Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak biochemia exsituje ale mne nejako nejde do hlavy biochemia a tehotenstvo no :-N hromony a tehotenstvo mi ide dokopy, no nie biocemia no :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj a ad kaja, noo ja neviem ako to bude toho 27.6., den predtym by sme mali ist na oslavu, ale nie je to na 100% iste, ale ak sa bude dat rada sa s tebou stretnem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako Mudr. sa ma hned pytala, ze potrebujeme vediet zasadnu vec, ci chcem mat dieta alebo este nie, ze aby vedela nasadit vhodnu liecbu... tak ja neviem jani, mozno som to len prepocula
Odpovedať
Profilova fotka
caute. jani, co som pocula, tak bezne sa robi aj biochemia spolu s horm. profilom pri probleme s otehotnenim. ale aky to ma dovod, tak to neviem
Odpovedať
Profilova fotka
teeeeda, tak zas som ja pozadu ked som to nepocula :-D mna sa tiez pytala nova, aj stara MUDr.ka ci uz chcem mat dieta.... myslim, ze keby som este nechcela, tak by ma liekmi este nepchala :-D domi - no aa? oslava den pred stretkom? sak nebudes na srot aby si sa nemohla dostavit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ale ja to myslim tak, ze neviem, ci ta oslava nebude v nedelu miesto soboty :-p no jo, len akoze ona nevedela, ci chceme dieta, kedze je nova noo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani a ty teraz co vlastne beries? len tie lieky na d? neviem, ako sa to vola...
Odpovedať
Profilova fotka
maji, momentalne neberiem nic, budem brat az po vysledkoch dalsieho profilu... mala som brat duphaston no povedala, ze nie, ze pockame ako vyjdu tie vysledky.... som si pozerala papier co mi dala, ze co vsetko mi budu z tej krvi zistovat a asi 4 alebo 5 veci kvoli stitnej zlaze a tolko isto kvoli plodnosti.... mam tam ist 21. alebo 22. DC, takze pojdem tam v piatok o 2 tyzd. a potom dalsiu stredu k MUDr.ke kvoli vysledkom.... a potom uz snad na dovolenku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
och joj. sa teda nabehas. drzim palec, nech uz zistia na 100%, co robi neplechu. kam idete na dovolenku?
Odpovedať
Profilova fotka
no jo, nabeham.... minule roky som platitla na tej klinike ten rocny poplatok a bola som iba na preventivke a sone ňadier, to bolo vsetko, tento rok som platila rocny poplatok a bola som tam uz zo 5x, sa to spriemeruje :-D no snad uz zistia ake hormony sa mi to buria.... do IL ideme... ale tak to som uz hovorila isto viackrat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Rozmyslam, co je skratka IL ale akurat ma tak napada Illinois alebo Ilava. :-D Nieco sme sa raz bavili za Chorvatsko, ale viac ma nic nenapada. Asi som chybala vtedy alebo som nedavala pozor. :-)
Odpovedať
Jani, tak beru zpět co jsem říkala o CHROME :-) , už jsem si tam dala ty záložky, i tlačítko DOMŮ a začíná se mi líbit :-N 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nika no tesiiiiiiim :-) som dufala, ze sa ti zacne pacit, lebo tak aj zaryti exploreristi ked objavuju Chrome tak uz ho nepustia.... preto ma prekvapilo, ze si nan nadavala... ja nan nedam dopustit aj ked ma sem-tam hneva.... ja som bola roky mozillacka zaryta ale ked zacala padat, presla som na chrome.... a ked mi sem-tam zazmatkuje aj ten, tak safari to isti.... maji, az teraz som si vsimla, ze si sem pisala :-D hehe IL je aj Ilava no tam nejdeme... a ani do Illinois.... je to tak dost na (juho)vychod od SK
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram , ze uz mame prvy prispevok k teme, ktoru dnes zalozil kuko ;-) nika - vitaj v klube chromakov :-D ja som tiez kedy si len mozzilovala, teraz uz len chrome :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no idem kuk ten prispevok, som zvedava co tam je..... ci daco k veci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no nedalo mi to, musela som tam prispiet, lebo dotycna to vooobec nepochopila ]-( myslim, ze coskoro si toto pravidlo budeme moct otestovat na "nene1982", kt. si dnes pridala album, kt. uz raz mala vymazany kvoli pindam
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak podobne aj s tou babou, co som poslala rano link aj ta tam mala pindy 8-(
Odpovedať
kde je ten příspěvek? já nic nevidím. :-| jani, tak do izraele nebo kam? :-D hele a s tím chrome - měla jsem v IE oblíbené položky, nevim, jestli se mi to přehrálo na chrome a kde to najdu. a taky nevim, kde je tlačítko home. a taky - když jsem začala psát v IE adresu, tak se mi rozbalil takový přehled naposledy zadaných. v chrome to nedělá, takže pořád vypisuju jak divá. dá se to nějak nastavit?
Odpovedať
Profilova fotka
kaji tu : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
už jsem našla, díky ;-) nevšimla jsem si, že to téma není čsfr ;-) jsem ráda za to pravidlo o cenách. protože to bylo pořád - to je strašná cena, to já bych nikdy nedala. támhle to stojí tolik a tolik. přitom se to opravdu nedá porovnávat. takže ať každý napíše - cena je taková, a je na ostatních, zda jsou ochotni ji akceptovat. dohadovat se o tom, jestli je cena vysoká nebo nízká, je nesmysl. každý má hranici jinde. a to pravidlo o gratulacích taky super. bohužel si myslim, že to tam píšou stejně jen neregistrovaní ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ano kaji, do izraela.... prispevok je v casti MS/BRMS kopirujem, co som pisala nike: "chod na Chrome -> Preferences -> Basic -> Show Home button Neviem ci to budes mat presne takto, bo ja mam chrome v anglictine a mam chrome pre iny operacny system, ale malo by to byt priblizne rovnako.... niekde ako Nastavenia - zakladne nastavenia (alebo tak nejako)" oblubene polozky sa daju synchronizovat ale sa mi vidi, ze iba s mozillou a safari.... a neviem, mozno sa to aj v IE da nejako tak, ze cez gmail zosynchronizovat ale to dooost pochybujem, ze by toto IE spravil... mozno to ma cez hotmail alebo aky je to ten windowsacky mail..... to, ze vypisujes ako diva, tak to je nejake divne, mne to automaticky hned rozbaluje, nic nepisem.... staci ked napisem "f", dam enter a hned som na facebooku... ked dam "s" tak mi hned vybali sme.sk alebo shmu.sk a pod. A ked si das novu kartu chrome, tak tam by si mala mat take zmensene nahlady stranok, kt. si naposledy navstivila.... toto skopcili od safari, no safari to ma dotiahnutejsie sa mi vidi
Odpovedať
Profilova fotka
az teraz som si vismla, ze ta tema nie je aj na BRMS..... mala byt :-N ako boli to 2 odlisne temy, 1 v SJ a 1 v ČJ
Odpovedať
jani, můžu to téma na brms smazat a to na ms dát čsfr? protože jestli tam bude někdo něco psát, tak to budou pořád dokola ty samý dotazy ;-)
Odpovedať
tak do izraele x-) já bych moc ráda do istanbulu, mysleli jsme, že to stihneme ještě letos, ale už radši ne (jako letos na jaře, než porodím). a díky za ten chrome, vyzkouším a uvidím.
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, tak predsa len to je aj na BRMS? som si nevismla :-N ak to tam je, tak to nechat, kuko naschval to daval zvlast... som vravela, ze to moze byt CSFR no chcel to takto, tak je to takto :-N ked budu pindy stale dookola, tak zas budeme tí zli admini, kt. furt len nieco zamykaju :-D
Odpovedať
aha, tak když to byl kukův záměr, tak ok. já jsem to nechtěla zamknout, chtěla jsem tu na brms (kde není žádný komentář) smazat, a tu na mojasvatba jsem chtěla udělat čsfr. aby když na jedné diskusi odpovíš, tak ať je to i na té druhé verzi ;-) ale ok. na brms si toho zase nikdo nevšimne, a pak budou remcat. mimochodem, už jste uvažovaly, jaký použijete důvod, když smažete příspěvek kvůli té ceně? dáte "bez důvodu"?
Odpovedať
Profilova fotka
mna asi porazi dnes.... som si od draheho minuly tyzde pozicala USB kluc (lebo svoj mam zapratany) ze si prekopirujem daku hudbu z mečiatka do mečaťa, furt som ho prevlakala v taske, nemala som cas na to a vcera ked som sa odhodlala, ze to idem skopcit, tak USB nikde.... celu kabelku som vyhadazala, aj druhu, kt. som mala pocas tyzdna a nikde nie je...ani v taske, v kt. prevlakam meča :-S ak "sa" nenajde tak ma asi drbne.... nejde o ten USB ako taky ale o dokumenty co su tam :-x |-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - no co nasla si ten USB? =-)
Odpovedať
ajaj :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no zatial nie..... doma pohladam este, vyhadzem znova vsetky tasky co som pouzila.... saaakra.... ale tak mozno sa stalo, ze si ho drahy vzal - aj ked pochybujem - lebo sa mi v stredu vyhrazal, ze ak si to neprekopirujem do vecera, ze mi ho uz vezme, bo ho potrebuje :-D za chvilu ked s nim budem nenapadne zistim ci ho uz ma a ak nema, tak pruser no :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?