zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jak ze nejde? mne ide
maji, jasne, ze to tak nie je :-D z tych mrte prispevkov co napisala pochybujem, ze je nieco pravda... a ohladom albumov tak tiez pochybujem, ze nejake dieta je jej.... podla mna je to daka pubertacka co sa nudi
ahojky terez
vitaj v klube nefungujuceho MK :-D
celkom fajn, dnes rano som bola na odbere krvi a zajtra budem mat vysledky kvoli meskajucej MS...inak nist a vy ako?
Jo mi pořád při starém, teď byl doma manžel, jede s jedním kamarádem na chatu kouknout se na elektriku tak jsem si říkala že jim dám Kristý a trošku si oddechnu, jenže s nima nakonec jede ještě jinej kamarád a Kristý pochopitelně nechtěla k němu dozadu, takže zbytečný strojení, řvaní a odstrojování a já akorát vyčerpaná ještě víc z toho :-p :-S
Holky mě zmizela wall beta ale objevilo se mi v některých tématech napravo "odpověz" a když na to kliknu tak se udělá @ikarkulka (když bych odpovídala tobě) :-) no vypadá to krásně, kdypak to bude finišovat? x-)
teri - ad test, no test som si robila len vtedy davnejsie, uz som potom netestovala...teraz som zvedava co povedia vysledky, zajtra okolo obeda tam zavolam...
teda domi, vy ste aky plodny rocnik :-D moje exspoluziacky zacinaju rodit az teraz... minuly rok to zacalo a teraz pokracuje... a to sme vsetko 1982 a 1983 roky vyroby.... ja nic nelutujem, som spokojna, nevedela by som si predstavit mat dieta v 20.... akoze nie kvoli zurom, nie som zurovaci typ ale tak kvoli tomu, ze som rada ked su veci po mojom, tak ako ja chcem, ked sa nemusim prisposobvat... a akurat po 20 som zacala zit, uzivat si... a to akurat stacilo, uz by som na dieta pristala :-D
dnes ked prisli veci z brany, tak som musela "ošahat" 2 latkove plienky co si baby objednali a prijemne to bolo na dotyk.... som to pod stolom vytahovala a ocumovala, aby nevznikli nahodou nedorozumenia v praci, ze preco drzim plienku :-D
objednala som si aj latkove intimky, prave sa peru, tesim na zajtra, budem testovat :-D
jani a co to bylo za plenky?
já mám spoustu těch bambusových kikko a pár bavlněných kikko, ale ještě budu pořizovat, a stále nevím, jaké. každý mi radí něco jiného :-| a když jsem šla do brány si plenky osahat, tak jich tam moc neměli.
jdu tam teď v úterý na kurs vázání šátků, tak toho asi zneužiju a vyprosím si od nich instruktáž i k plenkám.
a na případnou referenci látkových intimek se taky těším ;-) přemýšlím, že si do budoucna nějaké pořídím, jako takovou pojistku ke kalíšku.
jinak mám taky pocit, že se moje okolí začíná množit :-D kluk, který mi nedávno gratuloval k těhotenství, ale nic neřekl, a to jsem se ho dokonce ptala, co oni, jestli taky něco neplánují, tak najednou na fb odpočítává, dneska je něco kolem 146 dní nebo tak. bylo mi to divné, no a samozřejmě jsou to dny do porodu. potvora, tajil to :-D
kaji, bola to branova plienka s kodom 4087 a ta ruha bola 3710
nedavno som sa dozvedela nahodou, ze exspoluz. co je MS, tak uz je na koni a tehotna a na FB som videla brucho inej exspoluz..... uz maju 4 exspoluz. deti, teraz dalsie 2..... aj so svadbami to tak bolo, ze nikto nic a v r. 2008 to zacalo a v sept. minuleho roka skoncilo....
bre ranko :-)
jani - to dokonca ani nie je moj rocnik, tie baby su o rok mladsie a vsetky su z jednej triedy :-o a to nie je vsetko, jedna porodila pred maturitou, dalsia tesne po maturite a tie po skonceni skoly :-D no des bes...
a ad plienky - viem si zivo predstavit ako si ich na tajnasa ocumovala pod pracovnym stolom :-D :-p
Hm, tak my z gymplu jsme asi nejaka extremne mnoziva trida :-D Bylo nas 18 holek a ja se svoji svatbou byla 10. (pres skoro 4 rokama) a dite nemaji snad uz jen 3, ale jedna z nich je tehotna. A kluku bylo 12 a zenatych je 6, rozevedny 1. Ale ten se zenil uz ve tretaku tyden po svych osmnactinach :-N Normalne s nama odmaturoval a sel na vysokou a rozvedli se nekdy tusim v nasich 22. Casto jsem s nim v Brne chodila chlastat a kdyz jsem mu rekla, ze se budu vdavat, strasne mi to rozmlouval :-D On normalne dostudoval vysku a asi pred mesicem mi psal, ze uz ma i doktorat - je geneticky inzenyr :-) Ten jeho klucina, kvuli kterymu se zenil, je uplne uzasny a chodi do treti tridy x-)
ad plinky - taky vidim Janku, jak osahava plinky, aby ji nikdo nevidel :-D Jinak mne se nejlip osvedcily plinky po nas a deckach z rodiny, co uz jsou mockrat prane a hodne saji. Tu je kousek fabrika disana, mam od nich zavazovaci plinky i moltonove, ale ty prd saji, musi se tak asi 100x vyprat, coz potom snizuje jejich ekonomicnost :-D Max je nosi jen na noc, moc se mi nelibi, ze v nich ma zadek jako Ferda mravenec :-N
no tak vysledky este nemaju, ze mam zavolat az v pondelok :-S sesterka mi na to povedala, ze asi budem tehu, lebo, ze vtedy im trva dlhsie kym to spracuju...no neviem co je na tom pravdy :-N