zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
aj mne sa vidi :-D nasi chlapi stresuju viac ako my :-p ako na jednej strane blbe, ze od sept. je snaha a nic, ale na druhej strane som to zacala s MUDr.kou riesit koncom decembra ked bola prva vyvolavacka, takze si hovorim, ze sa este snazime kratko no....
kua, zas koniec sveta, prietrz mracien, tma.... to co je za maj toto?! este ze som si vcera aj dnes vzala bundu outdoorovu s kapucnou, ze "ak by nahdou prsalo"... dazdniky nemam rada bo ked fuka su na 2 veci a ked idem MHD tak som rada, ze drzim seba a meča, nie to este dazdnik... a ja mam tendenciu dazdniky stracat, minule leto som 1 zabudla v malecone :-D
podobne, ako podla mna na tom nic nie je, kedze sme brali dlhodobo HAK...keby to neslo 1 - 2 roky tak potom by som to mozno riesila inak :-N
mi hovor, ja som dnes natiahla leginy, takze ked pridem domov budem mokra jak jedna mysisko ]-( a co si sa vtedy v malecone nespytala ci ho tam nahodou nenasli? :-D :-p
no lebo mi to bolo jaksi blbe no... potom som nejako ukecala kamosku, bola sa spytat ona.... a namiesto mojho noveho dazdnika T-mobile tam uz mali len dazdnik Slovenska sporitelna... akoze nie ze by to nebolo jedno, ale TM je mi sympatickejsi ako SLSP :-D
som myslela, ze preco si sa nespytala ked sme tam boli tot nedavno :-D :-p jasne chnapem, aj ja by som brala radsej ten TM, sice ta ruzova ...no ja ti nevim bohumile :-D
ako ten dazdnik boli cierny, len logo bolo to ich ruzove, resp. magentove ;-) ja som sa nechcela spytat, lebo ze to je blbe, ze urcite ho nenasli, urcite ho niekto vzal a pod.... tak asi si daznik zabudol aj niekto iny a vymenili sme si ich no:-D
Bre ranko prajem x-)
pozeram, ze je tu nejaky klud v poslednej dobe :-p jaaj konecne piatok a este k tomu aj tak kraasne svieti slnko, co viac si moze clovek zelat? 8-) Dnes po robote ideme s kamoskou do kina na Sex v meste 2, tak som zvedava ake to bude, prvu cast som si sice este nestihla pozriet, ale serial sa mi pacil a vy co ake mate plany na vecer resp. na vikend? Zajtra sa chystame s deckami oslavit MDD, u nas v dedine maju mat nejaky program, ktory robi kynologicky klub ( aspon niekto, lebo obec na to kaka ]-( ), tak dufam, ze pocasie bude stale take pekne
stacilo vymazat celu historiu :-N ja som vymazavala ale iba dnovu, nepomohlo, tyzdnovu, nepomohlo, tak som to vzdala..... a dnes kolega, ze nech skusim vymazat celu, ze malo by to pomoct a ak nie, budeme hladat kde je zrada
domi, ina by som bola, keby som mala virus, to by som patrila fakt k minorite, tym by som sa pochvalila asi na nejakych inak zameranych forach :-D :-D
mne kolega v piatok hovori, ze mam nejako pamat "nakešovanu" tak ked dal refresh cez ctrl + shfit + refresh, opravilo sa to... ale pri niektorych strankach to slo, pri niektorych nie.... a tak som si ten casche vymazala ale nenapadlo mi, ze treba vymazat cely....
ako ja nie som uplne kompletna.... cely tyzden sa chystam ako zavolam MUDr.ke a objednam sa na vysetrenie + vecer som na to myslela no a kedy mi napadlo, ze tam mam volat? teraz :-N
musim si asi dat velky napis cez monitor zajta :-D
janočka :-D :-D :-D já si minule na dveře nalepila papírek že mám jít poslat balíčky a co myslíš???? papírek tam byl ještě tři dny než sem si ho všimla =-) =-) =-) :-N :-N :-N pak sem došla po 3dnech na poštu a u přepážky sem zjistila že nemám ani na jednom nadepsané adresy 8-( =-) =-) :-S
jak trotlík sem tam byla :-N
baby mam novinku dnes je 3-ti den co nedavame elle mlieko, sceny rovi doslova reve ako túr chuda moje ale vydrzime :-N nedavame ani pred spankom a ani v noci ked sa zobudi
domi diky, cakala som inak horsie, kazdy vecer a v noci jej musime ukazat prazdne miesto v kuchyni, kde bolo mlieko, ze naozaj nie je, a cakat pokial sa unavi od placu co je tak do 15 minut a zaspi, rano mi vzdy povie ze treba kupit mlieko, ja jej vzdy poviem ze nie a dohadujeme sa, ano nie, ano nie :-N
agua - no ty si teda tiez dobra :-D ozaj, videla som nedavno na streche inzerat tvojho Jouzu... a potom na koniku v profile ma napisane, ze sa snazite o dieta - takze coskoro bude druhe alebo si nezmenil profil? :-D
dani, drzim palce, pevne nervy a pevnu volu, verim, ze to vydrzite a bude pokoj ;-) jeeeeej, to je sranda, ze ti takto pripomina aby si kupila mlieko - zlataaaa ;-)
domi ano, je to posunute o den, to vsetkym.... vedia o tom... je to preto, ze ta databaza ci co sa nachadza v inom casovom pasme, ci take nieco.... tak svadby su doposuvane, aj datumy narodenia deti.... vedia o tom, no kedy to budu riesit to neviem :-N
caute. mam trosku casu, tak upratujem strechu. no to je spust v albumoch. uz som vymazala snad 200 fotiek, kde boli webove odkazy... :-S flakam to a takto to potom vyzera. :-N