zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
halo halo.... ja som vas len prisla pozdravit :-p v prahe je super, unavena som ako stado koni ale nevadiiiii, radsej ubehana z pamiatok ako zhnita z gauca :-D chapete? =-) :-N
Holky, prosím, nemůžu v pravidlech najít jaké profilové fotky jsou o.k. a jaké ne =-) Nevíte někdo kde to je? Případně mi to zkopčíte do ip, please? Moc, moc prosím, smutně koukám :-D
tak, uz som doma.... v praze bylo blaze :-D dokazala by som si tam predstavit zivot :-p
pobehali sme pamiatky, aj na Strahove sme boli, kokso to je fakt obrovskeee.... aj na nakupoch sme boli.... drahy si chcel kupit kavu, no ja som uzrela Vagabond topanky vo vyklade, vbehla som do obchodu, dvoje topanky na mna kricali: kupi si ma, kup si ma (jedny stali cca 500 Kč a druhe cca 800 Kč), no mali iba velkost 36... kokso, to na ake pidinozicky :-p potom tam boli este jedny topanky ako-tak pekne, no mali iba mini alebo maxivelkosti... u Batu na mna tiez kricali topanky, no tiez nemali moju velkost, v dalsom obchode dalsie topanky, no 1990 Kč za baleriny sa mi zdalo byt vela.... napokon som si kupila uz ani neviem kde... nekricali sice na mna, nie su take, ze vav ale tak co uz no.... a ja som cez 2 poschodia zacitila predajnu Lush, tak som si kupila sampon daky polotuhy, poloriedky, s limetkami, nahrubo nasekanou morskou solou a neviem cim este...
takze v skratke tolko, idem si precitat 70 mailov a odpovedat na 20 Ip z kona + 10 zo svadby :-N
caute. co noveho? ja som uplne ko. cely vikend sme makali na stavbe. nohy ma bolia az po usi. ruku som si zodrala z koze - to este v sobotu a bolet zacala az teraz bestia a ostatne ani spominat nebudem... dnes ideme zase. musime dokoncit nejake veci do stvrtka, lebo nam uz pridu namontovat okna.
maji, ja nic noveho, krize mam odumrete.... sere ma, ze nevydrzim dlho behat, lebo mi po chvili odchadza chrbat a potom krize.... a chrbat je ok po par hod. spanku, no krize ma bolia furt.... vcera ma boleli uz po 5 min. chodze :-S asi by som fak mala nieco robit s tym chrbtom... drahy hovoril, ze ma donuti cvicit, ze bude na mna zly.... ok, ja som povedala, ze budem zla na neho, lebo musi schudnut, takze sa budeme takto podporovat :-p
jani, ja musim tiez nieco spravit, len co, ked chodime na stavbu makat a to mi moc neprospieva. zase som sa v sobotu noci o nejakej tretej zobudila, ze ma strasne boli chrbat, dala som si tabletku a nezabrala. zase som revala od bolesti, jak male decko... nakoniec som po asi 2 hodinach zaspala a rano nic. ako keby sa nechumelilo...
maji sme chceli dobehnut kuk, ale nejako nam to vobec nevychadza, stale mame daky program :-S
jani - tak to je uz dost zle, mala by si asi fakt cvicit, kamoska tiez chodi cvicit aj na masaze, jej to lekarka odporucila ;-)
tabletky zatial nemusim jest, v noci ma chrbat neboli, mna bolieva lopata, ze tam mam cosi zaseknute sem-tam a ked dlhsie (40 a viac minut) stojim, prip. par hod. beham, tak ma strasne bolia krize.... ale ked si posedim polhodinku, tak je to ok a mozem zas chodit, ale nie dlho :-N
a k cviceniu - mne sa doma straaaasne nechce cvicit.... ked som chodila cvicit do Zora centra na zoralates, tak mi bolo lepsie, chrbat nebolel, no ked to necvici zora je to onicom a pilates sa mi zda byt oproti zoralatesu strasne slaby :-|
jani, ja tabletky proti bolesti nejedavam skoro vobec, len chrbat, tak svinsky boli, ze si musim dat a to vtedy si davam co najsilnejsie ake je mozne si dat. podla mna nic neboli viac, ako chrbat. to je snad najhorsia bolest, co som kedy zazila, lebo ked mi nezabera tabletka, co mi zatial pri chrbte nezabrala, tak sa akurat tak mozem... (nebudem sa neslusne vyjadrovat). :-D nepomoze ani zmena polohy, ani sa poprechadzat, ani sadnut, ani nic. to len placem a dufam, aby som co najskor od bolesti zaspala...
to, ze ma boli chrbat pri chodeni, to je sucast mojho zivota so sprostou skoliozou a ta bolest je cajovi odvar proti hentej bolesti...
maserka mi pomoze, ale tam by som musela chodit pravidelne aspon 1-2x do tyzdna a nie som milionar, kedze jedna ta speci masaz stoji 30€ + klasicka masaz, co vzdy absolvujem pred tym to je dalsich 20€.
lekar vie predpisat masaze, aby ich preplatila poistovna, ale to su masaze, ze to ta len hladka a vobec nerozmasiruje.
to nie su vyhovorky!! ako ja by som fakt strasne rada chodila cvicit ale potrebujem:
peknu satnu
dobru "telocvicnu"
dobreho instruktora
klimatizovanu, prip. vetranu miestnost
platit iba za vstup, nie rocne clenstvo v "klube"
cvicenie v normalnom case (tj. od cca 18:30)
nechcem:
mrte ludi
davat zalohu za kluc 5 eur alebo OP
podla tohto sa zda, ze som fakt narocna, ale to je podla mna standard.... vsetko to co chem ponukaju fitka, kde sa ale plati rocny klubovy poplatok a ten mne je na dve veci 8-(
aj jaaaaa, aj jaaaa sa kuknem (ak bude cas :-p) aj dnes (vcera) som daky prispevok mazala :-D :-p
domi, no ved sa on este odvola, ktovie kedy bude jasne aky trest dostane
nemoze? ja ze moze, som myslela, ze proti kazdemu rozsudku sa da odvolat.... z okresneho na krajsky, z krajskeho na najvyssi :-N neviem, tipujem, musim sa opytat doma :-D
hej. ved jasne. pokial to je dane alebo suhlasis, tak sa neda...
jezis. mala by som ist nieco robit. od rana, ako sme sa vratili z katastra, tak nic nerobim, len okukavam kupelne.