zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dani - vdaka x-)
jani - ale mne sa nikam nechce, sak aj majka o chvilu prifrci do firmy pre tricken...idem az po robote nakupovat :-p ....pocuj ty mas tusim nervozitu aj za mna :-D
tak sak, ale ja som vas chcela len informovat, ze vysledky este nemam, budu az v pondelok a ze moja sesternica mi napisala, ze som asi tehu, lebo to tak dlho netrva jedine ak je clovek tehu...
ano ano ste hrooozne zvedave :-D
Domi no já že ten hnusnej smajloš na předchozí straně jak jsi tady objevila kámošky co čekají a mají dítě :-N :-D
Domi tak si udělej test a jen nám napiš výsledek, ty se o to zajímat nemusíš :-D
Jo tak znuděný :-D zajímavý jak všichni chápeme ty smajlíky jinak, někdo používá tohodle ":-p" jako že blije :-N a já ho zrovna používám docela často a to taky v jiným smyslu :-N
O bože, já se z tebe picnu :-D takhle napínat!!! :-)
rozkaz sefe :-D ale zajtra asi moc nebudem pri PC, lebo letim na 10-tu na nechty a pak ma mangel firemny turnaj, cize musim ist fandit....
a toho smaila aj ja tak beriem ;-)
No moje číslo je 607 124 464 :-D Ale to neřeš, to jsem si spíš dělala legraci, však takhle uhánět tě nebudu, je to tvoje volba kdy se testneš a jestli si to necháš pro sebe nebo to řekneš dalším x-)
Danu já bych asi brečela kdyby psala že našla // :-D jako štěstím, mě tohle teď hrozně dojímá, já už se nikdy nebudu ze // radovat :-N co vůbec vy? Další v plánu neni? :-D a malá už spinká líp nebo se vám pořád budí na mlíčko?