Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bzuco ako pindala na fotku ze nemoze mat s manzelom a ako pekne posluchla uz ma sama, a podla pravidiel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa baviiiiiiim..... vraj sme vymazali fotku uziv. natalca z netu :-D ze mala fake foto a terza ju hladala aby si ju mohla dat na emimine a ta fotka na nete uz nie je, vraj sme zavistlive tak sme ju proste z netu stiahli.... kokso, my sme ake sikovne, ze mame pod palcom cely internet :-D :-D leheckova ma ziadala aby som vyriesila zvady v dakej teme, tak som jej pisala nech mi posle link... a na emimine som sa docitala, ze ona nevie co je to link, pytala sa to inych bab.... a ony, ze nech mi link na tu ich diskusiu nedava, lebo este ich budem citat a zablokujem ich vsetky na koni.... ony su fakt hluuupe... ved dali link do diskusie asi 5x a ja nie som taka hlupa aby som nan nevedela kliknut :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby kde je ten program, co sme podla neho hladali fotky? Lebo dadulka19 ma fotku, ktora urcite nie je jej ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dani, vola sa to tineye
Odpovedať
Profilova fotka
foto som jej zmazala, lebo nebola jej http://www.tineye.com/search/2b0920d9...
Odpovedať
Profilova fotka
jani diky
Odpovedať
asmira programátoři jsou fakt machři :-D :-D můžete prosím smazat celého paroubka ze světa? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, nie programatori, to my adminky sme take macherky :-D tak ked sme take dobre, zmazme paroubka aj fica a bude dobre ;-)
Odpovedať
aha, tak my :-D no ale když ani chudinka neví, co je link.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to su kravy... ta dadulka19 sa este pyta, ze kto je teda na fotke, ak nie ona a diddi sa zase toho chytila. :-D mozem im tam hodit par liniek, kde je ta baba s tou kvetinou? bude prca. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi hod ;-) a tej krave diddi mam chut napisat nech si najprv precita moj prispevok, ktory som pisala o 21.02. Diddi si mysli, ze som fotku zmazala, kvoli tomu, ze bola z dialky, krava
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a ta drbnuta bzuco si rypla, tak by som ju blokla za to co napisala ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobre si urobila... dala som im tam 5 liniek, kazda foto ina. snad im to stacit bude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi super :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pri najblizsej urazke bzuco a diddi bloknem, to mam najradsej, nevedia o co ide, ale pindaju, slepice ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
neskutocne su to slepice a este z nas idu robit aj blbcov...
Odpovedať
Profilova fotka
inac dani, ja som maja :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, z nas nejdu robit blbcov, oni si myslia ze blbci sme ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ano prepac majka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) nic sa nestalo. kde je diddi a bzuco a neviem este aka pipina... preco mi na to nic nenapisu? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lebo nemaju co, snad si zavru huby aspon na chvilu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dufam 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
heh, tak to riesite tu? ja som si to vsimla a hned zmazala.... pizdy... inak, vcera uz zacal kolega pracovat na tom, aby sa dali bloknut tie "fleškukiny", takze ked to bude hotove a didii prispeje nejym svojim heftom, tak bude prva, ktora pojde do večnych lovist novym sposobom.... ze to bude aj vo fore napisane v spešl diskusii :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dani, co tam mala diddi pisane v tom prispevku, steka tam po mne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, diddine deti si umyvaju zuby v bidete http://www.modrykonik.sk/fotoblog/did... - tak to som este jakziv nevidela =-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D tak posledny prispevok od diddi je konecna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Diddi sa sama strapnuje, este radi aby sa dadulka stazovala, a naco sa ma? ze ukradla fotku z netu? :-D jezis ona je drbnuta
Odpovedať
Profilova fotka
ide jej velmi dobre robit zo seba saska :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som zvedava ci zareaguje, urcite toto zahovori a zacne trepat o inom
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?