zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja uz konecne nesviatkujem.... a buducu velku noc pojdem z domu na daky wellness a naspat, nikde inde.... ma to fakt nebavi to presuvanie, mrte ludi na cestach, nikde sme si neoddychli......
domi, stali 50 eur a to je za tenisky v pohode podla mna.... no ja mam 1 tricko Paul Frank a vybrala som si len preto, ze som mala na rozhodovanie strasne malo casu, tak som schmatla prve, bolo dobre, tak som kupila... no a Linde sme kupili fialove.... doteraz sme jej kupovavali veci z Tesca - Cherokee a povedali sme si, ze 1 znackova vec neuskodi :-p s trickom, kt. sme jej kupili isla spat a rano ked vstala a Monika (svagrina) balila veci, Linda vyhadzala tasku, nasla tricko a bola spokojna :-p
market este neporodila? ;-)
jdu se sem zrovna zeptat, jestli o ní něco nevíte, že už tu dlouho nebyla. ale netuším, jestli něco nepsala, že tu přes svátky nebude, já jsem to nestihla dočítat.
já jsem nakupovala v sobotu, ačkoli jsem ještě v pátek večer tvrdila holkám z termínu, že bych si sice hrozně ráda něco nového pořídila, ale protože se obávám toho, že mi nic nebude sedět, tak že radši nikam nejdu, abych si nekazila náladu, že vypadám hrozně.
ale pak mě neplánovaně vytáhla na nákupy sestřenice, že viděla hezký věci v hm, tak ať jdu s ní a pomůžu jí vybrat.
a dopadlo to tak, že mě (poprvé v životě) slušelo úplně všechno. nechápejte to špatně, já se nechci chválit :-D ale všichni mi říkají, že mi to těhotenství vyloženě sluší, že jsem hezká, že zářim a tak. takže si asi i sama sobě přijdu v pohodě.
a navíc, jak už mám břicho, nemám už jen pneumatiku kolem pasu, takže i když jsem si zkoušela obtáhlá trička, tak to vypadalo super, pneumatika je pryč a bříško je hezké x-)
takže mám jedny jarní/letní šaty, bílé, takové něco mezi bavlnou a lnem (ale je to bavlna), u výstřihu mají háčkovanou aplikaci, jsou takové rozevláté, volné.... dají se nosit i přes džíny.
pak mám jedno tričko takové korálové barvy a to je ušité z proužků látky, které jsou k podkladu chycené jen jednou stranu a ta druhá jakoby vlaje. já vám to vyfotím, to bude nejlepší :-D
pak mám černé tričko s flitry.
a pak mám takovou šatovku, je to prostě bavlněné tričko tak do půli lýtek, 3/4 rukávy, je modro-bílo-lososové, proužkaté. v pase má šňůrku. k džínům super.
a koupila jsem si hnědou "koženou" kabelu přes rameno, takový to žebradlo.
jo a sestřenici naopak nic neslušelo, ona má 40 kg i se železnou postelí. ale už jí to opravdu nesluší, je velká jako já, nosí velikost 34, nemá žádná prsa (a měla hezký), propadlý strhaný obličej... všechno na ní viselo nebo ve všem vypadala jako malá holčička. tak si koupila jen tři úplně obyčejná jednobarevná trička a byla docela zklamaná.
já jsem za to paradoxně ráda, protože by jí to konečně mohlo donutit trochu jíst. ona jako nedrží žádný diety, ani nemá žádnou nemoc, ale pořád někde lítá, nevaří si, ona jí pořád jen jogurty s rohlíkem. teplý jídlo jí výjimečně, když jde k mámě nebo k babičce a zrovna mají uvařeno.
nepisala, ze to nebude.. alebo som nepostrehla, lebo som tu tiez nebola... ale ked som bola online raz za cas, tak som ju na skype nevidela.... a na skype mi pise, ze: Last seen: 4/2/10 8:35 PM.... ale neviem ci je to myslene tak, ze naposledy bola vtedy online alebo naposledy vtedy som bola online ja aj ona....
ked sme uz pri nakupoch... ja som si strasne vela obuvi uz kupila a este som neskoncila - dake baleriny alebo take nieco potrebujem.... kupila som si tenisko-topanky (take latkovo-kozene topanky Levis), tenisky, gumaky, 3 tricka... to vsetko za ani nie mesiac.... no a potrebujem este asi rifle dake.... a konecne ma aj drahy bundu taku aka sa aj mne paci a konecne nefrflal: to je draheeee... akoze frflal asi polminuty a potom ho to preslo, lebo neviem preco, on mal taky dojem donedavna, ze on si nemoze nic pekne a kvalitne (okrem oblekov, kravat, kosiel a toapnok) kupit, ze je to zbytocne... a mna to strasne zozieralo, som mala vycitky, ze ja som taka "brandistka" a on vsetko z C&A ]-(
inak, super, ze si si nakupila a ze mas pekne brucho..... ja som v marci schudla 3 kg (chcela som 5) a aj tak mi teraz vsetci cumeli na brucho a pytali sa: no co, nie si tehotna? necakate prirastok? neplanujete dieta? tak ak nabuduce budeme behat po navstevach, vycapim si na celo: Ano, nie som tehotna a ked budem, tak budem!
moja kamoska je vysoka tak ako ja (169 cm) a vazi 49 kg ale obuta, v rfiliach, tricku, najedena... a varene jedlo je 2x denne, okrem toho este ranajky, desiatu, olovrant a pohyb nema ziadny.... chce ist na vysetrenie stitnej zlazy, lebo ju stve, ze nevie pribrat....
no jo, to je druhý extrém. někdo přibere, jen se podívá na chleba.
ale jani, ty snad nejsi na tom tak, abys musela tak hubnout ne? všechny fotky, co jsem viděla, tak jsi spíš hodně štíhlá, až dost hubená, tak nevim, kde chceš shodit těch 5 kg =-) :-N
nie nie som hubena :-) ja mam obdobia niekolkokrat za rok, ze raz som hore, raz dole.... pred chudnutim som mala 59 kg, mam cca 56, chcela som mat 54...nevyslo.... no mozno teraz v aprili to vyjde tie zvysne 2kg....
a este sa idem postazovat.... dnes (vlastne vcera) ked sme zapili TV, mali sme oznam, ze od 01. 04. sa meni ponuka TV stanic a Discovery vyraduju z ponuky.... hlavna vec, ze 01. aj 02. 04. sme mali TV zapnutu a Discovery islo... zrusili Primu, teraz Discovery, tak uz tam ostava pozeratelna jedine TV JOJ, CT1 a to je zrhuba vsetko... akurat sa nam konci 2r. viazanost, ponukaju nam super zlavy na TV aj na net, no asi prejdeme ku konkurencii... Discovery je pre mna nevyhnutnost :-p
bre ranko :-)
kaji - paradne nakupy a je fakt pravda, ze tehu ti strasne sekne ;-) x-)
jani - ja tiez musim este nejake topanky dokupit, mam sice nove tenisky + balerinky, ale este sa mi nieco ziada :-N
caute, caute.... skuste sa, pls odhlasit a prihlasit na MK alebo MSt..... mne sa nedalo rano dostat na MK.cz a MSt.cz, SK verzie mi isli.... tak som sa odhlasila a odvtedy sa mi neda prihlasit, vraj mam ine heslo... aj som si presla vytvorenim noveho hesla, no stale mi to nejde.... tak ci si sedim na kabli ja alebo je to vseobecny problem
to bol daky error asi len u mna.... lebo tak ked som zadala e-mail, uz sa mi prihlasit dalo.... a nechcela som vyzerat ako klasicka histericka uzivatelka, tak reku opytam sa este vas kym zacnem panikarit, ze mi niekto zmenil heslo :-p
ja som baleriny este nikdy nemala... mala som naposledy take skorobaleriny od Batu... malo to tak balerinovy tvar, no taky mierny platformovy opatok.... ale od Batu uz nechcem nic! na tych topankach sa mi po par obutiach odlepobala podrazka, drahy ked si tam kupoval pred 2r. topanky a sandale, oboje sme museli reklamovat lebo tiez sa odliepala podrazka :-S
domi, XS mam... sa mi vidi :-N ked pridem domov, vyhrabem ho z kosa na pradlo a pozriem pre istotu.... ak ja mam XS, tebe by som odporucala XXS.... a ake si si vyhliadla? ;-)
jani, no tak to jsi přímo tlusťoška, prý 59 kg :-D
psala mi dopoledne jedna uživatelka, že se jí na brms zobrazují max. 2 dny staré záznamy, nemá aktuální stránku. tak jsem jí hned po přihlášení psala, jestli jí to dělá pořád, ale neodpověděla. tak to byl asi nějaký error.
markét, gratuluju x-) doufám, že jste oba v pořádku a že porod byl hladký.
(a já jsem to věděla, že to bude kluk max, akorát jsem si pak ani já ke konci nebyla jistá, jak to teda s tím pohlavím a jmény je :-D tajnůstkářka :-D)
tak to ja sa radsej nepochvalim, ze kolko vazim :-N :-D
ta nasa market bola fakt tajna s tymi menami aj s pohlavim, ale tak hlavne, ze je male uz na svete a ze je zdrave ;-)
kuknite do noveho adminu (konik + strecha) - je tam uz aj moznost bloknut PC... juchuuuuuuuuuuu x-) x-) ale aby toho nebolo malo, tak som dnes povedala, ze este by mohli spravit blokovanie iPhone, ak sa da... najskor krutli hlavami, ze sa to neda, ale jeden kolega povedal, ze by sa to mohlo dat, ze to skusi.... z iPhone sa prihlasuje diddi, tak kvoli nej to potrebujeme
rano co som mala problem s prihlasenim sa na kona.... tak teraz som sa dozvedela, ze kolega nieco testoval, preto ma to vyhodilo... ze to trvalo asi 5min..... heh, uz som si fakt myslela, ze ja som blba ked mi neslo nalogovat sa...
a blokovanie konkretneho PC uz funguje.... uz sa to na mne otestovalo... odhlasilo ma to a nedalo sa mi nalogovat ;-) takze uz sa tesim ked to budem moct pouzivat.... diddi je prva, rimmel druha, zuzanocka tretia :-)