zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
mna to stve lebo topanky fakt potrebujem, este dobre ze sa ochladilo a nemam vysoke cizmy ale len kotnikove, inak by som vyzerala ako debil 8-(
oo aspon nie som sama kto am taku labu, tazko zohnat nejake dobre topanky, vacsinou byvaju max po dve cisla z velkosti.
Domi som zvedava na Euroveu, vcelku dobre baby pisali, ze sa da nakupit tak som zvedava
Market ty si kupila aspon lasagne, ja nic :-N
tak za soldi hromadne orodovalo 6 uzivateliek.... fuuuuha, to je kvantum :-D tolkym babam na nej zalezi :-D :-D a na emimine sa im to nepaci, ze je to neprehladne.... a soldi ma dobry heft:
baby, ja chapem, ze na modrom konikovi je vela lepsich veci a slubujem, ze ak ma tam pustia, tak sa vratim. nerada, aletak urobim to pre blaho vacsiny
ona sa za trest vrati? lol
ja som tiez nosievala topanky 40-41 pred cca 10r., no uz nosim 38-39 :-N neviem preco, no zmensila sa mi noha.. niektore tenisky som musela prenechat mladsim bratrancom, lebo mi boli velke :-p
jani kazda jedna sa vrati, ak nie hned tak neskor urcite, blbane a zbytocne tu robia dusno, je to trapne 8-(
Jani zmensila sa ti noha? :-N Aj mne by sa mohla vacsinou su velkosti 39 :-S
hej hej, vacsinou su velkosti 38 alebo 39, to sa hned prve vypreda.....
idem pozriet ci su dake novinky na blogu, dake pindy k clanku ako "porusovanie ludskych prav" alebo ci sa daka didii nehra na pravnicku :-p
Taky jsem prcek (162 cm) a mam 38. A potvrzuju, ze tahle velikost je prvni pryc :-(
Jani, jak se ti mohla zmensit noha? =-) Nezacalas nosit tenci ponozky? :-D
nie nie, nezacala som nosit tensie ponozky..... mozno to bude tym, ze mam najplochejsiu nohu na svete ale v topankach si to viem regulovat, viem si drzat klenbu....keby som si nohu normalne rozplasla, tak by to bola ta 40 :-D ale keby som mala taku rozplasnutu nohu v topankach, hned by sa vycaptali
Bre ranko :-)
takze az 6 bab chce soldi spat...no milene od nich :-D
ja meriam 166 cm a nosim velkost 37 :-p takze mne sa boticky vzdy ujdu, dokonca obcas obujem aj 36-tku :-D
idem pozriet co je nove na Mk, normalne kypim zvedavostou...
katkamarek a jej prispevok o 10:06 :-D :-D :-D
http://www.emimino.cz/diskuse/meranie...
sakra zmazala to - ale mala tam napisane, ze dufa, ze sem admini chodia smirovat, ze potom uz soldi neodblokuju urcite...
Čaues holky, hned po ránu jdu s otázkou... když někdo třeba každý den maže a znovu zadává inzerát, to tady jako porušování pravidel není, že? Třeba na MMB je tohle pošoupávání inzerátu do popředí zakázané, ale tady to nijak podchycené není, že?
hehe, niekto je doooost zufaly :-p
Re: Re: odblokujte prosim soldi Dnes o 10:01
katkamarek
Príjemcovia: janocka
Janocka, mrzi ma, ze ste to tak pochopili, s tou fotkou na OP to bola iba ironia, snazila sa na nieco upozornit a urcite v tom nebol umysel sabotovat a zavadzat. Ja viem, ze ste ju uz raz stopli, ale nedalo by sa to predsa len nejako urovnat? Este jedna sanca, ona uz bude sekat dobrotu, ja sa za nu zarucim, viem, ze sme to uz raz slubili, ale mozem ta ubezpecit, ze ked jej date este jednu sancu, uz sa k tejto teme nebudeme verejne vyjadrovat. A keby to tak nebolo, tak bloknite aj mna. Poviem ti pravdu, ze je to pre mna dost ponizujuce takto sa doprosovat, ale ona mi za to stoji, je jedna z nas. Dakujem
janocka 2010-04-01 09:51:16 píše:
Ahoj. Soldi zamerne narusala ine diskusie zavádzaním, ked sa vyjadrovala, ze teraz musia mat uzivatelky fotku ako na OP, co nie je pravda. Soldi bola zablokovana aj minuly tyzden a po prislube, ze uz bude dodrziavat pravidla bola odblokovana. Kedze pravidla nedodrziavala, zavádzala o profilovych fotkach v inych diskusiach, urázala adminov a prevadzkovatela stranok, rozhodli sme sa pristup jej odopriet. Ak by sme jej pristup obnovili, je velka pravdepodobnost, ze po par dnoch by sa problemy zopakovali. Uzivatelia, ktori zamerne narusaju diskusie nie su na stranke tolerovani.
jana
katkamarek 2010-03-31 21:34:33 píše:
Ahoj Janocka,
chcem ta poprosit v mene soldi a nasej pomerne uspesnej a asi najaktivnejsej temy Grafy BT, aby ste jej zrusili blokovanie IP adresy a jej nicku. Neviem co take hrozne urobila, ze ste ju az tak potrestali, ale bola by som rada, keby ste si uvedomili aj to, ze konik velmi pomaha a kolko krat sme my jedine, ktore vieme povzbudit a pomoct, lebo v okoli nie je nikto kto by to pochopil, alebo nikto komu by sme sa mohli zdoverit. Bola by som velmi rada, ak by ste to prehodnotili a pozreli sa na to aj trocha z ludskej stranky a nie len z hladiska pravidiel a podmienok uzivania. Tato stranka nie je len rozmar, sme tu z nejakeho dovodu, a vacsinou je to u nas tuzba po babatku. Nase "rebelstvo" a nesuhlas s pravidlami pre fotky je jedna stranka veci, ale druha a podla mna ovela dolezitejsia je to, ze si tu navzajom pomahame a bola by som velmi nerada, keby soldi o nasu pomoc a povzbudenie prisla len kvoli momentalnemu nesuhlasu s niecim. My sme vyjadrovali len nas nazor, ale tento trest sa mi zda prilis kruty vzhaldom na to, o co tu na tejto stranke ide. Keby sa jednalo o pokec, azet.......tak je to ovela mensie zlo, ako bloknut niekoho na stranke tohto vyznamu.
Dufam,ze to padne na urodnu podu a bude moja prosba v mene soldi vypocuta a ze chapes co som tym vsetkym chcela povedat.
Dakujem
Katka
Jinak hezky si jim to,Jani, napsala 8-) Ale ony už z principu budou dál dělat ublížené a z vás necity. Ikdyž věřim, že některé vás chápou, ale v rámci stádečka souhlasí s většinou. Bo by měly jinak útrum :-p
Katkamarek se tam slušně promazala :-N , měla asi staženou zadel :-D
No a říkala jsem si už předtím, že kdyby se dali soukromou skupinu, tak mají klid, ony by remcaly, my to nečetly (ikdyž Janočka přístup má, ale nemohla by reagovat) a možná by byl klid.Když jsou blbé, tak jsou blbé. :-p Ať si tam užívají krásné smajlíky :-N
nikka - mas pravdu, mi pride ta katka ako take velka rebelka, ale ked pride k cinom uz taka nebojacna nie je :-N :-D
a fakt nechapem, preco si tu sukromnu skupinu nezalozia =-)
A vy teda už nemáte v plánu jí odblokovat s tím, že ještě někdo na tohle téma bude remcat, tak je zablokujete všechny? Já jsem měkká, na druhou stranu se chovají jak pipky, o tom žádná :-p
A samozřejmě ještě s poznámkou, že pokud tu opravdu chtějí být, že musí do posledního puntíku přijmout pravidla a veřejně to už nekomentovat, jinak ať opravdu jdou na emimino. Bude klid, odstatní to přestanou rozebírat, protože budou mít taky stažený zadele a bude čas i na něco jinýho než na BT Bohyni :-N
Jinak kdykoliv sem na beremko najedu, tak vidim tuhle uživatelku na hlavní stránce http://www.beremese.cz/album/album.ph... tohle postupné nahrávání fotek přes den, aby se každý podíval a okomentoval, mě fakt rozesmívá :-N
nikka - hej, ta si stale aktualizuje album, lebo teraz ako tu dlhsie nebola Kaja, som zvykla pozerat denne albumy a vzdy sa na prvej strane objavil presne tento 8-(
Niko, to nema vyznam. Odblokovaly jsme ji jednou a ona ziska pocit, ze ji odblokujem kdykoli znova. Požádek muší bejt! ;-) Ona se velice kala po tom prvnim zablokovani. Vsak ji Janka odblokla a bylo to totez. Prd ironia - slepacie mozgy jsou leda ony, ze nechapou, ze si Bob muze udelat pravidla, jak chce on, protoze on je majitel a provozovatel. Kdyby byly pravidla, ze musis mit fotku v brylich a ksiltovce, tak by remcaly stejne. Ony by si zas neco jineho nasly.