zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
neuveritelne sa stalo skutocnostou a ja mam termin k Mudr. je sice az o 2 tyzdne( 14.6), ale co uz, podstatne je, ze som objednana konecne 8-) ...dovtedy sa mozno aj nieco zmeni :-D
caute.
krupy boli zevraj strasne. este vecer mi segra volala, ze maju stale pri dverach kopec ladovca a to bolo cez den do 20 stupnov... aj som dnes videla fotky. no strasne...vsetko ponicene. |-|
maji, kolegovci maju znicenu fasadu na dome a zo zahrady ostalo torzo... auto co nebolo v garazi ma rozbite svetla... musel to byt brutal...
domi, tak to mozno pojdeme k MUDr.ke skoro naraz, lebo tak ja sa chcem objednat v pondelok alebo utorok, som zvedava nakedy ma objednaju... a este viac som zvedava na to co so mnou budu robit :-S
ja som mala taky pred ms bruchabol v pondelok vecer no zistila som, ze to predsa len bolo vsugerovane, bo ms nikdy a aj bruchabol pominul.... nechcem volat k MUDr.ke tento tyzden aby som nebola za hisacku, ale tak buduci tyzden ked mi to nepride ani do pondelka, 37. DC tak zavolam
ahaaa :-N ja, ze preco spomina Washington D.C. :-D :-D
a 1 vtip na pobavenie 8-)
Tři synové opustili domov a každý si šel po svém...
Když se společně vrátili domů, chlubili se dary,
které dali své stárnoucí matce.
První řekl: "Postavil jsem pro svou mámu velký přepychový dům."
Druhý řekl: "Poslal jsem mámě nejnovější Mercedes i s řidičem."
Třetí se usmál: "Trumfnul jsem vás, mládenci. Pamatujete si, jak
máma ráda četla Bibli? A víte také, že teď moc dobře nevidí.
Poslal jsem jí pozoruhodného papouška, který recituje Starý i Nový zákon.
Mnichům ve sboru to zabralo 12 let, než ho to naučili.
Je jediný svého druhu. Stačí, když mu máma poví číslo kapitoly
a verše a papoušek ho odříká."
Brzy nato matka poslala svým synům děkovné dopisy:
"Miltone", psala prvnímu synovi, "dům, který jsi mi postavil
je příliš velký. Žiji pouze v jednom pokoji, ale musím uklízet celý dům."
"Geralde," psala druhému synovi, "jsem příliš stará na to,
abych někde cestovala. Většinu času travím doma
a tak zřídkakdy Mercedes používám, navíc, řidič je tak hrubý!"
"Nejdražší Donalde," psala třetímu synovi, "ty víš přesně, co tvé
matce udělá největší radost. To kuře bylo vynikající."
:-D :-D dobry vtip....
maji, so mnou sa MUDr.ka snazi nieco normalne robit... tie lieky co som ostatne uzivala, tak tie su na vyvolanie ovulacie a co som tak citala o nich na nete, dost babam pomohli otehotniet.... a ja uz vobec nicomu nerozumiem, lebo som si robila po uzivani tych tabletiek ovulacne testy via dni po sebe aj rano aj vecer a videla som ako sa tie farby menia tak som dufala, ze ovulacia bola... a ta krava nebola 8-(
hned... mala som ich brat 5. - 10. DC a potom mala byt ovulacia.... tak som si od 11. do 15. dna robila ovulacne testy, najsilnejsi bol sa mi vidi, ze 12. alebo 13. den..... tie testy sa mi zdaju byt nahovno... keby fungovali tak ako tehotenske, ze sa ti ukazu bud 2 ciarky alebo 1 tak ok, lenze mne sa na ovulacnom vzdy ukazuju 2 ciarky a potom skumanie ktora je tmavsia, ktora bledsia a tak..... ked som este neuzivala HAK tak ma nebolelo v prsiach nikdy, ani ine priznaky som nemala, tak fakt neviem ako by som mala zistit kedy ovulacia je... hlien sa mi sledovat nechce lebo sa v tom nevyznam a mam pocit, ze vacsinou je rovnaky :-N
ja ked som nebrala chvilu hak, tak som presne 15ty den cyklu myslela ze mi prasklo slepe crevo. :-D takze planujem, ak sa zadari, co najskor otehotniet po vysadeni hak, lebo tie ovu bolesti su celkom teda velka "sranda"
inac som nemala ani ja ine priznaky. len ta bolest vo vajci... teraz tak rozmyslam, ze ma vzdy bolel len pravy. :-/ nemaju sa striedat? kazdy mesiac jeden? ci co? =-) :-N
maji, povedala mi, ze ak ms nedostanem mam si spravit test a prist ci uz bude + alebo - (+ pozitivny, - negativny... ak by niekto nechapal :-p )....
tie vajecniky sa maju striedat, ze raz 1 a potom 2.? ja ze oba maju boliet :-N
ne, nevravela lebo mi povedala, ze na tej klinike ona konci k 30. 04. a ostava v statnej nemocnici iba a ja do statnej nemocnice nechcem lebo jednak je to v Petrzi a ja mam voci Petrzi brutal averziu, radsej by som sa aj do DNV trepala a cakat tam desiatky minut, pripadne hodinu a viac kym pridem na rad, to nie :-N ale na stranke maju napisane, ze neordinuje do 31. 05. tak mi to je divne... chcem tam volat 01. 06. a uvidime
robila som si.... ako vedela som, ze je to zbytocne ale MUDr.ka by sa ma to hned urcite pytala ci som si robila, tak by som jej nechcela klamat.... robila som si dnes rano a 2. palicka nebola..... presne podla ocakavani :-N a keby som tehotna bola jednak si myslim, ze by som to citila a druhak by to 4 dni po ocakavanej ms test uz zistil aspon v naznaku