Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji, domi, vy stihate kecat aj tu, aj na FB :-D a este aj na koni vas najdem? neviem ako to muselo vyzerat ked ste spolu pracovali :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
haha. jani. na koni nie som. to uz by som fakt nic nerobila. :-D no v robote to bolo teda :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - na koni som len ja, teda zatial :-D v robote to bolo, nooo... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
haha, tak idem kuk na kona :-D vy huby nevymachane :-p
Odpovedať
Profilova fotka
co som nedavno napominala 1 uzivatelku co pisala pindy do albumu uziv. nene1982.... tak nene1982 si album uz zmazala |-| domi, to je ta co si pisala, ze mali peknu svadbu a pekny byt.... ja plne chapem nevesty, kt. fotili zitnanski, ze sem nedaju fotky uz, lebo su tam pindy..... a hlavna vec, ze tie pindy pisu tie, kt. ziaden album nemaju a len pindaju 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
juchuuu2 (akoze na druhu, ze akoze 2 nasobna radost) - po sto rokoch som zamkla temu na svadbe, vyuzila som cas kym dominika spi :-p a praha je uz ista, ubytko je rezervovane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-) dakujeme janke za jej skvely monolog :-D :-p ako tu nene chapem, ja by som tiez album zmazala,lebo tak mazat denne hnusne komentare a mozno jej aj Ip hnusne chodili, to by som nezniesla |-| a gratulujem, ze si ma konecne predbehla x-) :-p super, takze budete mat krasny vikend a kedy odchadzate?
Odpovedať
Profilova fotka
no ked pridem kecat ja, tka tu nik nie je... to je system... a potom mam monolog ako taka trapka no :-N hej hej, aj Ip jej hnusne chodili a aj inym uzivatelkam, kt. fotili zitnanski.... mi to vcera zitnanska pisala, fwdla mi Ipcku, kt. pisal "putin" uzivatelke a bolo tam nieco ako: ze by si fotky do albumu pridavala sama velkomozna KZ? Urcite ma heslo k nicku ako pri kazdej neveste a fotky pridava sama..... mna tiez sralo ked mi pisali do albumu: trapna svadba, uplne poor, zleee.... a pod.... ale tak to bolo od takej co sa ani podpisat nevedela, bola ako neprihlasena tak som si povedala, ze mi za to ta puca nestoji ked sa nevie ani podpisat.... ]-( odchadzame zajtra 14:08... teda ak sa drahemu podari prehodit sa do inej statnicovej komisie, lebo zajtra ma skusat s jednou prof., kt. minule 18 ludi skusala od 9:00 do 16:30.... iní tento pocet ludi skusaju do 12:00 a 1 prof., kt. tam uz nie je, bol schopny vyskusat 20 ludi za 1,5h :-p ak sa mu nepodari prehodit sa do inej komisie, tak pojdeme neskor, no snad sa to podari, vezmem si 1/2 dna dovolenky, zjem v praci bioeko obed a potom pojdem rovno het ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode, sak ja srandujem ;-) ti ludia su fakt trapni niektori...co su schopni povymyslat, sa az rozum zastavi 8-( ako nechapem ci jej len zavidia, ze tak pekne foti alebo co? jedine asi... idete teda vlakom hej? bodaj by vam pocko vyslo, ja budem len ticho zavidiet :-N :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute. jani a kde budete ubytovani? sak ani neviem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji kuk temu na MK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
alebo tento link : http://www.brezina.cz/cbrezina.htm
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jaaaj, vy tam pisete stale. oka idem kuk. nechodievam tam, lebo uz mi staci fb a toto maximalne, keby ze som este na mk, tak to som cely den pri pc. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sa prave rehocem na sebe, ze ako mi to sadlo :-D :-D :-D ale aj tak nikto nema na moje domace mapy, ktore si robim pred kazdou dovolenkou :-D pre toto ja nemozem ist na last minute, lebo by som si nic nestihala prestudovat. :-D :-D PANNA - poznávacie zájazdy (24.8. - 23.9.) Tieto osôbky vynikajú organizačnými schopnosťami. Ich dovolenka by mala byť v prvom rade dôkladne naplánovaná. Len málokedy sa nadchnú pre niečo nezvyčajné alebo neočakávané a dobrodružné. Najradšej sa nechajú nalákať na organizované poznávacie zájazdy, kde môžu spoznávať nové mestá. Radi sa spoľahnú na sprievodcu, ale pre istotu ho kontrolujú s mapou v ruke. Ideálne miesta: Paríž, Florencia, Barcelona Rada: Nestrávte príliš veľa času špekulovaním nad otázkami, ktorými chcete zaskočiť sprievodcu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) Jani, tak si to uzite :-) Majka, moja Ella tiez nerozpravala, v 2 rokoch a 3 mesiacoch nastupila do skolky a vedela 3 slova :-( mama, ham, tam, uz som sa bala ze ci je v poriadku, zacala som chodit k logopedicke a velmi pomohla skolka, teraz bude 26.6. 3 roky a hovori vsetko ale to zacala len posledny mesiac, taka som stastna ze az, uz mi aj hlava obcas ide tresknut a pritom mi kazdy hovoril pockaj az ta hlava bude boliet, ked zacne rozpravat, ale ja som rada, len nech keca x-) Dnes som zamkla minimalne 6 tem, vsetci pindali ze vyhladavac nejde a uz ide veeelmi dlho a aj tak ho nepouziju, vsetko dupla temy ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez zamkla dnes asi zo 2 temy na MK a vecer tiez.... a na streche sa dohadujem s takou pucou jednou.... ze sme ju neupozornili, ze ma na fotkych webovy odkaz a preco niektori to maju a nevymazeme im to a podobne zvasty.... tak som jej napisala, ze vymazala som jej pred casom profilovu foto, dala si ju znovu, potom som ju upozornila nech si da dobru fotku, no aj tak si ju nezmenila a na upozornenie nereagovala.... ona sa tvari strasne premudrelo, ze preco v bazari mozu byt firmy, aj v albumoch a pod.... a milionkrat som jej to ja, aj kuko a asi aj majka vysvetlovali, ze preto lebo to tolerujeme... krava strasna 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
inak dani, super, ze Ella uz keca.... pamatam ako si pred casom pisala, ze nerozprava.... moj brat tiez zacal rozpravat neskoro ake ked zacal, doteraz sa mu huba nezastavila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dani, no dufame, ze zacne rozpravat. bude uz mat pomalicky 3 roky a jeho ani nic nezaujima, len kluce od domu. vobec sa nehra, ako ine deti. len chodi po dome alebo po vonku a bud hlada kluce alebo pozera na dvd krtka... kolko krat, ked sme u matkovho brata boli a akurat tam mal maleho, tak ze sa s nim idem hrat, tak si rozlozim hracky a on ku mne pride, pozrie na mna takym zvlastnym pohladom, ze ci mi nesisi :-D a ide prec. jani, este sa s tebou dotahuje?
Odpovedať
Profilova fotka
maji jasneeee, furt.... s nou som sa na streche uz dotahovala velakrat.... ked pindala na albumy dodog, hodinovy_manzel a spol. a tak isto aj na bazar pindala..... viackrat sme jej to vysvetlovali, no ona je truba jednoducho.....
Odpovedať
Profilova fotka
chuda a to kvoli mne vsetko, lebo som jej urodzenej zmazala fotky s odkazom...
Odpovedať
Profilova fotka
jej a my sa uz len 7x vyspime a dojdu nam montovat okna a dvere. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked sme uz pri tom rozpravani, tak Linda dost kecala od cca 10-11 mes., velmi pomohla ta rec baby signs.... mama, tata, vtáča, hav-hav, baba, dede, cica.... a vcera som bola s exkolegynou, kt. som 3/4r. nevidela, vcera mal jej syn rok a vie akurat tak mama povedat a to je vsetko.... a som sa dozvedela, ze ta kamoska sa vydala vlani v aprili a ani mi to nepovedala... opica.... ze volali na urad ci maju volne, povedali im, ze zajtra, sli kupit obruce a vzali sa :-D ze ona, aj jej sucasny manzel uz mali normalnu svadbu raz, tak teraz sa vzali len tak so svedkami :-N a ma prekvapilo, ze si nechala priezvisko po exmanzelovi... a ze to cisto kvoli biznisu, lebo ze ked napise knihu s manzelom, ze to by uz ako vyzeralo, ze Frdirch a Fridrichova... ale ze ked napisu knihu Fridrich a Mokra, nik sa nad tym nepozastavi.... vidno na nej, ze je stastna... ked mala predtym muza, takeho tlka, vravela, ze je stastna, asi chcela samu seba presvedcit, ze je, no nevyzerala tak.... on taky grobian vulgarny co si ani maturitu nechcel spravit a ona na 2 VŠ ma ukonceny 3. stupen studia, teraz pise habilitacnu pracu.... vobec sa k sebe nehodili...
Odpovedať
Profilova fotka
maji v pohode, ved dobre si spravila, ze si jej to vymazala, ona nechape preco jej to bolo zmazane, ze centrum nie je ziadny dodavatel... tak som jej odcitovala pravidla a predpokladam, ze ked prejdem na strechu, zas tam budem mat od nej iP
Odpovedať
Profilova fotka
lindusa musi byt uz velka. :-) nemas niekde nejake aktualne foto? ono aj ked niektore deticky su trosku pomalsie v takychto veciach, tak aj tak su zlate. :-) aj ten tomasko, on bude raz babam srdce lamat. :-D len po kom je taky pekny, po rodicoch moc nie. :-D :-P no a ten nas dumbo, to ani nehovorim. jeho ak baba nebude chciet, tak on ju 100% ukeca. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jejda vy ste toho nakecali :-o :-p som bola na obede, ci skor kupit si obed
Odpovedať
Profilova fotka
dani - nas maly mal v januari 2 roky a tiez toho moc nenakeca, pritom vsetkemu rozumie, len nejako sa mu vyjadrovat normalne nechce :-|
Odpovedať
Profilova fotka
maji no je z nej velka slecna uz... fotky asi nemam aktualne, naposledy spred mesiaca ked mala narodky, potom sme sa este stretli u svokrovcov, no nemali sme fotak, nefotili sme ju.... mali prist aj minuly vikend do DT, no boli v Prahe u Monikinej sestry napokon, pridu tento vikend... a to zas my ideme do Prahy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tento vtip je trosku drsny, tak si o mne nic zle nemyslite :-x :-x :-x Recept roka 2010

V súvislosti so zvýšením životných nákladov dovoľujem si Vám zaslať jednoduchý a lacný recept na rýchle výživné jedlo, ktoré dobre pomôže kompenzovať nárast cien.

Potrebujete: Za 50 centov cibule Za 50centov octu Liter horúcej vody Postup: Cibuľu pokrájajte a pridajte ocot a horúcu vodu. Všetko to vlejte do lavóra a sadnite si do toho holou riťou. Takto získate: dve teplé šunky dve vajcia na tvrdo utopenca s cibuľou a octom. A kto má rád tatársku omáčku, môže sa trochu pohrať s utopencom. P.S. Pošlite všetkým, čo žijú od výplaty k výplate.

Odpovedať
Profilova fotka
no dominika... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domca, sa nezdas :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?