Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja... je nejak dlho ticho, tak asi vymysla o5 nejaku "inteligentnu" odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
dani, na tvojom mieste by som nenapisala, ze fotku si "zapozicala" ale ukradla :-D ked si niekto nieco poziciva, tak o tom je vzdy informovany clovek, od kt. poziciava, no ona ukradla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak neviem ci ja diddi nechapem, alebo ona nepochopila ze na tej fotke nebola dadulka, lebo pise ze majka urobila preslap, ked zverejnila jej fotku na forum, ale ved to nie je jej fotka
Odpovedať
Profilova fotka
diddi je pizda..... a teraz som sa rozhodla, ze ked uz sa bude dat blokovat konkretny pocitac (snad to pojde aj na iPhone, kt. diddi pouziva) tak bude bloknuta okamzite! lebo vsade vyryva uz rok/y, takze dalsiu sancu ukazat, ze vie byt aj normalna mat nebude.... ved kazda jedna z adminiek sa s nou uz natahovala....
Odpovedať
Profilova fotka
jani zablokovat, prefackat a nikdy nedovolit pristup na mk ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
musela som jej este posledny krat napisat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha, diddi je na seba uplne ze pysna, ze poradila dadulke, ze sa ma uradne stazovat :-D :-D heh, akoze dadulka sa ma stazovat: ukradla som fotku, vycapila som ju do fora, zalujem teda prevadzkovatela fora za to, ze nelegalne vyuzil foto, kt. som ja ukradla? :-D :-D mohla by vystopovat tu realnu babu, ktorej ta fotka patri - ze ked chce byt uzitocna, tak nech je :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez. jani nemozme jej prispevky dalsie mazat? ved ona to bude rozoberat zase 3 dni, alebo radsej nereagovat
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa maji, takze ty si urobila neskutocny preslap tym, ze si dala tie linky s tou fotkou do fora... no ja sa poserem asi :-x :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dani - mazat a neragovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozem zmazat polovicu jej posledneho prispevku za odbacanie od temy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hups, tak ja najskor konam az potom citam :-x dani, co takeho si vyviedla v avione v nexte? :-D
Odpovedať
co tam psaly? :-D to je konec už :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jco pisala diddi? Jani nechapem, avion-next
Odpovedať
Profilova fotka
ze keby ta nepoznala a nezazila tvoje vyjadrovanie v nexte v avione... tak neviem co... zabudla som
Odpovedať
Profilova fotka
pisala nieco ako: danu, ako keby som ta nepoznala osobne a nepoznala tvoje vyjadraovanie a nezazila to v avione v nexte
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa s nou stretla v avione? osobne sa nepozname, videla som ju parkrat, ale v avione v nexte nie =-) mozno ona mna =-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - furt dookola to iste, diddi alebo bzuco pisali: "niekomu tu uz riadne zasibava, ale nie su to uzivatelky :-x :-x :-p :-p"
Odpovedať
Profilova fotka
teraz som zmazala, no vidis danu a o tomto co si si zmazala som pisala. Koho som urazala v nexte? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
heeej, nestiham citat :-D co bol ten dalsi prispevok od diddi? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sa mi vidi, ze ona byva tiez v biskupiciach... nie? sa mi zda, ze na streche som to citala.... uff, esteze neviem ako vyzera - podla oka sa to neda zistit - lebo ak by som ju spoznala, musela by som jej dat facku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
majka, o jeden vyssie som ho napisala
Odpovedať
Profilova fotka
hehe, tiez to nestiham citat... bud citam to a mazem alebo citam toto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Napisala toto no vidis danu a o tomto co si si zmazala som pisala.
Odpovedať
ta holka je fakt magor :-S danu, buhví, s kým si tě spletla.
Odpovedať
já taky nestíhám, peču beránka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dalsi prispevok danu,neviem sa ubranit pocitu,ze naschval mazes moje prispevky...tak prestan byt ako male decko a vymazat a vymazavat!....fakt inteligentne!
Odpovedať
Profilova fotka
posledne 2 prispevky diddi: " :-D :-D :-D " a "danu, neviem sa ubranit pocitu, ze naschval mazes moje prispevky. tak sa prestan spravat ako decko a nevymazavaj"
Odpovedať
Profilova fotka
mam sto chuti napisat diddi, ze nie len ty jej vymazavas prispevky :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?