zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
majka a neskusali rozmyslat nad logopedom? Ja viem kazdy povie ze do 3 rokov casu dost, ale osobne by som urcite isla.
Domi na 2 roky ma este casu, a inak chalani su dost lenivy-sa hovori, ale budem sa opakovat ja by som pockala do 2,5 roka a ak vtedy nebude vediet aspon 5 slov urcite by som isla, za to nic nedas
dani, boli u detskej lekarky sa popytat a ta im povedala, ze to ma cas do 3 rokov... ja osobne by som necakala az dovtedy, hlavne ak nerozprava ani hatlaniny. on je uplne ticho a raz za cas povie jedno z jeho 4? slov, ktore vie...
som sa teraz narehotala: mi pisal na FB chat nikolin kamos, fotograf a ze: "ahoj, nikola mi vravela, ze mas nieco spolocne s nasou svadbou" tak ja nechapacka, ze sak ja neviem, ze sa ide zenit, ze sak ho nepoznam osobne, iba fotky mu ocumujem a potom mi doplo, ze on myslel stranku mojasvadba.sk :-D
sak to, ze nemam :-D ale nastastie som si s nim uz parkrat v minulosti pisala cez chat a viem, ze on je taky no... pomalsie chapajuci niekedy a velmi zle pisuci, ze zle sa da vyrozumiet co tym chcel povedat.... on je fotograf, niekde pri TN zije sa mi vidi a s nikolou sa zoznamili v UK, robili v 1 fotostudiu :-D ako sranda, ze 2 slovaci, fotografi a spoznaju sa v UK v 1 meste, v 1 fotostudiu :-p
domi - haha ja a zbalena? cosi :-D rano som musela skor vstavat, bo o 8:00 som bola objednana na dentalnu hygienu, tak som nestihala balit sa :-D napisem drahmu mail, ze co mi ma zbalit a je to.... to zvladne, dake tricka, spodnu bielizen a tak :-)
vyrazame 14:08 na vlak, takze ja pojdem okolo 13:30 rovno z obeda na stanicu
myslela som si, este vcera som sa chcela spytat, ci sa budes este balit ked prides domov, ale tak v tom stave si asi bola rada,ze si doma :-D :-p
no jo, tak ked idete iba na 2 noci to zvladne pobalit aj on ;-)
tato asi skusa moju trpezlivost ]-(
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
lebo som jej uz min. 5x stopla inzerat, lebo stale vkladala MS fotky aj v Ip sme to riesili a dnes zase, ale tento inzerat uz opravila, lebo som jej ho cca 10 min dozadu stopla 8-(
no sak ja uz som mala dobre pod capicou. taxikarovi hovorim cau. :-D matko ma zbadal, ze preboha. co si pila? a je za 2x mai tai. on rehoty, ze sak niektori chlapy sa z toho uz po jednom opiju, tym ze tam su 3 ci 4 druhy chlastu. :-D
ty kokos, to by som sa uz domov asi plazila :-x
inak ja som bola tiez z toho mojita trosku chytena, lebo tak ten druhy som cucala jak mineralku a hovorim, keby som v buse nestretla kamosa, tak verim, ze doma by bola hubova polievka :-N