zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dani fakt to diddi kdesi pise? no idem pozriet... som teraz vravela bobovi a kukovi, ze nemáme uz sily s nou diskutovat, lebo on furt pinda na nieco, v kazdej teme kde pride tak vyryva a su na to nasrane aj ine uzivatelky.... ich odpoved: je to klasicky troll, bloknut.... lenze neda sa, pride s novym nickom.... tak ze posnazia sa co najrychlesie blokovat uzivatelov tak aby im to bloklo "fleškukiny" - asi flasch cookies - ale co to je, to uz je na mna moc technicke :-N
čaute holky, co je tu novýho? chyběla jsem vám? :-)
teda musim říct, že jsem od (asi) pátku nebyla vůbec na netu, a ani trochu mi to nechybělo :-D tak se jdu rozkoukat, všechny pozdravit a začít něco dělat.
markét ještě neporodila? abych byla v obraze ;-)
to je fakt jeblina ta diddi. kvoli nej som si citala 50 stranovy zakon o ochrane osobnych udajov :-D , co tam ona stale splieta... nech mi da normalne stranu, kde ma napisane to co tvrdi, aj ked nic netvrdi, len tam nieco furt mele o nejakych fotkach, ale doteraz nevysvetlila, co konkretne ma s fotkami a pravidlami a s tym zakonom...
inak, ahoj kaji... zabudla som sa pozdravit z tych nervov.... market este neporodila, do predchvile bola este online na skype.....
a co riesi hiva neviem.... ved ona ma nascanovanu foto zo stareho OP - vidno tam tu zelenu kravinu cez fotku..... tak co riesi?!
no nic, idem sa radsej mailom venovat lebo ma vyruti
tak teraz sme mali polhod. debatu o diddi, rimmel, soldi a spol... a bude verejna tema - do kt. budu mat pristup iba admini - kde bude spisane, ktori uzivatelia boli zablokovani a preco..... ideme robit aj intrene adminovske pravidla, ze kedy koho blokovat, ze po akych prispevkoch.... co som si myslela, ze som moc tvrda niekedy tak veru nie som, keby to chytili do ruk kolegovci, tak by preriedili tretinu fora :-D
ak sa budete nietkora nudit, tak sem-tam mrknite tuto temu: http://www.modrykonik.sk/forum/tema/g... - a ked budu rebelovat, tak ich rad-radom blokovat a prispevky vymazavat - iny dovod, poznamka admina: troll
blokovat aj s IPckami, aj na starej verzii..... idem domov a kona nezapnem tak skoro.... mozno az rano :-N
Domi, mame za nima plakat??? Ony prilezou za par dni zpet, protoze emimino je neprehledne, clovek se tam nic nedovi a jsou tam miliony duplicitnich temat. 8-) :-D
Ježiš, ony jsou šibnuté... co si myslí??? 8-( To bude mít Janča ráno radost, až uvidí jednu ip za druhou s trapnýma prosbama o kompromis :-N Vy už prdíte na to tam napsat do diskuze jednou pro vždy dost, že prostě kompromis nebude? Já bych samozřejmě měla sto chutí jim tam napsat,ať si klidně stáhnou fotku někoho jiného, jejch problém, ale že vyjímky se jim dělat nebudou a ať už zavřou ty tlamy :-N :-D (ale to by je člověk nabádal k porušování pravidel :-N) Ty voéé :-N
nikka - najlepsie je nezasahovat do diskusii, lebo aj tak to nic neriesi, len sa zacnu zase rozkrikovat...uz sme daco take zazili, ze skoro vsetky adminky ci uz z MS, MK o Mst. riesi jednu temu na MK 8-( vtedy povedali chalani co si pamatam, ze najlepsie urobime, ak ich budeme ignorovat a nepisat do temy...
ahojte :-)
v auparku ani houby chcela som nejake elegantnejsie cierne a hende topanky ale s mojou velkostou mozem zabudnut ]-( mam 40-41 porazi ma 8-( musim zbehnut v sobotu do Eurovei a snad nieco najdem, inak budem chodit v cizmach :-N pokial nezacne leto a potom nahodim sandalky :-N
K teme, Jani to bude super, s tou temou, a nebudeme vsetko rozmazavat priamo na fore-myslim tym "hadky" s uzivatelkami lebo sa aspon nepridaju dlasi pipiny co do toho ani nevidia a mudruju 8-(
dani - to je na prd s tymi topankami, ale do eurovea sa chystam aj ja, len tak okuknut...ale co mi spominala kamoska, ze nie je problem minut tam 100 € do polhodiny :-D :-D
a diddi nechcu do partie, sak tu by si nikto, co je len trosku normalny nevzal so sebou 8-( :-D
Danu, dneska jsme byli v outletu - M. chtel windstopperku (mikinu) a ja tenisky. No, vsak prd. Sazela jsem na Roxy a O'Neill a nic nemeli. Prolezli jsme i pumu, adidas, diesel atd. a fakt nic :-( Kdyz uz ty boty vypadaly jakz takz v regalu, na noze otres :-( Aspon jsme cestou zpet nakoupili a udelala jsem lasagne 8-)