zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja kondicioner nepotrebujem odkedy mam zive vlasy :-) ked som mala melir, ta kondicioner nepomahal ziadny, furt som mala chemlon alebo som si polovicu vlasov vysklabala vzdy... tak som to potom riesila tak, ze som sa necesala vobec a ked boli uz takmer suche, som rukou prehrabala a bolo :-D
domi, farbenie alebo melir - to je ako z blata do kaluze podla mna... melir je na jemne vlasy strasna zloba....
maji, ten sampon z lushu je bombovy, neviem ako som mohla bez neho doteraz zit :-D ta nahrubo mleta sol poriadne masiruje hlavu, staci iba trosku toho samponu a peni ako divy, takze sa asi nebude vela minat, takze veeeelka spokojnost x-)
domi no ja priebezne sledujem tu nikolettu - nuz, oni su taki dooost exhibicionisti mi to tak pripada.... a namiesto toho co dava do handier by mohli vymenit kachlicky na balkone ci kde je ta fotka, lebo tak vidno, ze hentie maju uz par desiatok rokov :-p
jani, ja mam odjakziva problem s rozcesavanim vlasov a to ich mam ako paperie. farbit si vlasy nefarbim uz vyse 10 rokov.
citala som na ten tvoj sampon samu chvalu, len ma stale trosku odradza ta cena.
no jo, ta cena bola dost vysoka... ja som si ho povodne ani nechcela kupit, chcela som ten tuhy sampon - sampuk - ale drahy ma ukecal nech si kupim ten.... a ked sme dosli k pokladni a povedala tu cenu, tak mu skoro oci vypadli z jamiek :-D fakt ho velmi malo staci lebo peni ako besny, takze podla mna aj dlho vydrzi.. ja potrebujem aby sampon penil...
este k rozcesavaniu - no ani mne sa nerozcesvaju najlahsie, ale uz som si zvykla.... chytim pri korenoch pevne lavou rukou a pravou cesem, mozem kmasat kolko chcem a neboli to potom :-) a ked som si kedysi umyvala vlasy s cirimi samponmi, to bol des, nech som robila co robila, nebolo to rozcesatelne... teraz sa takym samponom vyhybam a ked ideme na dovolenky, tak si vzdy beriem svoj daky lebo vsade v hoteloch davaju tie cire... iba na kube bol kremovy
jani - melir nie je az taky drasticky ako farba ;-)
a inak kolko stal ten lush? :-N lebo tak ja zvycajne davam za ten kerastase okolo 20 €, je ovela drahsi?
nikollete je total krava na entu 8-( ja som to dievca nikdy nemusela, ale teraz co sa jej narodil maly, tak je to des bes, market to vystihla, ze je to diagnoza :-D
a ad ten balkon, to boli asi dakde na navsteve, lebo oni byvaju niekde na dedine v dome...
domi, stal 425 Kč http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/2...
na mna melir teda posobil ovela drastickejsie ako farba.... melir mi vlasy brutal vysusil a na roky rokuce znivocil, strasne dlho som sa ho zbavovala..... farba sa casom ako-tak vyzmiva ale melir musi iba vyrast....
domi a ona co robila pred matesrkou? lebo tak vyzera ako keby robila najstarsie remeslo :-D a jej muz co robi?
myslela som tento balkon http://www.modrykonik.sk/fotoblog/nik... (ak by si nahodou nemyslela to iste :-D )
jani - tak to nie je az take drahe, ja davam za sampony bezne take sumy :-N
tak vies, na kazdeho to inak posobi, ako ja stale rozmyslam nad prirodzenou farbou, ale neznasam to dlhotrvajuce vyrastanie odfarbenych vlasov ]-(
a tazko povedat, co robila pred materskou, asi aj nist, slapku nerobila, lebo s priatelom je uz dost dlho, skoncila hnojarinu ci deklaranta ani neviem presne a pak sa jej maly narodil...jej priatel robi v obchode s elektrom v sc...viem, ze ten balkon, ale to mi prislo ako balkon nejakeho bytu, mozno boli u jej rodicov :-N :-D
kokso, ty mám nejradši. prvním příspěvkem založí téma bez toho, aby se trochu porozhlédly, a pak další dva příspěvky hned vyplácají na strašně chytré rozumy :-p :-D
když je tak chytrá, tak proč neumí rolovat na poslední stranu a přečíst si pravidla? :-p
jedna holka od nás z termínu musí na potrat |-| má zhruba měsíc a půl do porodu, do této doby všechno v pořádku, a najednou jí na utz diagnostikovali zvětšené mozkové komory (resp. její holčičce) a nedokonalou přepážku mezi hemisférami.
ty komory se zvětšují zhruba o 4 mm denně, což je šílený. v podstatě (kdyby se vůbec dožila porodu) by jen ležela a nevnímala vůbec nic.
takže ta holka se rozhodla, že to ukončí. bude ji ale muset porodit normálně |-| :-S
nechce, aby pak její dcera takhle "žila" a nedokáže si představit, že ji bude ještě po porodu normálně nosit, ona se bude hýbat, a pak žádná naděje.
šílený co? jsem z toho úplně vyřízená.
Bre ranko zelam, ja len, ze dneska tu moc nebudem, idem k Mudr. a este aj na nechty, tak prosim kuki trosku aj na svadbu dik x-)
Budem tu asi tak podvecer, mozno aj neskor :-p
ahoj :-)
já moc nestíhám, jance dlužím dlouho odpověď na fb, nikole musím napsat ohledně toho focení (ozaj - ako vy píšete :-D - jedeme tam teda v neděli 27. 6., a pak bychom se mohly někde sejít, nepočítám samozřejmě v čereňanoch nebo bojniciach, ale napadlo vás něco? měly byste čas?)....
jen k té holčině - celou dobu to bylo v pořádku. vysvětluju si to tak, že se to prostě objevilo až od toho posledního utz. dneska jdou na vyšetření, zda to není genetické, tak moc držíme palce, ať není. no a zřejmě jim i řeknou víc, ona si přeje co nejdřív vyvolat porod, aby už to měla za sebou a mohli se snažit znovu. je to hrozné. včera psala, že už se maličká ani moc nehýbe. nevím, jestli je to tím, že už je nějak postižená, nebo jestli to to děcko natolik cítí. :-S ;-(
no hrůza, radši na to moc nemyslet.
máte taky tak rozhozené koníky a střechu? má to úplně jiný design a nelíbí se mi to.
domi, dej pak vědět, co u mudr. ;-)
caute,
tak u Mudr. nic prekvapujuce :-o tato nova Mudr. je uplne superna, taka mladsia, velmi prijemne aj tomu rozumie...no takze vysetrenia nic neukazali, som zdravotne ok, pichla mi vyvolavacku a idem potom na hormalny profil a biochemiu, ze pak sa uvidi co dalej...ale som milo prekvapena jej pristupom...proste povedala, ze je to tou HAK, ze sa mi nevie poriadne cyklus upravit :-S
kaji, no ja 27. 06. mam cas, ostanem na vikend doma, tak ak by ste sa vracali cez BA, mohli by sme sa niekde stretnut ;-)
domi na biochemiu ides? to ja si neviem predstavit co ti budu robit za vysetrenia.... alebo co sa vlastne da biochemiou zistit :-N
ja idem na horm. profil opat 05. 07. o 22 dni, tak som zvedava co to bude :-N
jani - no hovorila to Mudr. tak ja neviem, mozno som len prepocula, sak ale biochemia existuje ci nie? :-N
no a na ten profil pojdem ked dostanem MS, ze vtedy mam zavolat a sestricka mi povie co dalej, ale na 29.6. som uz objednana na kontrolu, tak dovtedy musim mat aj vysledky z tych testov...
a este ak by ste sa nevracali cez BA ale normalnejsie, cez TN tak by som sa dopravila dako za vami.... lebo tak cez BA je to obchadzka.....
mne sa paci, ze na novom dizajne uz nie je tolko vela tlacitok, no nepaci sa mi, ze to, kedy bol odoslany prispevok je dolu a nie hore..... neviem ci to je len sila zvyku ale asi hej... lebo na diskusii SME, kt. casto citavam je to tiez dolu a tam s tym nemam ziadny problem =-)