zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
co som si myslela, ze sialene slovenky riesia svadbu na r. 2012.... tak dnes som si pozrela nasu US stranku a tam jedna baba riesi svadbu v r. 2014 =-) :-o
som si najskor myslela, ze to je fake nick adminky (ked sa rozbiehali zahranicne stranky, kazdy admin si vytvoril niekolko nickov aby rozbehol diskusie a potom ked uz bude stranka pristupna aj pre inych uzivatelov aby to nebolo prazdne) ale nie je, pozerala som to cez IP a fakt je to realna uzivatelka..... mozno to bude nieco ako tanusha84 :-D :-D
som teraz zistila, ma 1 prispevok na koni, v dakej regionalnej teme Presov mamicky a snazilky - ci tak dako sa vola.... ona je akurat tak "snazilka" o partnera a nie o dieta:-D
kaji, to boli 3 Royal mojita :-D z objektivnych pricin som potom uz na stranky nesla lebo by som napisala nejake nezmysly alebo by som uzivatelkam napisala nieco co malo byt niekomu z adminov pisane :-D
domi, pokracovanie z Co s touto temou.... nooo, musela som sa dat online, ked po meste zrazu okolo 18h jazdili auta brutalne trubiace, ludia huciaci, vsade SK vlajky, SK dresy.... šípila som teda, ze sme vyhrali a bolo potrebne zistit kolko.... no a ked tam bolo wi-fi, nebolo co riesit :-D
inak, v meste mrte mrte komarov.... len na chodidlach mam vyse 20 stipancov.... poucila som sa, ze do mesta bez repelentu ani na krok, budem ho nosit v taske so sebou aby ma tie svine prasive nevyciciavali tolko
jani - ale tak ty si bola online okolo 19 30 a to uz bolo davno po zapase :-D :-p ale v pohode...ja som doma ani nedychala a normalne som jacala jak besna, ked sme vyhrali, ja som proste fanda najvacsi 8-)
mnaam mojito x-)
ano, aj okolo 19:30 som bola online (ale aj hned po zapase), lebo bolo treba zisit ako sa Julia dostane domov do Miloslavova.... auto ma v servise, nemal ju kto odviezt, tak sme pozerali ci tam ide daky bus alebo vlak a ze kedy.... isla som ju potom vykopnut na hlavnu stanicu okolo 21h a to bolo nieco strasne.... nikdy viac tam uz takto vecer nepojdem, lebo sorry ale zumpa je hovno oproti tomu co je hlavna stanica v BA..... smrad desny, divne individua a aby toho nebolo malo, tak mi skoro praskol mechur... ale povedala som si, ze radsej sa asi docuram ako keby som mala ist na WC na stanici lebo to by som sa dogrcala..... a v Prahe na vlakovej stanici boli take pekne zachody.... nove, ciste, pekne, vonave... preco to nemoze byt aj u nas? ;-(
domi sak si zariad program tak aby si konecne mohla ist buduci tyzden aj ty..... casnicka bola veeelmi mila, pisla za nami 18:56, ze o 4min. sa konci happy hour, ze este stihate... tak teda sme si este objednali a mali sme teda 6 mojit za cenu 3... no nekup to :-D
to verim, hlavna stanica je total odpad ]-( je to na zaplakanie, nechapem preco s tym kompetentni nic nerobia |-|
noo neviem, lebo uz som na strvrtok alebo piatok dohodnuta s kamoskou, ideme do kina a poklebetit trosku :-p inak teba uz v tom malecone musia poznat :-D
ahaaaaa, tak to chápu :-D :-D
jinak gratuluju ke krásnému fotbalu včera, já jsem viděla jen konec, ale teď zrovna dávají opakování, tak koukám :-)
domi, dohodly jsme se s jankou, že se v neděli sejdeme odpoledne v trenčíně - to je pro tebe asi z ruky co? přes blavu nepojedeme, je to pro nás velká zajížďka :-|
s tím hlavním nádražím - janko, ty čistý nový záchody jsou tam tak maximálně rok, protože jste si určitě všimli, jak je tam nějaká část zavřená a že se tam všude rekonstruuje. předtím to tam bylo opravdu katastrofální, starý, rozbitý, špinavý, samej bezdomovec.
jednou tak strašně pršelo, že stekla voda z nástupišť až dolů do haly, byla tam jedna obrovská louže. ačkoli se to všichni snažili někudy obejít, tak stejně nezbylo nic jiného, než do ní na jednom místě vstoupit. nohy jsme si sice nenamočili (a bylo to v létě, všichni sandály a žabky), ale byl to přesto hrozný pocit, když víš, že se do tý louže slily všechny ty občůraný sloupy :-p
dakujem za gratulaciu k futbalu 8-)
noo kaji,nie je to od ruky, len neviem, co ma na plane manzel, ze ci by ma tam odviezol a kde sa v trencine stretavate?
ano vsimla som si, ze sa to tam rekonstruuje cele.... ale tak aspon je snaha zrekonstruovat to a aj pre to nieco robia..... na rekonstrukciu hlavnej stanice v BA su uz roky plany, projekty, vsetko, furt sa na nieco vyhovaraju preco to nespravit, momentalne je to kvoli krize 8-( stare, rozbite, sami bezdomovec, tak vyzeraju vsetky vlakove stanice v BA.... na zaplakanie.... a kupit si tam nejake obcerstvenie? na to zabudnut... je tam par takych kvazi stankov s bagetami, ale nic moc....
fuuuj, vstupit do kaluze na hlavnej stanici a namocit si nohy, to by som nevykryla... to by bolo horsie ako zablatit si nohy na luke :-D
domi, sak TN je za rohom, staci sadnut na vlak alebo na bus a za cca hod. si tam
a kde sa v TN stretavame? dobra otazka :-D este nevieme.... my tam pojdeme, lebo chceme ist svagrovcov pozriet, dlho sme ich nevideli... tak ked sa tam karkulkovci dopravia a povedia, ze su na ulici takej a takej tak oni nam povedia kde to je :-p
sak to je jasne no, ze auom je to pohodlnejsie..... ale tak ja som bola odhodlana ist do TN aj vlakom/busom ak by som ostala na vikend doma sama, lebo nase vikendove plany sa menili kazdym dnom.... z povodneho planu obaja doma bolo potom ja doma, drahy u rodicov, potom zas obaja doma a napokon je to tak, ze sme sa vcera dohodli, ze obaja ideme k jeho rod. lebo tak treba psa prevychovavat, nakupili sme mrte knih a zistili, ze sme ho cvicili uuuuplne opacne :-N :-D ked utekal, utekali sme za nim, ked tahal voditko, tahali sme ho do protipohybu a pod... a to sa vobec nema no....
ano, pozrieme malu, sme ju 1,5 mes. nevideli a som na nu strasne zvedava ;-)
ne neee.... on sa nejako v sept. narodil susedom a pre nich bolo vela mat 2 velkych dospelych psov, steniatka rozdali a toto jedno nemali uz komu dat, isli ho zavrazdit.... a svokrovcom to nedalo, tak sa ho ujali.... a ked som im ja hovorila, ze to je velky pes, ze je potrebne ho cvicit tak oni, ze to zvladnu... no ano, zvladli, ze asi na desiatykrat posluchne: Sadni... a to je tak vsetko... a to aby nenahanal srny a nevrazdil ich a neutekal 5km za autom, to sa ho este nepodarilo naucit... najlepsie by bolo keby ho dali na cvicak, predsa len, tam su odbornici
tak to ano, ked ma take sklony, nie je co riesit, najlepsie ho zverit odbornikom ;-)
a co je to za rasu ci nejaka zmeska? mam pocit, ze sme sa uz o nom bavili, ale tak opakovanie je matka mudrosti :-D
domi, zatím jsme s jankou domluvené tak, že až se odfotíme, tak vyrazíme do trenčína, já jance zavolám, že už vyrážíme a nějak se tam někde sejdeme :-D
zaúkolovala jsem ji, že se chceme někde najíst (nejlépe halušky a pirohy), tak ať nás zavedou někam na jídlo :-D
a počítám, že to může být v 6 nebo tak v 8 večer. absolutně si netroufám odhadovat přesnější čas, když jedeme až z prahy.
ale tak mohla by jet janka s námi i na to focení a nikola by nás mohla vyfotit spolu, ale ona nechce :-D chápu, když jedou za linduškou x-)
teď jdu vyhrabat všechno ze skříně a zkoušet si modely :-D k tomu budu vybírat oblečení mílovi, odpoledne si napatlám na vlasy hennu a budu žehlit. jo a musim si připravit ty ostatní věci, co budeme brát s sebou.
tak se zatím mějte pěkně x-)
kaji - jasne chapem, tak to asi vobec nebudem moct prist, to je uz neskoro a mozno pojde manzel o takom case na cesty :-( tak zase niekedy nabuduce x-)
tak prijemne skusanie a nech vyberies to najlepsie ;-)
aj tebe pekny den :-)
domi to je zmeska vlciaka + mastifa - takze ked ten pes vyskoci, predne nohy si vylozi na moje plecia a jeho hlava je skoro v urovni mojej hlavy :-D a ked uteka po vonku, strasne dupe... nuz, ma svoje kila ;-)
domi a nejaky iny rodinny prislusnik - napr. oco - by ta tam nemohol zaviest? alebo sak ten bus alebo vlak :-p naspat by sme ta uz hodili autom....
ne ne, na to fotenie urcite nie, to si uzite sami x-)
no tak to musi byt riadne teleso :-D
jani - myslim, ze nie, nechcem nikoho otravovat, aj tak neviem co je na plane, sak vy sa kludne stretnite, pokecajte, pofotte ;-)