zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
haha, aky vtip mal kamarat na fb. trosku mam dnes dlhsie vedenie, tak som to citala asi 3x kym som to pochopila
:-D
Nahá žena sa opaľuje na balkóne. Z balkónu nad ňou sa k nej spustí na
motúziku moták, na ktorom je napísané : - Ak chcete so mnou súložiť,
potiahnite dvakrát. Ak nechcete, potiahnite 120-krát, ale posledných
desaťkrát rýchlejšie. :-D
vidis domi, sebastiano.... jasneee, tam som si kedysi kupovavala topane, ked este v PD predavali ich... a ked som do PCC chodila, tiez som tam sem-tam kupila... vdak za tip, asi tam pojdem
tak super, lebo PCC nemusim.... nic tam nie je a mam to od ruky.... aupark som mala tiez od ruky,ale nie az tak, dalo sa mi tam v pohode dostat MHD a odtial na 1 prestup domov.... ale tym, ze zavreli stary most to dooost skomplikovali... aj vcera ked som sla z mesta som sa musela pchat do plneho trolejbusu, v 1 ruke meča, v 2. bioekoveci z brany... som tam lietala ako spinava handra kedze som sa nemala ako chytit, potom som meča zacvakla medzi kolena a bolo lepsie :-D
prosim vás, k čemu se teda došlo, kdy budeme znát výsledky? :-D
kdyby něco, moje číslo je v kontaktech na adminy :-D
a teď vám vysvětlím moje smajlíky:
:-) - milý, jemný úsměv (sluší ti to, měj se hezky...)
;-) - OK, chápu; nebo taky spiklenecký smajlík
:-( - smutný
:-| - nejistý, pochybující
]-( - hodně nasraný
8-) - pohoda, vysmátý
:-S - když je něco nepříjemný, špatný zprávy apod.
:-o - hodně překvapený nebo když někoho svolávám a řvu
;-( - brečící, hodně smutný
:-D - vychechtaný
:-p - tohle znamená jedině: polib si prdel!
|-| - je mi to líto, jdu spát
:-N - cože? to nemyslíš vážně! nebo když napíšu nějakou ožehavou věc
=-) - údiv
8-( - nuda, naštvání, nepříjemnost
:-. - týýýý jo
:-x - mlčim!
x-) - dobrá zpráva, gratulace apod.
vytvořila jsem téma Zablokovaní uživatelé i na svatebních stránkách, doufám, že to bude mít stejný účinek jako na koníkovi :-)
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
caute ja len tak na rychlo, test som si nerobila, cize musite pockat do pondelka :-D :-p a frcim aj, mangel ma dnes firemny turnaj , tak ideme povzbudzovat 8-)
pekny vikend zelam, konecne je vonku pekne :-)
ahojte :-)
dnes Michal pozera ligu majstrov tak vecer stravim na nete :-| ale aspon prejdem mk :-N
Domi az v pondelok? ]-( ;-) :-) uzite si turnaj :-) nech vyhraju :-)
ved jasne, my sa nestazujeme, byt 4. z 9. je pekne umiestnenie :-) a v pondelok okolo 10 -11 hod budu vysledky, ale kedy vam to zvestujem netusim, lebo pondelky mam vzdy mrte roboty :-S
caute, len, ze test je negativny ( teda odber nic neukrazal) a neviem co dalej, lebo mi to dvihla nejaka ina pani a len mi dala odkaz od sestricky, ze test je negativny...tot vsio, musim tam cinknut, ze co teraz dalej
jeeejda domi, no skoda teda, ze sa sesterkine domnienky nepotvrdili.... a za taketo zvestovanie vysledkov by som vrazdila... akoze keby si mala pravidelny cyklus a teraz ti to vynechalo tak ok, mozu ti povedat, ze test negativny ale ked castejsie ms nemas ako mas, tak by som cakala, ze nieco k tomu aj povedia, ze co dalej....
ako jani ved to, len vravim bolo to cez inu paniu, takze preto takto...ako tiez som cakala, ze daco mi este k tomu povie, ale no skoda reci...budem tam musiet znova zavolat....katastrofa...a ad vysledok mna to neprekvapilo, som to aj cakala...jednoducho tehu sa necitim :-x
domi, tak potom daj vediet co si zistila ked tam znova zavolas....
ja sa k MUDr.ke chystam buduci tyzden... lebo tak 28 dni od poslednej ms bolo vcera.... a nemam ziadne pred ms priznaky, takze zas to (asi) nedostanem ]-( tak v pondelok tam zavolam a objednam sa zas..... :-|
som myslela, ze tak nejak okolo stredy by som mala dostat, no ne, prepocitala som to a vyslo mi, ze 23. 05. to malo prist.... som dufala, ze tie lieky, kt. som uzivala pred mesiacom pomozu.... tak budem musiet asi zas dalsie lieky brat... skoda, ze to nevyslo tak ako som planovala - ze hned :-N
tak sak aj ja som myslela, ze po tych liekoch to uz budes mat ok :-|
prave citam, ze zomrel Peter Muk, ze ho nasli mrtveho v byte |-|
http://www.cas.sk/clanok/165906/sok-p...