zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
nad soldi som sa zlutovala - poslednykrat.... lebo tak ona si na rozdiel od predchadzajuceho bloknutia uz nevytvarala nove loginy, neprihlasovala sa z inych PC pod inym nickom a pod....
nad zuzanckou som sa nezlutovala - aktualne ma nick "hesloheslo", pisala mi vcera Ip ci je blokovanie trvale alebo docasne... tak som napisala, ze trvale, ze momentalne sme nezmenili nazor, kedze si vytvarala nove loginy, urazala adminov a prevadzkovatela a napriek tomu, ze jej bolo viackrat vysvetlene, ze my admini o pravidlach nerozhodujeme, stale to riesila a "prudila" v teme Otazky pre adminov.....
diddi momentalne cusi... uvidime dokedy... treba dotiahnut ako bude formulovana verjena tema o blokovani takychto uzivatelov + aby sa im aj v pase zobrazilo, ze robili neplechu + blokovanie PC pre iPhone a potom sa s diddi rozlucime
domi, vzdy ked idem na MS za ostatne 2 dni, tak posledny prispevok vidim od teba v teme o kozmetike :-D :-D by sa mohlo zdat, ze cely den iba o kozmetike kecas :-N :-D :-p
dani - musim pozriet ci niekam aktivne prispieva a buri sa... ak nie, tak by som ju nechala odbloknutu, ze aspon ju máme pod kontrolou a vieme ju vystopovat....
neverim vlastnym ociam.... hesloheslo a.k.a zuzanocka sa na stranku prihlasuje, no do fora neprispieva, ani mi Ip so ziadostami o odblokovanie nepise :-N
niekedy mam pocit, ze cim horsie fotky, tym krajsie gratulacie :-N http://www.mojasvadba.sk/album/album.... - ale ked sa objavi nieco neobvykle, netradicne, tak je zle
no a k tomu albumu nemam slov, som jej akurat vcera pisala, nech zmaze tie kontaktne udaje...k dalsiemu som radsej nepisala, ale aj tak je ten album nejaky divny :-N
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... - tak tomu nazvu nerozumiem... ta baba je zda sa, slovenka.... len preco ma nazov po cesky a este taky ironicky? neviete ci na niekoho nazrazala? :-N
kam sme to dospeli, ze sa uz aj v sukromnych skupinach uzivatelky vadia? :-N uz mi pisalo asi 5 roznych bab, ze chcu vymazat skupinu lebo sa tam strhli hadky.... booooze... tak tych, kt. vyryvaju nech odstrania a je to :-D
ach jaaaaaj, zas diddi pizda.... ja ked ju vidim, normalne mam triasku... a nedokazem sa ovladat... pisem do fora to, co by som tam pisat nemala.... ulavi sa mi a potom prispevok hned editujem :-D keby som to tam nenapisala vobec, asi by to vo mne zovrelo :-p
to vazne? sak presne, ved teraz to nie je problem, niekoho vyhodit z temy prec :-S :-p
juujda ta diddi neda pokoj asi nikdy ]-(
booze dneska mi zase ide hlavu roztrhnut ;-(
Som bola dnes v lekarni a kupila som si tu kyselinu listovu, tak idem vitaminovat od zajtra :-)
a samozrejme, ze som hned zbehla aj do drogerky a hned 20 € v cudu ]-( strasneee so mnou, uz, aby bola vyplata :-D
tak ja v DMke nechavam viac ako 20 eur, vsetko kupujem narazovo, vsetko sa naraz minie :-D
ja neviem preco sa furt vadia, tie dnesne sa povadili kvoli stretku... nejako na osobnom stretku si nesadli, tak stekali po sebe aj v skupine :-N
ak si diddi neda pokoj, tak my jej ten pokoj dame :-D kazdy den netrpezlivo ocakavam vetu: uz je hotove blokovanie pre iPhone :-D a ptom to pride :-p
jani - ja som nebola ani v DM,ale v 101-tke, lebo som potrebovala bazu pod mejkap a tu v DM-ke nemaju a pak som len hadzala do kosika jak zmyslov zbavena :-N ale tak ani ja nejde v DM-ke pod 20 € :-x
este, ze nase stretka dopadli tak dobre 8-)
potom normalne otvaram don perignone ( ci ako sa to pise :-N) :-p :-p
Hehehe jaku hlasku dal zase FB :-o
XY, XY...smamuju ostošest aby FB lagoval viacej :) pridaj sa aj ty aby FB lagoval co najviac :) Úsmev je lacnejší ako elektrina a dáva viac svetla :)
ja normalne odpadavam :-D
teraz som precitala ze diddi zase pinda, boze to je p..a pardon za vyraz, ale ja uz fakt nemam niekedy na nu slov 8-( Jani fakt budem dakovat bohu za blokovanie iphone diddi.
Inak, ked sme pritom, ja som vzd kopirovala prispevky do uz zalozenej temy, ale co si pamatam, tak pri spusteni s tym boli nejake problemy, uz sa to da? lebo vtedy sa mi kopirovalo komplet vsetko