zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
teri, druhe neplanujem :-N ak by som planovala tak do 35-to mi ostava 5 rokov, tak uvidime ;-) ale v njablizsom case-rozhrani cca 1-2 roky urcite nie
Teri ale prosim ta, jasne ze hej 8-(
Danu to neni možný že se pořád takhle budí :-N mě teda Kristý už spí dá se říct celou noc, ale prcek jaký dělá problémy, to vidím taky ještě na dlouho :-p že někomu spí dítě od narození a jinýmu se budí ještě ve školce :-N :-p neni to fééééééér :-D
Tak se musíme nechat prekvapkat no :-N nic jinýho nám nezbyde, leda že bychom na tebe nasadili někoho kdo by po tobě šel sebrat vzorek na záchod :-N :-D
domi, predtym ako pojdes na nechty sa testnes, to mi uplne vyhovuje :-D alebo napis sms, numero mas :-D
ja si tie smaily vysvetlujem takto
:-N - v rozpakoch
:-x - drz hubu
:-. - mlkvy
:-o - prekvapeny
=-) - usmev popod fuzy
a ostatne su taka klasika :-p
teri, tak nikdy nehovor nikdy, nemozes vediet, ze uz nikdy neuvidis na svojom teste || :-p
tak lebo keby si nenapisala to, ze ti sesterka povedala, ze si tehotna lebo dlho trvaju vysledky, tak by sme asi tolko nerypali :-D ale ked ti to uz povedala, vyvolavacku ti nedali, dlho trva vyhodnotenie vysledkov, tak co si ma o tom clovek mysliet? :-p
Jani no možná uvidím před tím než půjdu spáchat sebevraždu :-D další dítko už fakt ne :-N psychicky bych to nezvládla :-D
Tak já ty smajlik vidím podobně, i když tento :-x vnímám spíš jako uuupss :-D
Tak já taky hodím svoje vysvětlivky :-D
:-) - úsměv
;-) - OK, když něco potvrzuju
:-( - smutný
:-| - naštvaný, nevrlý
]-( - hoooodně naštvaný
8-) - pohoda
:-S - naštvaný, nevrlý
:-o - překvapený
;-( - hodně smutný
:-D - výtlem
:-p - tohodle neumím sama dobře popsat, prostě když vtipkuju nebo tak
|-| - když mě něco mrzí
:-N - na rozpacích
=-) - překvapený
8-( - znuděný, naštvaný
:-. - překvapený
:-x - hups, už jsem ticho
x-) - happy
caute. podobne som na tom ako krista s tymi smajlami. :-D
akurat tohto =-) nemam ako prekvapeneho, ale ako wtf (a nie je to skratka od waste treatment facility :-D ) a ked som zmatena a tak. :-D
neviete kde maju dake pekne topanky na balerinovsky styl, mozu vsak mat aj miernu platformu prip. opatok? najlepsie v dakej bledej farbe a kozene.... ja neviem nic nasjt, vsetko take divoke farby, ze tyrkysove, cervene, ruzove... a ked som nasla jedny blede tak predavacka, ze to je "sinťeťika" - bola asi z UA, preto ten prizvuk :-p tak som sa jej podakovala... potom som nasla este jedny pekne ale bola to daka PL znacka... a ja PL veci nechcem :-N
jani - ja mam tie moje balerinky z altera, je to polska firma, ale su superske ;-) no batu asi nechces, deichman, humanic taky nie, tak potom uz len danea ale mixer ( aupark) a ine ma nenapada
domi, ja som uz bola taka zufala, ze aj u Batu som bola, ze ak to vydrzi sezonu-dve aspon.... daneu tiez nechcem, lebo co som odtial mala topanky a slapky, vsetko som musela reklamovat :-D aj v mixeri som bola a tam tiez nic.... uz som si aj na nete pozerala na stranke topankovo - na FB som videla reklamu, no tam tiez nic....
potrebujem daco take lahke, vzdusne, budem v tom chodit iba naboso, "strimfle" ja nemusim
ozaj teri, ze 3 dieta by si uz nezvladla... noooo, ved teraz si este mlada a v 30 budes mat deti samostatne, odrastenejsie, takze cas na dalsie dieta no :-D ja som si to takto kedysi predstavovala 2 deti kratko po sebe a potom v 30 tretie, posledne... no dodrziavanie planov mi nikdy neslo :-D
jani - tak to ti jednoznacne odporucam to altero, ale ked ty tie polske nechces :-N pripadne skus sebastiano, ci ako sa vola ta obuv v poluse...inak fakt neviem...
domi. nasla som toho Kubka, co som ti spominala. :-) strasne zlatunky psik. nastastie uz ma domov ale aj skoda, lebo by som ho brala tento rok ako dostaviame. :-)
http://www.majmesrdce.sk/kubo