Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani - vdaka x-) jani - ale mne sa nikam nechce, sak aj majka o chvilu prifrci do firmy pre tricken...idem az po robote nakupovat :-p ....pocuj ty mas tusim nervozitu aj za mna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi ale fakt necakaj do zajtra, ked nechces teraz, tak dufam ze vecer urcite ;-)
Odpovedať
Krucifix, co tohle je? http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... A rekla bych dupla od millerka, stephani a i lidnat ]-(
Odpovedať
Sice nemaji vsechny stejnou IP adresu, ale styl psani bez carek a tecek je stejny, nadpisy velkym pismem, do zblbnuti zakladani tech samych temat ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dani - akoze mne to fakt neponahla :-N a test mam doma, preto nemusim utekat do lekarne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - ta millerka bola nejaka sibnuta pubertacka tusim ci nie? =-)
Odpovedať
Domi nedepkuj taky se dočkáš a bude mimísek, věřím tomu x-) já chci ten teeeeeeeeeest :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - ja nedepkujem, boze chran,ja som praveze flegmos :-N test bude zajtra...a ked nie, tak az v pondelok budu vysledky :-p
Odpovedať
Profilova fotka
market dupla od lindat urcite 8-( to uz lepsiu temu nevie zalozit 8-(
Odpovedať
Jdu blokovat, Janocka asi obeduje a neni na skypu. Domi, ja taky chci, abys ohlasila // x-) Nebo pripadne || :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - je na obede, pisala mi okolo 13-tej ze sa idu stravovat :-D a dakujem za podporu baby x-) x-) x-)
Odpovedať
Hotovo. Jdu pect buchtu, za Maxem dojde "teta" :-) http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Odpovedať
Článok sa načítava...
teda domi, ty to sem napíšeš jen tak a ani testovat nechceš? :-o :-D :-D vypadá to, že jsme všechny zvědavější než ty ;-) držím palce!
Odpovedať
Profilova fotka
tak sak, ale ja som vas chcela len informovat, ze vysledky este nemam, budu az v pondelok a ze moja sesternica mi napisala, ze som asi tehu, lebo to tak dlho netrva jedine ak je clovek tehu... ano ano ste hrooozne zvedave :-D
Odpovedať
Domi no já že ten hnusnej smajloš na předchozí straně jak jsi tady objevila kámošky co čekají a mají dítě :-N :-D Domi tak si udělej test a jen nám napiš výsledek, ty se o to zajímat nemusíš :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - to som dala akoze takeho znudeneho :-N :-p s tym testom si ma dostala :-D :-D
Odpovedať
Jo tak znuděný :-D zajímavý jak všichni chápeme ty smajlíky jinak, někdo používá tohodle ":-p" jako že blije :-N a já ho zrovna používám docela často a to taky v jiným smyslu :-N O bože, já se z tebe picnu :-D takhle napínat!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no a nie? =-) akoze ked je nieco fakt na "blitie" tak pouzivam toto :-. nepicni sa, co budeme bez teba robit a este ma strasit prides! :-D :-p
Odpovedať
No zítra zapnu PC a chci tu vidět zprávičky, neříkej že to do pondělka vydržíš :-N a nějaký pocity? :-D
Odpovedať
Jinak mě přijde tenhle smajlik 8-( taky takovej znuděnej a zároveň o chlup míň naštvanej než tento ]-( ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
rozkaz sefe :-D ale zajtra asi moc nebudem pri PC, lebo letim na 10-tu na nechty a pak ma mangel firemny turnaj, cize musim ist fandit.... a toho smaila aj ja tak beriem ;-)
Odpovedať
Nevymlouvej se :-D tak mi napiš SMSku :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kto ja? este to, to by som si nedovolila... sak ale nemam cislo :-p
Odpovedať
No moje číslo je 607 124 464 :-D Ale to neřeš, to jsem si spíš dělala legraci, však takhle uhánět tě nebudu, je to tvoje volba kdy se testneš a jestli si to necháš pro sebe nebo to řekneš dalším x-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D ja viem, ze srandujes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
teri by som sa smiala ze az, keby ti pipla sms od domi :-D
Odpovedať
Danu já bych asi brečela kdyby psala že našla // :-D jako štěstím, mě tohle teď hrozně dojímá, já už se nikdy nebudu ze // radovat :-N co vůbec vy? Další v plánu neni? :-D a malá už spinká líp nebo se vám pořád budí na mlíčko?
Odpovedať
Profilova fotka
diefcata nechajte sa pekne prekvapkat dobre?! :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ti dam take prekvapkanie!! kto to ma akoze vydrzat? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no akoze ty 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?