zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja sa baviiiiiiim..... vraj sme vymazali fotku uziv. natalca z netu :-D ze mala fake foto a terza ju hladala aby si ju mohla dat na emimine a ta fotka na nete uz nie je, vraj sme zavistlive tak sme ju proste z netu stiahli.... kokso, my sme ake sikovne, ze mame pod palcom cely internet :-D :-D
leheckova ma ziadala aby som vyriesila zvady v dakej teme, tak som jej pisala nech mi posle link... a na emimine som sa docitala, ze ona nevie co je to link, pytala sa to inych bab.... a ony, ze nech mi link na tu ich diskusiu nedava, lebo este ich budem citat a zablokujem ich vsetky na koni.... ony su fakt hluuupe... ved dali link do diskusie asi 5x a ja nie som taka hlupa aby som nan nevedela kliknut :-D :-D
to su kravy... ta dadulka19 sa este pyta, ze kto je teda na fotke, ak nie ona a diddi sa zase toho chytila. :-D mozem im tam hodit par liniek, kde je ta baba s tou kvetinou? bude prca. :-D
domi hod ;-)
a tej krave diddi mam chut napisat nech si najprv precita moj prispevok, ktory som pisala o 21.02. Diddi si mysli, ze som fotku zmazala, kvoli tomu, ze bola z dialky, krava
heh, tak to riesite tu? ja som si to vsimla a hned zmazala.... pizdy... inak, vcera uz zacal kolega pracovat na tom, aby sa dali bloknut tie "fleškukiny", takze ked to bude hotove a didii prispeje nejym svojim heftom, tak bude prva, ktora pojde do večnych lovist novym sposobom.... ze to bude aj vo fore napisane v spešl diskusii :-D