Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano, som akurat kamosovi ukazovala, ze co ste mi provokacne poslali :-p
Odpovedať
Profilova fotka
furt citam spravy o tych zaplavach... strasne nieco...
Odpovedať
Profilova fotka
ani nehovor, hruuza, prave sme dnes rano s mamou skonstatovali, ze chvalabohu, ze my take nic nemame, lebo tu spust co to po sebe zanecha
Odpovedať
Profilova fotka
matkov brat bude mat vodu urcite. aj minule mal. on ma za pozemkom taky pidi potok, ktory ked sa vyleje, tak ma vodu az dopredu po branu. my mame barak nastastie na kopci, takze tam to nehrozi
Odpovedať
Profilova fotka
ved u nas je to podobne, to som aj vcera spominala, hlavne ta lokalita, kde su tie ceny take nehorazne vysoke ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ale od zajtra az do (zatial) stvrtka hlasia 30 st. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiiha, no len ci to tak bude ;-) a inak to ani nie dobre taketo vykyvy, ale tak co, my s tym nic nenarobime
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to dobre, ale konecne bude teplo. doma mame strasnu kosu. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam mali cca tyzden dozadu, tak vies, steny sa nestihli vyhriat a vonku je ovela teplejsie ako vnutri
Odpovedať
Profilova fotka
my to mame furt ako skoncila zima. aj ked nam minule zakurili, tak to nepomohlo, lebo to hned aj vypli.
Odpovedať
Profilova fotka
tak snad vam tento tyzden trosku zvysi teplotu v byte... och boze, sa to dnes neskutocne vlecie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
strasne... a to som do 11 ci kolkej lehnila v posteli... 26.6. ideme na svadbu kamosom. poslali nam pozvanku na fb, ze maju to v petrzalke pri cik cak centre, ale ze to je tajomstvo kde, ze si to ma kazdy najst. :-D tak som zvedava, ze ked to bude. :-D potom maju s rodinou len take male posedenie a o 19tej sa ide na zochovu na chatu. povinna vybava spacaky, lebo ze tam je len 22 posteli a ze kazdy si ma priniest chlast. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zavidiiiiiim... to maju superne vyriesene, take nieco netradicne...a oni vam tam nachystaju nejaky sipky, ze je to tu ci ako? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
netusim vobec. ked sme sa bavili minule, tak som myslela, ze to maju v tom cik cak. tam sa robia svadby, ale ked pisali, ze je to pri tom centre a ze kazdy si to ma najst... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak mozno dakde na parkovisku alebo tak...no sranda toto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no snad sa nebudu brat na parkovisku :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no a co ty vies? :-D :-D :-D drsna foto toto http://www.modrykonik.sk/fotoblog/zde...
Odpovedať
Profilova fotka
no hlavne ty pozeraj taketo fotky, ked ti je uz len z reci. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak ale ja za to nemozem, ze som zrovna na ten album tuk :-N chvalabohu, ze ja nemam taku povahu vkladat fotky takehoto typu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ale vies co nechapem? preco operacie a ine taketo prkotiny mozem pozerat, ale veci okolo porodu a tehu neznesiem :-o
Odpovedať
Profilova fotka
no to neviem... mne sa snivalo dnes, ze som tehu. take male brucho som mala :-D a samozrejme aj o ocovi. tento raz nezomrel, ale zlomil si nohu. fuuuuj, mal ju jak hokejku. bleee :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa o tehu nesniva, teda si to aspon nepamatam.... jaaj tie tvoje sny s ocom :-S
Odpovedať
Profilova fotka
sa tu smejem kamoska hodila na FB foto, kde pes visi cez branu a strazi panovi nakup, kym je on v senku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale ani nechci vediet, preco si zlomil nohu. :-D :-D :-D isiel sa akoze korculovat. mal na nohach ruzove damske korcule a potom som ho videla, ako ze isiel na koni, to bol ale mlada ponika, takze mal snad pol metra ten ponicek. oco na nom sedel, ruzove korcule na nohach, ponik sa rozbehol, oco trtol na rit, a ako sa staval v tych ruzovym korculiach, tak sa mu vyvrtla prava noha a zlomil si ju v strede lytka. :-D :-N ja nemozem uz pit. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jezis, akurat tu fotku s tym psom vidim :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D prave som zomrela od smiechu
Odpovedať
Profilova fotka
ten pes je bohovy, si viem predstavit jak tak nas edo visi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam uplne trhle sny. matko uz hovoril, ze to snad ani mozne nie je. noc co noc somarina...
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa praveze sniva velmi malo a ked aj sa daco postasti vobec si to nepamatam :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam asi bujnu fantaziu alebo co... idem off. ideme s matkom smer banka a potom hornbach. pa zatial.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?