zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
pozriem.... nasla som ale ako sa daju importovat zalozky z ineho browsera - ak by chcel niekto vediet :-p Chrome - Preferences - Personal Stuff - Import data from another browser ;-)
och joooj...akurat mi volal mangel, ze sa mam pripravit na dlhociznu cestu domov, ze hlasia strasne zapchy smerom z ba, lebo vsetci odchadzaju vikendovat :-S
jj domi, vsetci vyrazaju na Tour de slovensko.... aj my sa chystame... ako keby bolo na mne, by som sla velkonocovat do kupelov niekde, lenze moj drahy je strasna konzerva, ze su sviatky a treba byt s rodinou.... ze to hovori prave on, ze sviatky ked je ateista :-S my sme v tomto uuuplne ini... ja mam take veci, ze: musi sa, patri sa a pod. neriesim, ale on hej.... takze prva etapa BA-PD, v sobotu druha etapa PD-DT, nedelu rano tretia etapa DT-PP a aby toho nebolo malo, ze rovno z Popradu v pondelok domov tak nieeeee, este sa budeme drbkat naspat do DT, lebo ze "ved treba starku a krstnu vysibat"... takze namiesto 4 etap bude 6 ]-(
jujda jani, to ti nezavidim :-S
my nastastie taketo nieco neriesime, my mame rodinu rovno pod nosom...
Takze v podstate ty si ani neoddychnes, ved to bude skoro stale na ceste, pendolovat hore dolu...strasne 8-(
jj, maji, rozbehane veru zas.... v PD sa zas vytocim (uz dllllllho sa mi nestalo, ze by som sa nevytocila ked som tam bola), v DT si u draheho tety vypocujem ake je ona chudiatko, ze v praci musi pracovat a ze nema peniaze a ze vsetci jej len ublizuju :-N draheho rodina je uuuplne v pohode az na tuto jednu tetu... ju ale nikto nemusi - ani jej mama, ani jej brat (moj svokor).... lebo tak ona kam pride, tam sa len stazuje a strasne sa snazi tvarit milo a ked prideme na navsetvu, zacne maznat.... ja nenavidim ked niekto mazne pred dietatom, nie to ked mazne na mna, dospelaka....
hehe a aby som nevyzerala ako ona, ze sa furt stazujem, tak sa stazovat nejdem....
soldi poslala v priebehu pol hod. 6 ospravedlnujucich mailov :-D kokso, ta je ale zufala.... ale napisala som jej, ze zatial ostava zablokovana.... minimalne do utorka ju necham premyslat nad svojimi cinmi :-p
sakra ty jo, jak jsem zběžně uzřela, přišla jsem o spoustu zábavy :-D
tak abych si spravila chuť, zamkla jsem asi 20 témat na brms :-D a jdu na inzeráty ;-)
jinak domi, díky moooooc za zastupování, koukala jsem, že jsi taky zamykala slušně x-)
kajo ahooooj x-) x-)
no videla som, ja som to nechavala otvorene, lebo som si nevedela s tym dat rady, niektore temy som dokonca nevedela najst :-(
a nemas zaco, moc som asi nepomohla :-|
zelam pekne sviatky, my nejdeme nikam, iba po rodinach, zajtra by sme sme chceli ist opekat, v sobotu k svokre, v nedelu k nasim, v pondelok niekde na vylet
holky slovenky, vám už začínají svátky teď? jako já vím, že je škaredá středa, zelený čtvrtek... ale u nás se to asi tak neslaví. jen děti mají jarní prázdniny.
a v pondělí je volno.
my jdeme jen v neděli k tchánovcům na oběd, já obarvím tak 4 vajíčka, mám tu nějaký čokoládky pro případ. a upeču beránka a mazanec a možná pár jidášků. výzdobu letos neřeším, mám tu místy ještě vánoční :-D
vy v CZ nemate zajtra volno? heh som myslela, ze he, som si ani Out of office nedavala do mailu, ze sak na Velky piatok maju urcite aj v CZ volno.... Velky piatok je, myslim, najvacsi krestansky sviatok... tak sa mi vidi.. ci trepem domi? =-) takze volno máme od zajtra do pondelka :-p
flamenga je dobraaaa, ze ci nevadi, ze niekolkorocni uzivatelia odchadzaju - ona nie je registrovana ani rok.... a tie pipiny z temy Grafy BT veru chybat nebudu.... ved ake percento uzivatelov tvoria? podla mna tak nula cela nula nula nic :-p - je ich mozno tak 20 z tisicov
Myslim, ze nam nevadi, ze odesly pipky z Grafu. Hlavne je silena sranda cist, jak by se vratily zpatky :-D Z cehoz plyne, ze nam to nevadi, jim ano :-D
Mě holky přijde, že si prostě všichni myslí že tu z nich padneme na prdel když odejdou :-o jako na jednom nebo 10ti,20ti uživatelích tyhle stránky nestojí... :-p ;-)
Ahojte aj sem :-)
jani - nie nemylis, velky piatok je najvacsi sviatok a v tento den sa dodrziava aj prisny post, cize nema sa jest ziadne maso cely den...preto sme mali na obed sosovicovu polievku a osuchy :-D
och pozeram, ze sliepocky z MK stale neprestali 8-(
fuuuuuha, flamenga ma akeho mudreho muza :-D :-D :
flamenga
Povídálka
dnes v 11:59
baby môj manžel mal správny postreh… koník má X užívateliek, je im šum a fuk, či 10,20,100 báb odíde ku konkurencii alebo nie… však im určite denne pribúdajú nové a nové a je tam stále X takých, ktorým tieto nové „pravidlá“ vyhovujú… a podľa odpovede boba je viac než jasné, že s týmto pravidlom sa nič robiť nebude, aj keby sme sa všetky na hlavu postavili Takže jediné riešenie vidím v tom, že buď sa človek prispôsobí, dá si fotku tváre alebo bude ryšavá Anča alebo sa s tým nezmieri a na koňa sa nadobro vykašle…
na velký pátek byl ukřižován ježíš, ne?
jenže vy jste na slovensku víc věřící, u vás se ty křesťanský svátky dodržují. tady ne, tak musí lidi pěkně do práce :-D
zrovna jsem si včera řikala, že i v tom tématu o profil. fotkách (nebo v jakémkoli jiném, kde se někomu něco nelíbilo) je vždycky tak max. 20 prudiček. jsou to vesměs známý firmy, kterým se nelíbí nikdy nic a věčně vyhrožují odchodem.
kdyby i všechny najednou odešly, tak by jich bylo do 50 zhruba. a tolik nových registrovaných je tu za pár dní. takže nula od nuly pojde.
domi, nebola som si ista, ci piatok alebo nedela :-N najskor som si myslela, ze piatok ale tak ma prekvapilo, ze v CZ nie je volno.....
bzuco cosi pinda? idem kuk
ha, tak flamenga napsala přesně to, jak to je :-D
já jsem se teda ve svém "okolí" na koníkovi a na střeše setkala zatím jen s jednou reakcí, že se jí to nelíbí, ty profilový fotky. ale to je taková šťoura šťouravá, ta to napsala jen proto, aby mě a nikku vyprovokovala :-D