oficialne nosim, z toho dvoje su take na doma, take vychadzkove do obchodu a pod. tie jedny mam na bezne nosenie... chystam sa zakupit este nejake balerinky alebo mokasinky a do leta bude hadam pokoj :-N
Odpovedať
Tak vsecky tehotne bacha http://www.apz.szm.com/download/predn... :-D Budem holt muset asi zit ze vzduchu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som si precitala tu prvu stranu a pre mna ziadna novinka :-D uz nam to vsetko Lubo - nas kuchar povedal a potom som zacala o tom citat vseliake clanky.... tavene syry to som vedela uz davnejsie, ze je sajrajt... to, ze mlieko je humus o tom sa uz dlhsie tiez hovori, ze vobec nie je take zdrave ako sa hovorilo a ze ziadny cicavec nepije mlieko ineho cicavca.... a ze lanovy olej je zdravy.... a ze rastlinne masla typu Rama, Flora a pod. su cista umelina tiez.... odkedy sa stravujem v Asmire tak som vymenila (takmer) cely sortiment chladnicky a postupne vymienam aj cistiace prostriedky vsetky.... odopchavaca sifonov sa ale tak skoro nezbavim, ten potrebujeme velmi.... zapchvaju sa nam vylevky z mojich vlasov a hadica z pracky ide do umyvadla a zapchava sifon vlasmi....tym, ze behame bez papuc sa vsetko nachyta na ponozky
Odpovedať
Profilova fotka
boze, toto ste videli? to je baba, co maju problem s novostavbou a s developerom v rovinke. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/j...
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuuuuuuuuuuuuuuj |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Bre ranko maji - kriste pane,tam je hotova sodoma gomora ;-(
Odpovedať
http://www.modrykonik.cz/album/album.... - chapete to? Ona nakupuje a jeste se ani nezacali snazit :-N To nechci videt, co bude mit jejich dite kramu, az prijde na svet :-N Maji, to je fakt hnus, to prece neni ani mozne, ze nekdo chce za neco takoveho penize! ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?