Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jak ze nejde? mne ide maji, jasne, ze to tak nie je :-D z tych mrte prispevkov co napisala pochybujem, ze je nieco pravda... a ohladom albumov tak tiez pochybujem, ze nejake dieta je jej.... podla mna je to daka pubertacka co sa nudi
Odpovedať
Profilova fotka
no ty vole. az ma pot oblial. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz ide, do kelu, preco ja mam stale problemy s tym konom? :-o :-(
Odpovedať
Aha, jdu sem napsat, jestli konik blbne jenom mne. Koukam, ze nejsem sama :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne nejde
Odpovedať
Profilova fotka
hapruje vsetkym, dorabaju tam ten "wól" tak raz ide, raz nejde, inokedy mi svieti vlavo, ze mam novu Ip a nie vpravo.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
fuu, tak to som si vydychla, lebo som si zacinala mysliet, ze len ja som "ina" :-N :-p
Odpovedať
Profilova fotka
u mna zatial v poriadku. =-) jedine co mam zle, je ze ked si dam hore to "prejdi na" tak sa mi to schova pod reklamny banner
Odpovedať
Ahojky, taky jsem si přišla postěžovat že mi nejde koník :-D Jak se máte holkyyyy? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky terez vitaj v klube nefungujuceho MK :-D celkom fajn, dnes rano som bola na odbere krvi a zajtra budem mat vysledky kvoli meskajucej MS...inak nist a vy ako?
Odpovedať
Domi a co testík by nebo nebyll? :-o
Odpovedať
Jo mi pořád při starém, teď byl doma manžel, jede s jedním kamarádem na chatu kouknout se na elektriku tak jsem si říkala že jim dám Kristý a trošku si oddechnu, jenže s nima nakonec jede ještě jinej kamarád a Kristý pochopitelně nechtěla k němu dozadu, takže zbytečný strojení, řvaní a odstrojování a já akorát vyčerpaná ještě víc z toho :-p :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ide vam my woll?
Odpovedať
mně koník funguje, jen mám horní menu zarovnaný doleva a zmizela my wall beta ;-)
Odpovedať
Holky mě zmizela wall beta ale objevilo se mi v některých tématech napravo "odpověz" a když na to kliknu tak se udělá @ikarkulka (když bych odpovídala tobě) :-) no vypadá to krásně, kdypak to bude finišovat? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute zase som nasla dalsie baby, ktore poznam od nas zo skoly, obe su odo mna mladsie, jedna ma uz babo, druha caka 8-( http://www.modrykonik.sk/fotoblog/and... http://www.modrykonik.sk/fotoblog/sim...
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ad test, no test som si robila len vtedy davnejsie, uz som potom netestovala...teraz som zvedava co povedia vysledky, zajtra okolo obeda tam zavolam...
Odpovedať
Wow, tu se chvali http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
teda domi, vy ste aky plodny rocnik :-D moje exspoluziacky zacinaju rodit az teraz... minuly rok to zacalo a teraz pokracuje... a to sme vsetko 1982 a 1983 roky vyroby.... ja nic nelutujem, som spokojna, nevedela by som si predstavit mat dieta v 20.... akoze nie kvoli zurom, nie som zurovaci typ ale tak kvoli tomu, ze som rada ked su veci po mojom, tak ako ja chcem, ked sa nemusim prisposobvat... a akurat po 20 som zacala zit, uzivat si... a to akurat stacilo, uz by som na dieta pristala :-D dnes ked prisli veci z brany, tak som musela "ošahat" 2 latkove plienky co si baby objednali a prijemne to bolo na dotyk.... som to pod stolom vytahovala a ocumovala, aby nevznikli nahodou nedorozumenia v praci, ze preco drzim plienku :-D objednala som si aj latkove intimky, prave sa peru, tesim na zajtra, budem testovat :-D
Odpovedať
jani a co to bylo za plenky? já mám spoustu těch bambusových kikko a pár bavlněných kikko, ale ještě budu pořizovat, a stále nevím, jaké. každý mi radí něco jiného :-| a když jsem šla do brány si plenky osahat, tak jich tam moc neměli. jdu tam teď v úterý na kurs vázání šátků, tak toho asi zneužiju a vyprosím si od nich instruktáž i k plenkám. a na případnou referenci látkových intimek se taky těším ;-) přemýšlím, že si do budoucna nějaké pořídím, jako takovou pojistku ke kalíšku. jinak mám taky pocit, že se moje okolí začíná množit :-D kluk, který mi nedávno gratuloval k těhotenství, ale nic neřekl, a to jsem se ho dokonce ptala, co oni, jestli taky něco neplánují, tak najednou na fb odpočítává, dneska je něco kolem 146 dní nebo tak. bylo mi to divné, no a samozřejmě jsou to dny do porodu. potvora, tajil to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, bola to branova plienka s kodom 4087 a ta ruha bola 3710 nedavno som sa dozvedela nahodou, ze exspoluz. co je MS, tak uz je na koni a tehotna a na FB som videla brucho inej exspoluz..... uz maju 4 exspoluz. deti, teraz dalsie 2..... aj so svadbami to tak bolo, ze nikto nic a v r. 2008 to zacalo a v sept. minuleho roka skoncilo....
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-) jani - to dokonca ani nie je moj rocnik, tie baby su o rok mladsie a vsetky su z jednej triedy :-o a to nie je vsetko, jedna porodila pred maturitou, dalsia tesne po maturite a tie po skonceni skoly :-D no des bes... a ad plienky - viem si zivo predstavit ako si ich na tajnasa ocumovala pod pracovnym stolom :-D :-p
Odpovedať
Hm, tak my z gymplu jsme asi nejaka extremne mnoziva trida :-D Bylo nas 18 holek a ja se svoji svatbou byla 10. (pres skoro 4 rokama) a dite nemaji snad uz jen 3, ale jedna z nich je tehotna. A kluku bylo 12 a zenatych je 6, rozevedny 1. Ale ten se zenil uz ve tretaku tyden po svych osmnactinach :-N Normalne s nama odmaturoval a sel na vysokou a rozvedli se nekdy tusim v nasich 22. Casto jsem s nim v Brne chodila chlastat a kdyz jsem mu rekla, ze se budu vdavat, strasne mi to rozmlouval :-D On normalne dostudoval vysku a asi pred mesicem mi psal, ze uz ma i doktorat - je geneticky inzenyr :-) Ten jeho klucina, kvuli kterymu se zenil, je uplne uzasny a chodi do treti tridy x-) ad plinky - taky vidim Janku, jak osahava plinky, aby ji nikdo nevidel :-D Jinak mne se nejlip osvedcily plinky po nas a deckach z rodiny, co uz jsou mockrat prane a hodne saji. Tu je kousek fabrika disana, mam od nich zavazovaci plinky i moltonove, ale ty prd saji, musi se tak asi 100x vyprat, coz potom snizuje jejich ekonomicnost :-D Max je nosi jen na noc, moc se mi nelibi, ze v nich ma zadek jako Ferda mravenec :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no tak vysledky este nemaju, ze mam zavolat az v pondelok :-S sesterka mi na to povedala, ze asi budem tehu, lebo, ze vtedy im trva dlhsie kym to spracuju...no neviem co je na tom pravdy :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, to budes cakat do pondelka? =-) netestnes sa?
Odpovedať
Profilova fotka
noo, co mi ine ostava :-| ako mozno zitra spravim test, teda ak nezabudnem :-N :-p
Odpovedať
Profilova fotka
preco az zitra? dnes! uz aj! zvedava som :-D
Odpovedať
Profilova fotka
akoze a co som arabela?! ved nemam ziadny test pri sebe, a radsej sa testnem az rano :-p
Odpovedať
Profilova fotka
juj domi moc drzim palce x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak mas obdalec nakupne centrum.... a v nom bude urcite lekaren..... tak drzim prsty... a potom daj vediet, bo som napnuta ako guma v gatiach :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?