zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
cau maji, dnes som aj ja trosku behala po streche, ale len tak zbezne, som nejaku temu zmazala a daco presunula alebo to bolo vcera? :-N som si svoj albumik doplnala trosku , tak som sa kukla ja na forum, ale v albumoch som radsej nebola :-D
to mne opakovala dokolecka, ze boze ja som sa zblaznila a tak, ja ze vitaj v klube 8-) inak to pocko sa pekne otocilo, u nas uz svieti slnko :-o a umyvam riad, cca polhodku mi tam v dreze trci hrniec, co je riadne pripeceny sa neviem donutit doumyvat ho 8-(
slnko? tu je uplne nechutna seda obloha cely den a doteraz sa mi zda, ze poprchalo... dufam, ze zajtra bude normalne, lebo sa mi nechce ist do mesta v dazdi
noo, normalne, ze slunce sviti...no sak to, ja sa chcem s vami stretnut, ale nech neprsi, lebo... ]-(
toto babo je podarene :-)
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/zur...
aj nas tam ma album, len som ho dlho neaktualizovala...
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/luc...
len aby som nedostala napomenutie, ze sa prihlasujem pod segrinym nickom. :-D ale ked ona je hotentot. :-D ona si tam nevie pridat fotky, ona uz ani heslo nevie, tak ze nech jej to tam ja pridavam... ale pssst. :-D
dakujem, som chcela taky uni, kedze to budu mat v spolocnej deckej ;-) lukinecko asi len daku cokosku, jemu to staci, on neni taky nenasytny ako mala :-D a mame kajke spravi taku cukrikovu kyticku, sa tesim :-)
inak ten ramik je v skutocnosti este krajsi, vidiet, ze je to rucna praca, baba je fakt sikovna ;-)
nas hovori na kona, na somara a na policajta ia-ia-ia... pekne uz hovori. take ze papagaj, papuce, to uz vie dlho, vtacik a este nejake slova, ale uz ani neviem, co vravi take nove... akurat tu rybu povie bage, ale ked mu povieme, ze to je ryba, tak zakyve hlavou, ze ano biba. :-D
vies co som bola ale taka smutna, boli sme nedavno v jarnej a bol tam tomasko. pred pol rokom povedal 3 slova a teraz po pol roku tiez len par, ale ze ja, nija a tati a kolko... je od samka o rok starsi a nerozprava vobec a je taky zvlastny. ja to teraz tak skaredo napisem, ale taky maly truhlicek. :-N ale inac je strasne zlaty. na nom sa asi ten ich rozvod podpisal...
to vazne? chudak maly, to je strasne, viem, ze si este davno spominala, ze velmi nerozprava, ale tak uz odvtedy preslo dost casu a on stale nist? nas maly akoze vsetkemu rozumie, len nechce sa mu jaksik hovorit...