zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
katrin hodila do fora fotku ktoru som jej vymazala, ale ked si ju da do pasu tak na tej fotke jej nevidim nic, v pase je uplne z dialky ]-(
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/o...
Jani, to vííím, jsem to asi blbě napsala. Jen mě zajímalo, proč to ten člověk nevymázl, když to téma uzamkl, jestli to jako má nějaký hlubší význam :-N Třeba oznamko pro mně, že to tam za mě někdo z vás udělal.Nebo tak, víš? :-)
Danu, to je jasný, já jsem zvědavá na sebe, páč jsem držka,ale zase vim kdy si to smím dovolit a kdy ne, tady určitě ne, to budou mukááá :-D
mam sto chuti prekopirovat tu fotku z adminu a hodit ju do fora, aby to teda bolo objektivne ]-(
nika, mozno ten flag pribudol potom :-N to sa sem-tam stava, ze uzivatelia flaguju aj zamknute temy.... alebo to oflaguju sucasne ked zamykame.... ja som dnes na streche bola asi 5min. dokopy, takze ani neviem co sa tam dialo
janocka ved to, teraz zase my buideme vyzerat ako neobjektivny blbci co mazu fotky naschval, jej fotka ktoru mala v pase je ta ktoru dala, ale len pokial na nu nekliknes
bre ranko
ako tak pozeram tu to opat zilo nasi "skvelymi" uzivatelkami na MK ]-( kriste pane, oni si asi nikdy nedaju pokoj, oni su ako zombii, vzdy ked sa najde prilezitost vstanu z mrtvch 8-(
jani - boli sme na Imaginarium doktora Parnasse, neviem ci by sa ti to pacilo, ale mne hej, a hral tam dnes uz mrtvy heath ledger, johnny depp, jude law + collin farrell (snad som tie mena dobre napisala :-N )
ved kuk tu :
http://www.palacecinemas.sk/movie.asp...
Som si oddychla a pokecala aj trosku s kamoskou :-p
Prisla vam ta Ip, co je v humornych copak nejaka povysenecka? Ona mi psala snad jeste 5x, ale to jsem uz neodpovidala. Je to nehorazna krava. Vsak uz je zablokovana a je mi uplne jedno, od kteryho roku na strankach je!
dani - to mas pravdu, ako moze niekto povedat, ze blba a neviem ako ked to vobec nepozna, a povie skor napise to preto, ze je v tej chvili dotknuta...
market - urcite nie,ty si jej slusne napisala a ona zacala vyskakovat ;-) :-p
jj, janka sa dnes "odbavuje" kopirovanim pravidiel do fora lebo ako zuzanocka je ina svicka :-N
ona nechape, ze preco bola bloknuta? kurvajs, ved som jej tam prekopirovala, ze preco a jej dalsi prispevok, ze ale preco? ale ako som porusila pravidla? bob vravel, ze taketo veci nemame riesit, vobec neupozornovat uz a z fleku blokovat.... v tychto chvilach na MK vychadza clanok a profilovych fotkach, tak som zvedava....
a soldi je tiez jebnuta.... som jej mailom aj v Ip pisala, ze to, ze "anketa" bude vyhodnotena neznamena, ze bude tema hned premenovana, ale neeee, ona zas musi pindat vo fore.... kunik sopa, kvoli takymto pizdam nic nestiham.... ale fakt ze nic..... a este vkuse niekto riesi premenovanie temy v sukromnej skupine, vymazanie temy v skupine, teraz ze v nejakej skupine boli strasne zvady tak ju chceli zrusit.... na MK jedna Ipcka za druhou a tu na MS od rana 10, neviem kedy to docitam :-N
som sa "vyliala", idem dalej citat
pizdy ako zuzanocka, soldi a spol som uz na to upozornila v teme Otazky pre adminov kde furt pindaju.... ako viem, ze som ten zaver prispevku nezvladla, ze som vybuchla, ale ja uz fakt nevladzem.... 2 tyzdne som to dusila v sebe, viac neviem.... pripadne mi ten prispevok upravte :-p
chvalabohu bola vacsina Ipciek len dakovnych za privitanie, co sa posiela automaticky z mojho nicku..... idem sa opat prepnut na kona a potom na maily....