Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj karkul x-) videa aj foto som videla, superne su x-) maly sa konecne umudril a ukazal nam svoju tvar :-D som rada, ze je vsetko v poriadku a ze ma maly tie spravne rozmery tie odbery chapem, ja mam vzdy nocne mory, ked viem, ze mi budu brat krv :-N ako keby som vedela, ze je HAK az take svinstvo, tak ju tak dlho neberiem, alebo si dam aspon prestavku, sice mozno to tomu moc nepomoze, ja fakt neviem...ja dufam, ze sa to cim skor upravi, lebo takto to fakt dalej nejde 8-( kaji - ja sa nenahnevam, kludne ma nakaz :-D a chcem sa s tebou stretnut x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kde sa mate s nikolou stretnut?
Odpovedať
domi, bude nás fotit v čereňanoch, u bojnic ;-) ale nevim, jestli se tam janka dostane, tak třeba se domluvíme, že se sejdeme jinde.
Odpovedať
Profilova fotka
ok, tak ved to je este daleko,potom teda daj vediet, ak by to nebola velmi daleko rada by som sa aj ja s vami stretla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto je fakt andzi? :-o http://www.modrykonik.sk/fotoblog/andzi/
Odpovedať
Profilova fotka
domi aj ja keby som vedela, ze HAK je take svinstvo tak by som to nebrala... ale tak na druhej strane, je to velmi pohodlne, netreba sa stresovat, davat si pozor a pod.... to si hovorim teraz, ze by som to nebrala ale tak ktovie no co by som fakt spravila..... ja mam prebytok muzskeho hormonu, takze na mna asi to co vravel MUDr. neplati kaji super, ze Elias odkryl svoju tvar, si to mozte zaramovat :-D Nikola stresuje, ze sa budete trepat taku dialku a co ak nebudete spokojni... ona si strasne neveri, ona sa furt boji, ze niekto nebude spokojni, no zatial boli uzasnuti vsetci no.... takze na 27. 06. ste sa dohodli? a o kolkej? ja este neviem kde budem ten vikend, mala som byt doma, mala prist kamoska z Brna no nepride, ide na dovolenku.... takze netusim ci aj tak ostanem doma alebo pojdeme k svokrovcom oslavovat meniny mojho draheho a jeho otca.... ak by som bola v BA, tak neviem-neviem ci sa drahemu bude chciet ist na otocku do PD a ja by som sa posrala od strachu asi keby som to mala odsoferovat uplne sama.... ak by sme boli u svokrovcov a fotili by ste sa nejako poobede, to by sa dalo dako vymysliet, by sme asi teda isli od nich skor a spravili si mensiu zachadzku cestou domov..... prvy vikend, kt. mam volny, ze sa mi nic nekrizuje je az v auguste :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ved to aj ja, to len teraz mam taky nazor...
Odpovedať
Profilova fotka
domi podla mna to nie je andzi... z tych fotiek co som videla, co mala aj na FB, aj svadobne, tak ona vyzera uuplne inak.... ma sirsiu a tucnejsiu tvar ]-( a majka ju videla aj nazivo, nie? ak hej, tak ona by to vedela najlepsie posudit.... sak sme to rozoberali domi aj pred tyzdnom vo stv., ze na svadbe ked mala fotku v profile bola uplne ina ako fotka v skutocnosti... ze na profilovke mala daku fesandu a andzi veru taka nie je.....
Odpovedať
Profilova fotka
no jo, ako mne sa to teda nezda, ona je fakt nejaka divna :-N hej ste to rozoberali? som nejako nepostrehla... a kde ju mala majka vidiet? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj ty myslis na stretku? tak to som ta ja asi uz nebola, lebo si to nejako nepamatam...sakraaa ]-(
Odpovedať
teda jani, tak jí řekni, ať se netřepe! :-D však na fb jí všichni píšou, že i oni chtějí vyfotit. všem, co jsem ukazovala její stránky, tak jsou z ní hotoví a strašně mi to závidí. ona prostě nemůže vyfotit něco špatně. to tak maximálně já tam budu vypadat jak poděs, ale to spraví nějaká retuš :-D :-D :-D no psala jsem jí právě, jestli se jí líp fotí dopoledne nebo odpoledne nebo kdy. my teda stejně asi vyrazíme brzy ráno, abychom se vyhnuli dopravě (i když je to neděle), a taky jestli bude vedro, tak abychom nejeli v poledne. tak počítám, že bychom mohli dorazit tak nějak na desátou, na jedenáctou, nemám tušení, jak to pojede atd. kdyby chtěla fotit třeba až odpoledne, tak se prostě někde zastavíme, dáme si oběd apod. a s tebou se můžeme sejít klidně i někde ne půl cesty, nebo bychom to přinejhorším vzali zpět přes BA. to já jsem nemyslela, že bys extra kvůli nám jela do bojnic. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi ja som myslela, ze si tam bola ked sme vraveli, ze andzi je daka divna a Lenka donedavna nevedela, ze andzi je tehotna..... a rozoberali sme aj jej profilove fotky, ze najskor bola aka pekna, stihla kočka a ked si dala svadobne foto, tak vyzerala uuuplne inak.... som myslela, ze majka ju videla lebo andzi pre nich robila dake JUDr. sluzby... viem, ze po nej chceli aby prisla do BA no andzi povedala, ze nemoze, ze nema na to cas, ci take nieco by som povedala, ze v nedelu nemoze byt velka doprava z Prahy ale po minulej nedeli si uz nie som taka ista :-o vlak bol dost plny.... a ked sme sli v piatok do prahy, tak bol plny brutalne, ze keby sme nemali miestenky tak by sme stali v ulicke.... a to som drahemu hovorila, ze nech nekupuje miestenky, ze naco, ze bude prazdny vlak, ze vsetci pojdu z CZ na SK a nie naopak :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jani - nie nebola, to som uz asi bola na ceste domov...no jasne, tiez som nechapala, ked som zbadala jej svadobne foto a teraz tu profilovku na MK, tak to som uz total zmagorena :-S jaaj teraz si spominam, riesila matovi nejake papiere, ale nestretli sa...
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj domi, vies co som predvcerom oflagovala temu na MS o agenture Leone, ci tak nejak - ze ci zmazat ked su tam samí fake uzivatelia.... tak vcera som to vymazala a po 5min. som mala mail, ze preco to bolo vymazane, ze nech si overim, ze su to realni ludia a dal mi aj telefonicke kontakty na ludi, ze im mozem zavolat, ze su to oni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fasa :-D :-D inak tento flag si videla? ja som myslela, ze je to ten od teba, ale zjavne nie je :-N http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ne ne ne, nie je odo mna, je to od "postreh".... neviem co s tym.... uplne dolu v pravidlach je napisane, ze sa nesmu kopirovat prsiepvky bez suhlasu, no na emimine aj babetku sa kopirovali prispevky odtialto, nejako mi nikdy nenapadlo nahlasit to adminom :-N
Odpovedať
Profilova fotka
viem, ze to nie je ten od teba, len som si to myslela ;-) no jo, ako ja som najprv nechapala, ze o co mu ide, az teraz po opatovnom precitani som to pochopila :-N zase riesim 30 veci naraz a to je piatok ]-( ale sefko odchadza poobede prec, tak bude snad pohoda 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak dnes resp. vcera som sa rozhodla, ze sa pojdem dat ostrihat, ale tak na kratsie :-| nakolko mam vlasky hodne znicene, tak si ich dam poriadne prestrihat. aj tak ide leto a bude to ovela praktickejsie a dufam , ze mi aj rychlo porastu
Odpovedať
Profilova fotka
nejako takto, ale ja si to dam trosku kratsie asi http://www.vlasky.info/pics/l2.jpg tento vyzera lepsie : http://img.mediacentrum.sk/gallery/20...
Odpovedať
Profilova fotka
domi pekne to vyzera.... kedysi som aj ja mavala podobne ucesy, ale na moje extrajemne vlasy to nebolo vhodne, bolo to take splasnute.... ja sa idem dat podstrihnut buduci tyzden ale nie len tak klasicky 5 cm, mozno az 10 lebo som si vsimla, ze sa mi lamu vlasy a ked si spravim cop, tak sa mi stava, ze ked si sadnem v MHD, tak si ho chrbtom pricviknem :-D vyrazne sa strihat nechcem, ved konecne mam dlhe vlasy, po ktorych som cely zivot tuzila :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi sorry, ale musim si zas rypnut :-D kedykolvek pocas dna ked idem na MS tak v zozname aktualnych tem je vzdy tvoj prispevok v dakej kozmetickej teme :-D :-D uz som si zacinala mysliet, ze tam mas viac prispevkov ako v tej "nasej" ale nemas, este mas co dohanat.... inak, uz len asi 5 prispevkov a bude v tej nasej teme 11111 prispevkov :-D pred rokom ked este bola prva tema som sa musela bit o to ab som stihla napisat taky prispevok, aby ma nik nepredbehol, no teraz ked mame vsetky po svadbe, tak uz je tam ticho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani ja by som sa tiez nedavala strihat radikalnejsie, ale nic ine mi neostava, moje vlasy su total znicene, z toho predchadzajuceho farbenia |-| ale tak snad rychlo dorastu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to rychlo dorastu, to som si aj ja zelala kolkokrat.... ale dorastali pomaly... ale potom ked som sa as 2r. davala strihat pravidelne kazde 3 mes., velmi to pomohlo, dalsi rok sa stacilo strihavat 2x za rok a tento rok sa idem dat podstrihnut asi 2. alebo 3.x, mne jednoducho nie je sudene mat dlhe vlasy :-|
Odpovedať
Profilova fotka
halo deti. co vlasy riesite? jani aky je ten sampon, co si si kupila? dost ma zaujal a rozmyslam nad nim. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
helou dragam ;-) hej vlasy, lebo sa chcem ist dat cvaknut poradne, vid foto vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
jj. kukala som. ja potrebujem tiez tu moju metlu nejak usmernit. :-D ale asi je to teraz zbytocne, lebo tym, ze sme stale na baraku a prasi sa tam, tak sa mi strasne nicia vlasy a keby som sa dala ostrihat, tak o tyzden mozem ist zase. musim pockat, kym to bude uz neprasne miesto a potom si hlavu poriesim.
Odpovedať
Profilova fotka
ako ja uz fakt nemozem, kazde rano strasny boj, a to rozcesavanie, slzy mi az tecu...som kupila ten kerastase, na zvchu mastne a konceky suche, najprv ok, ale teraz nic moc, tie vlasy su stale horsie a horsie, takze som sa odhodlala k raznemu kroku...takze po vyplatke sa ide na to 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som spravila chybu s kondicionerom. kupila som si na skusku iny, ako pouzivam. na rozcesanie u mna zabera len tento: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing.... teraz mam toto a to je des. http://www.bugy.sk/images/gallery/res...
Odpovedať
Profilova fotka
mne tie drogerkove uz vobec nepomahaju, mne znicilo total vlasy to farbenie, napravi to jedine ten kratsi strih a pak uz len melir, nisto ine nehrozi
Odpovedať
Profilova fotka
inak na ten balzam od gliss kur mam zlavu do DM-ky, tak ak by si chcela dam ti ju, aj tak ju neminiem ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?