Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dalsi prispevok si dokazuj,svoj nazor na teba sa mi len potvrdil.....prijemnu noc
Odpovedať
Profilova fotka
nie je mozne. ona to vzdala na dnes? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
majka, pokracovanie zajtra :-p
Odpovedať
Profilova fotka
zajtra ideme na stavbu, ale ked sa bude dat, tak nakuknem aspon cez telefon :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu doobeda neni, idem na nakupy, dufam ze stretnem diddi :-D ale nejdem do avionu :-D
Odpovedať
ani já tu zítra nebudu, to bude mít diddi pré :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som si uz pred par dnami vsimla error, ked sa odosle prispevok o 1/2noci: danu • Dnes o 23:59 ooo • 3. apr 2010 o 00:00 malo by to byt: danu vcera 23:59 a ooo dnes o 00:00 :-p no myslim, ze temu by sme mali docasne zamknut, lebo hrozi, ze hned z rana sa bude realizovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani, aj ja som si to teraz vsimla, ze to tam bolo chvilu, ze som poslala 3.4. a nie dnes
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem doobeda spat, potom chcem ist kupvat drahemu bundu (on sikovny nepocul ked som mu vravela, ze ma byt cez vikend 7 stupnov, tak sa vychytil len vo svetri.... no a dalsie 3 dni len vo svetri pri 7 stupnoch nad nulou nevydrzi), potom balenie a odchod na druhu etapu Tour de slovensko - k svokrovcom.... len rozmyslam, ze ked temu docasne uzamknem, diddi si vytvori novu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa uz parkrat stalo, ze som odosielala prispevok o 1/2 noci, tak hned mi to udrelo do oka
Odpovedať
Profilova fotka
jani zamkni, bude aspon chvilu klud
Odpovedať
Profilova fotka
tu v ba ma byt zevraj 15 cez vikend a v pondelok zase najaka kosa...
Odpovedať
Článok sa načítava...
taky jsem vám to chtěla navrhout, stejně to k ničemu nevede.
Odpovedať
Profilova fotka
idem ja spat, dufam, ze sa mi nebude snivat o diddi :-N 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dnes som bola v eurovei milion ludi, ale dalo sa, je to obrovske, a konecne som si kupila topanky, hned mi je lepsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute dani - to je super, ze si kupila x-) x-) x-) uz aj ja by som rada isla kuk to euroveu :-S a inak pozeram, ze si ma stale mylis s majkou, lebo sama domi a ja som tu pritom vcera ani nebola :-D :-p :-N dneska total nestiham, aj teraz som tu len na chvilku, takze mi odpustite ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mylim neviem preco ]-( mozno ma myli farba vlasov :-D Dnes poobede sme boli znova v eurovei, kupila som elly nike tenisky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bry vecer :-) dani - rozumnu vyhovorku si si nasla ;-) :-p jujda tak to aj ja tam musim ist konecne kuk! ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bry vecer.... tak aj ja som bola na nakupoch.... drahy ma bundu - konecne som ho nahovorila na peknu, modernu bundu, kt. nie je brutalne volna ako vrece.... a ked trochu zhodi z brucha, bude to dokonaleeee x-) x-) a ja som si kupila tie tenisky, o kt. som pisala v skupinke na MK :-p sme prisli do obchodu a okamzite mi udreli do oka.... a mali aj moju velkost, takze nebolo o com :-D a aj Linde sme kupili tricko... som myslela, ze drahy bude frflat, ze je drahe, lebo ja som jej uz davnejsie chcela kupit body Paul Frank, ale vzdy frflal.... ale dnes bola prudka zmena, sam od seba povedal, ze: aj Linduske by sme mohli nieco kupit ;-) A Linda sa z tricka brutalne tesi, nechcela si ho vyzliect a ked ho potom videla obesene na stolicke, zdrapila ho a sla s nim spat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani, kde mali paul frank veci? ja chcem tiez.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, v PD maju v obchode Board Paradise... a maju aj "pobocku" v TT sa mi vidi.... a maju aj na www.boardparadise.sk - to je e-shop.... ja mam tricko XS a je mi dobre.... bezne nosim tricka tak 36-38.... a Linde sme kupili tricko na 1 rok, bala som sa, ze jej nebude dobre, lebo tak predsa len je trosku buclatejsia ale seklo jej x-) a predavac sa nas pytal, ci pozname tu znacku.. tak my ze hej... lebo ze tak malo ludi to v PD pozna, lebo sa to da kupit v tomto obchode, potom v BA a v Brne.....
Odpovedať
Profilova fotka
v tom obchode maju mrte Paul Frank vecí.... tricka, slapky, zabky, klucenky, opice "ponozkove", tielka..... http://www.boardparadise.sk/sk8-and-s...
Odpovedať
Profilova fotka
uz davnejsie som to hladala, ale nikdy mi nenaslo ziadnu stranku
Odpovedať
Profilova fotka
tento obchod v PD funguje uz 6r. a e-shop maju asi rok? aj na FB maju fanusikovsku stranku, tam sa da dozvediet o novinkach, akciach.... ale co ma zere je to, ze ten obchod zalozil jeden chalan, kt. je o rok-dva mladsi odomna... proste mam niekedy take depky, ze co on dosiahol a ja nic :-S ale tak je pravda, ze jemu strasne pomahal otec, lebo on ma(l)v PD sitet sportovych obchodov... vzdy ked idem do tohto obchodu, tak nakupim, este sa mi nestalo, ze by som odisla naprazdno... najskor sme chceli ist do inych obchodov ale vsetko otvorene len do 12:00, no to sme nestihli, tak jedine co nam ostavalo bol Prior - kde maju prd a Boardpar., kde maju kopu chutoviek :-p ak sa neovladnem, tak si objednam z e-shopu dake tricka, lebo do PD pojdem najblizsie nevedno kedy... a ak pojdem, tak len na otocku na par hod.... som si povedala dnes, ze k nasim nevkrocim dlhyyyyyy cas.....
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dnes boli na chvilu u nasich, lebo mali kacicu. :-D musela som si dat, hlavne ze asi hodinku predtym som jedla pizzu. :-N a v pondelok ideme zase, nech nas moze samko vysibat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko jani - chcem foto tenisiek a hned! :-D :-p och joj, nehovorme tolko o nakupovani, lebo zase dakam vybehnem plesknut nejake tie eurace :-x :-D my mame dnes tiez kacicu, ja zase kuracie prsia este neviem na aky sposob, ale daco vymyslim :-p Prajem peknu nedelu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len na skok, bo vyrazame na tretiu cast jarnej etapy Tour de slovensko - Detva-Poprad.... domi, su to tie Roxy tenisky, co som ich na MK davala ako foto.... tie biele, s ruzovofialovym logom...... http://www.boardparadise.sk/sk8-and-s... - volaju sa "sneaky".... na nete to bola laska na prvy pohlad a v obchode na druhy.... bolo jasne, ze ich musim mat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani - su paradnacke x-) x-) x-) som myslela, ze tieto, ale pre istotu som sa radsej znova opytala :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a teraz pozeram, ze maju aj super cenu ...som myslela, ze stoja viac :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - si ma s tymi trickami paul frank tak navnadila, ze uvazujem nad kupou :-D ale neviem si vybrat :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?