zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
matkov brat bude mat vodu urcite. aj minule mal. on ma za pozemkom taky pidi potok, ktory ked sa vyleje, tak ma vodu az dopredu po branu. my mame barak nastastie na kopci, takze tam to nehrozi
strasne... a to som do 11 ci kolkej lehnila v posteli...
26.6. ideme na svadbu kamosom. poslali nam pozvanku na fb, ze maju to v petrzalke pri cik cak centre, ale ze to je tajomstvo kde, ze si to ma kazdy najst. :-D tak som zvedava, ze ked to bude. :-D potom maju s rodinou len take male posedenie a o 19tej sa ide na zochovu na chatu. povinna vybava spacaky, lebo ze tam je len 22 posteli a ze kazdy si ma priniest chlast. :-D
netusim vobec. ked sme sa bavili minule, tak som myslela, ze to maju v tom cik cak. tam sa robia svadby, ale ked pisali, ze je to pri tom centre a ze kazdy si to ma najst... :-D
no to neviem...
mne sa snivalo dnes, ze som tehu. take male brucho som mala :-D a samozrejme aj o ocovi. tento raz nezomrel, ale zlomil si nohu. fuuuuj, mal ju jak hokejku. bleee :-S
ale ani nechci vediet, preco si zlomil nohu. :-D :-D :-D isiel sa akoze korculovat. mal na nohach ruzove damske korcule a potom som ho videla, ako ze isiel na koni, to bol ale mlada ponika, takze mal snad pol metra ten ponicek. oco na nom sedel, ruzove korcule na nohach, ponik sa rozbehol, oco trtol na rit, a ako sa staval v tych ruzovym korculiach, tak sa mu vyvrtla prava noha a zlomil si ju v strede lytka. :-D :-N ja nemozem uz pit. :-D :-D :-D