Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
mám tu dva adepty (minimálně) :-D ale co se dá dělat, vydržely jsme to doteď.... ale - nevíš, na kdy se plánují nové svatební verze? aspoň v jakém časovém horizontu zhruba. já už se nemůžu dočkat.
Odpovedať
Profilova fotka
no najskor v lete.... lebo na konoch a strechach ide 1 kolega robit katalog firiem.... na svadbach bude predsa len zoznam darov a svadobny planovac - na tom ide robit bob.... no a na to aby mohla byt nova svadba treba automaticky daky platobny system, aby som nemala tolko roboty s fakturami a sledovanim platieb.... ale to sa este len vymysla, ze ako by to asi malo vyzerat, este to treba naprogramovat a tak - to ma na starosti iny kolega... a dalsi kolega riesi errory v bazari na koni.... takze roboty ako na kostole :-N
Odpovedať
ty jo a já už jsem viděla markétina maxe x-) krásný miminko. ráda bych vám sem dala odkaz, ale nevím, jestli by se markéta neurazila nebo nezlobila :-| tak snad se brzo ozve sama a dá sem fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, zabudla som sa ti skor ozvat kvoli tomu tricku.... ano, mam XS (aj ked bezne nosim M, zriedka S) kaji - no tak to je cista provokacia, ze si ho uz videla no nedas link.... to je skuska ohnom pre moju zvedavost :-S
Odpovedať
však ona se tu markét jistě brzo objeví a dá sem fotky :-) já bych vám sem ten odkaz ráda dala, není tam, myslím, nic závadného. ale tak je to její soukromé album, našla jsem to spíš detektivní prací, než že by mi ten odkaz poslala ona, tak si netroufám to sem dát :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ach jaj.... no tak snad ju coskoro pustia a ak sa skor objavi na skype ako tu, vypytam od nej foto, lebo toto je ukrutne zle - nevidiet cerstve admínča :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko jani - v pohode, ja som tu aj tak uz potom vecer nebola, lebo ma zase desne hlava bolela :-S tak ked mas ty velkost XS tak mne mozno to XXS bude dobre...no ved uvidime...a dakujem za info ;-) kajo - sa mas, aj ja uz chcem vidiet male adminciatko x-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko :-) Jani, vcera som klasika zaspala pred telkou, tak som ani nekukla. A dnes ma hned potesis, ked citam, ze sa da zablokovat pc x-) este iphone a bude pokoj ;-) Snad sa Market skoro objavi, uz sa velmi tesim na fotky Maxika x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - pre mna je tiez telka najlepsi uspavac 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj pre mna je TV uspavac ale len ked lezim :-) ked sedim v obyvke na guaci, tak v pohode vydrzim pri TV aj do 2h rano - ako dnes :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani to je fakt, lenze ja pozeram TV len z postele, v obyvke som telku nepozerala uz velmi davno :-| a co si dnes nevedela zaspat ci?
Odpovedať
Profilova fotka
keby som si lahla, tak by som vedela zaspat :-D potulovala som sa po nete a rozmyslala co s nasim triple play od Orange debilneho, hladala u konkurencie nejake ponuky a tak... potom som si Nota Bene citala, SME na nete, drahy hral NHL, tak sme obaja buntosili :-D ja som taka sova nocna - vecer spat ani za svet, rano vstat ani za svet :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aha...takze problem je niekde inde :-p si proste nocny tvor...ale ved neboj naucis sa ty chodit spat skor ako po 24 00 :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - a este jedna otazka k tym trickam :-N cena v obchode bola rovnaka ako na nete? lebo tak rozmyslam, ze by som mozno zbehla do obchodu v TT... dik ;-) lebo proste musim nejake z nich mat...sa mi neskutocne pacia :-x viem som maniak co uz so mnou :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, netusim uz kolko stali tie tricka v obchode, lebo ja som to kupovala narychlo a hned som cenovky strhavala, kedze mama by tricka chcela vidiet a pindala by, ze su drahe.... keby som tam nesla s tym, ze: je akcia, stoja 15 eur, tak by nepindala... takto by boli reci, ze som si mala najskor tu akciu poriadne precitat az potom kupovat, alebo nekupovat 3, ze za tu cenu, za kt. mam ja 3 tricka by ona mala 10 a pod.... ale ja radsej 3 kvalitne ako 10 shitnych :-N ale tenisky stali v obchode 49 eur, aj na nete tolko stoja, takze ceny su asi take iste.... a navyse mam pocit, ze ten e-shop maju dako prepojeny s tym, co maju v predajni, lebo som si kupovala tenisky 39 a na nete uz tu velkost neponukaju... ponukaju 38 a 40..... nie si maniak, si normalna :-D tiez som taka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - okej, no idem to presmirovat a dake si objednam 8-) a to poznam s tymi recami , co kolko stoji a podobne...naposledy to bolo s tou mikinou co oco znicil mangelovi...to zase bolo reci, naco take drahe a podobne :-S a jani - nemohla by si mi pre istotu to tricken premerat? lebo tak nekupim to mensie a bude mi male :-| velka vdaka x-) a dakujem, tak potom vitaj v klube ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nie je problem premerat... ale musis mi povedat odkial pokial... sirku v strede, od pliec po koniec rukavov a od pliec po koniec? :-N mna prekvapilo, ze XS mi bolo dobre, ale tak predsa len je to US znacka a US cislovanie je doooost ine ako Eur.... co som si kupovala raz tricko M z Victorias secret, tak je nepouzitelne, lebo mi je total velke :-(
Odpovedať
Profilova fotka
what? pockaj...som z toho zmatok :-N potrebujem dlzku a sirku...t.j. od pliec po koniec suhlasim + od pleca po plece ci inak? =-) no ja mam z USA tricko velkost S a je mi dobre...trosilinku dlhsie, ale to nevadi, aspon nemam krize hole... ono je asi fakt najlepsie , ked ma niekto presne rozmery
Odpovedať
Profilova fotka
sorry, ja som v zivote nikdy nic nepremeriavala (co sa oblecenia tyka), ani som nikdy nesila preto som netusila ake rozmery potrebujes... kde ti mam sirku zmerat? plecia ci trup? ci coooo? :-N ja som taka lava, ze aj to tricko, z kt. som si odparala listok tak, ze som si aj sev rozparala dala zasit svokre :-D ked sme boli u nasich tak som odchadzala taka napalena, ze som to mame nenechala, ja si to zasit neviem, tak som svokru poprosila... esteze mam dobru svokru :-p
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode, ved ani ja, preto som ostala v soku z tvojich otazok :-p zmeraj mi aj trup aj plecia...a uvidime co z toho bude ;-) jaj to nove co si rozparala? si spominala, ze to das mame zasit :-D :-p a preco si sa vlastne doma tak vytocila? si uz ani nepamatam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
sa nemozes pamatat preto lebo som to nikde nespominala :-D mama male depky, furt sa lutovala a pod..... ked som sa s nou snazila vo stv. normalne komunikovat, tak si stale hudla svoje, tak sme sa v piatok na par hod. vyparili do kupelov, potom so psom von a potom von s Nikolou, no a v sobotu to zase dokolecka dokola to iste 8-( hej hej, to nove, co som mala prvykrat na sebe a skriabal ma listok, tak som ho odparala :-p Tricko premeriam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha...takze tak...som si myslela, ze ma skleroza pomalicky chyta :-D hmmmm...to je na prdku..sa necudujem, ze si bola rada, ked ste odtial vypadli 8-( ja si zvycajne hned po kupe striham tie vysacky ci ako to nazvat, lebo ma to skriabe ]-( ale tiez sa mi raz postastilo odstrihnut to tak, ze som aj tricko rafla :-x no sikovnicek... dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko zelam x-) dneska to vyzera na super den, kedze sef je na skoleni cely den, tak bude v robotke trosku klud 8-) prave som prezerala albumy a nadabila som na tento : http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ten zenich pracuje v Senci v T-mobile, sme tam vcera boli kvoli telefonu, no sranda, aky je svet maly :-) a inak co je nove?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mam taky dotaz...pisala mi jedna uzivatelka, ze jej nejde pridavat text pod fotky, ze to skusala doma, v robote aj u priatela na PC a ze sa jej to neulozi :-| tak som to skusala aj ja a mne to funguje...mozete si to vyskusat aj vy? dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, s tym popisom pod fotky - robi neplechu IE + diakritika.... pozri cez admin co pouziva za prehliadac a ak je to IE, tak ju nasmeruj, pls.... a nech potom skusi aj bez diakritiky.... no veru svet je maly strasne.... ja som si ista, ze 1 baba co bola na Kube, tak ze ju poznam odtialto zo stranky, no bola som makka opytat sa jej na nick, ze co ak by som sa zmylila, ze by som ako trapka vyzerala.... ach jaj, truba som.... domi, mas teda ten Samsung Diva? Ved si sa mohla zapojit do sutaze na BRMS - bola sutaz o ten mobil uz 2x... naposledy sa mi vidi, ze minuly tyzden a asi este bude;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - diky diky x-) x-) a telefonik este nemam, lebo sa na neho musi cakat,teda bude dnes, ale ja ho budem mat az o tyzden, lebo mangel dnes cestuje mimo SVK a pride az buduci tyzden :-( a viem, ze bola sutaz, ale tak ja nie som ten typ :-p a inak ani tento ma nevyde draho ...mozno tak 2 - 3 eura ;-) ja by som sa tiez na tvojom mieste neopytala, by mi to trapne prislo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ved to.... ale pritom sa ma jej manzel pytal, ci mam sestru, lebo ze sa strasne podobam na jeho kamosku.... a ja krava, nie ze by som sa jej spytala: nie si registrovana na mojasvadba a aky mas nick? lebo sa mi zdas byt povedoma odtial :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak ale jani, my nie sme take zvedave typy...radsej sa nespytame akoby sme sa mali potom hanbit :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zvedavy typ a strasne, ale bojim sa spytat.... dali sme sa do reci az posledny vecer (lebo po 3 dnoch sa nas zajazd rozdelil, my sme sli hnit na plaz, druha cast isla behat po ostrove), tak chybalo este par mojit aby som sa na to odhodlala.... ktovie, mozno na nu este nadabim alebo mozno ju nepoznam odtialto ale odniekal inokadial
Odpovedať
Profilova fotka
tak sak ved to aj ja, zvedavost je moje druhe meno :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?