Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
majka a neskusali rozmyslat nad logopedom? Ja viem kazdy povie ze do 3 rokov casu dost, ale osobne by som urcite isla. Domi na 2 roky ma este casu, a inak chalani su dost lenivy-sa hovori, ale budem sa opakovat ja by som pockala do 2,5 roka a ak vtedy nebude vediet aspon 5 slov urcite by som isla, za to nic nedas
Odpovedať
Profilova fotka
Domi, nic zle si o tebe nemyslim :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani, boli u detskej lekarky sa popytat a ta im povedala, ze to ma cas do 3 rokov... ja osobne by som necakala az dovtedy, hlavne ak nerozprava ani hatlaniny. on je uplne ticho a raz za cas povie jedno z jeho 4? slov, ktore vie...
Odpovedať
Profilova fotka
majka, tak v takom pripade by som isla urcite
Odpovedať
Profilova fotka
no baby :-D :-D :-p dani - akoze on aspon dake slova povie, ahoj, cau, mama,tata atd...ale nejako suvisle nerozprava..
Odpovedať
Profilova fotka
som sa teraz narehotala: mi pisal na FB chat nikolin kamos, fotograf a ze: "ahoj, nikola mi vravela, ze mas nieco spolocne s nasou svadbou" tak ja nechapacka, ze sak ja neviem, ze sa ide zenit, ze sak ho nepoznam osobne, iba fotky mu ocumujem a potom mi doplo, ze on myslel stranku mojasvadba.sk :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D sak a nemas s tou jeho svadbou nic spolocne? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak to, ze nemam :-D ale nastastie som si s nim uz parkrat v minulosti pisala cez chat a viem, ze on je taky no... pomalsie chapajuci niekedy a velmi zle pisuci, ze zle sa da vyrozumiet co tym chcel povedat.... on je fotograf, niekde pri TN zije sa mi vidi a s nikolou sa zoznamili v UK, robili v 1 fotostudiu :-D ako sranda, ze 2 slovaci, fotografi a spoznaju sa v UK v 1 meste, v 1 fotostudiu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nahoda je blbec jak sa hovori :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute jani - uz si zbalena? a kedy teda vyrazate? zvedava som :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi - haha ja a zbalena? cosi :-D rano som musela skor vstavat, bo o 8:00 som bola objednana na dentalnu hygienu, tak som nestihala balit sa :-D napisem drahmu mail, ze co mi ma zbalit a je to.... to zvladne, dake tricka, spodnu bielizen a tak :-) vyrazame 14:08 na vlak, takze ja pojdem okolo 13:30 rovno z obeda na stanicu
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som si, este vcera som sa chcela spytat, ci sa budes este balit ked prides domov, ale tak v tom stave si asi bola rada,ze si doma :-D :-p no jo, tak ked idete iba na 2 noci to zvladne pobalit aj on ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tato asi skusa moju trpezlivost ]-( http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e... lebo som jej uz min. 5x stopla inzerat, lebo stale vkladala MS fotky aj v Ip sme to riesili a dnes zase, ale tento inzerat uz opravila, lebo som jej ho cca 10 min dozadu stopla 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
caute. konecne som sa ako tak vzchopila po vcerajsom vecere. :-D ani som nebola vcera tak opita, ako ma dnes bolela hlava z tolkeho rumu. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji ale tak to bol kvalitny stary kubansky rum :-D vy ste dali este jedno kolo potom ci ako?
Odpovedať
Profilova fotka
si v tom predstav nasho Edusa :-D http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8...
Odpovedať
Profilova fotka
este sme mali s jankou long island. ale uz sme nestihli akciu.
Odpovedať
Profilova fotka
chvalabohu,lebo to by ste isli domov vsakovako, len nie rovno... inak tana mi v nedelu prinesie tricken, sa ma stretnut v sc
Odpovedať
Profilova fotka
teraz citam to zlozenie long islandu a tam isla aj vodka a iny alkohol? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no sak ja uz som mala dobre pod capicou. taxikarovi hovorim cau. :-D matko ma zbadal, ze preboha. co si pila? a je za 2x mai tai. on rehoty, ze sak niektori chlapy sa z toho uz po jednom opiju, tym ze tam su 3 ci 4 druhy chlastu. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj v mai tai? no pekne :-D si ta viem predstavit jak toho taxikara zdravis :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noo v tom longu je rum, vodka, gin, tequila a este asi nejaky liker. :-D a v mai tai - rum, rum, brandy
Odpovedať
Profilova fotka
nealko nemenujem, to nie je podstatne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty kokos, to by som sa uz domov asi plazila :-x inak ja som bola tiez z toho mojita trosku chytena, lebo tak ten druhy som cucala jak mineralku a hovorim, keby som v buse nestretla kamosa, tak verim, ze doma by bola hubova polievka :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak aspon si mala dovod k rozmeneniu tej 100-ky :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mala, mala. 62 eur sme platili... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kriste pane :-. to vazne? ja som ti dala dost penez, si teraz nie som celkom ista
Odpovedať
Profilova fotka
mi zblbol profil na FB, ked si na nho kliknem ukaze sa mi taky roztahany aj tebe to robi?
Odpovedať
Profilova fotka
ale este sme jedli a jeden toast stal 6,5€ :-N no toast. :-D to boli 3 male trouholnicky navrchu s lososom. :-D sak si videla na provokacnej mms. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja na fb vsetko po starom
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?