zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ahojte, tak som uz konecne doma, no Mudr. mi povedala, ze mam PCO + mierne zvysenu hladinu testosteronu ( jani tusim sme na tom rovnako :-N ), takze tak. vypisala mi listok k diabetologovi na GTT + mangelovi listok na spermiogram (ci ako sa to vola). nakazala mi, ze ked nepride MS sama, mam naklusat zase na vyvolavacku a nasadi mi HAK, aspon na 2 mesiaci s tym, ze mi chce privolat spontannu MS...
ja mam zatial iba podozrenie na PCO, uvidime v stredu ci je alebo nie je.... ano, s testosteronom sme na tom rovnako....
k diabetologovi naco? co je GTT? a nerozumiem preco nasadi HAK, ked ten cyklus sa dosahal prave uzivanim HAK? ja som z toho magor :-N
no ja mam len nejaku okrajovu ci aku, nie je to nic vazne, ze to byva bezne, a nie je to nic co by malo znamenat nieco zle.
no, lebo pritom PCO sa niekedy stava, ze vyskakuje inzulin, blizsie info tu :
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a1714-S…
a tu HAK, no tato je taky slabsi odvar, ze proste ona to chce riesit hned a nie, ze kazdy mesiac pichat vyvolavacku...
no asi tak nejako, predtym sa musim objednat k tomu diabetologovi na tu glukozu ci ako sa to vola a pak ked mi MS nedorazi po dovolenke mam ist tam, pichnu vyvolavacku a nasadime na 2 mesiace HAK...a medzitym mangel pojde na spermiogram... dakujem za drzanie palcov ;-)
otazka: kolko stal kopeck zmrzliny kym nebolo euro? Marie (kolegyna pre FR svadbu) to chce vediet... kolegovci tvrdia, ze 5 Sk ale mne sa to zda by malo.... mne sa zda, ze 15... a to je velky rozdiel 5 a 15:-D
oki domi, diky za info.... lebo tak ja sa pytam uz kade tade... kamoska co je povodom z BA, tak ta mi tvrdila, ze 6 Sk, dalsia co je z PD, ze 8 Sk, kolegovci ze 5 Sk..... ale tych 10 to je realnejsie.... 5 sa mi zda strasne malo
no sak to, ze 5Sk na centrum BA v r. 2008 sa mi zdalo byt sialene malo...
domi, ja idem v piat. na krv a v str. po vysledky.. mala som ist v pon. na krv, no to je sviatok.... to bol akurat 22. DC.... tak neviem ci radsej ist v piatok 19. alebo v stedu 23.... ke MUDr.a povedala, ze 20. 22. den
tiez si myslim, ze v piatok... a ak mi aj povedia, ze ne, ze v utorok nevadi, pridem aj v utorok... blbe by bolo keby povedali v utorok: mali ste prist v piatok :-D by sa to zas natiahlo o min. mes. :-N
ozaj, dnes sme sa bavili na obede s kolegovcami, ze kolko stoji svadobny fotograf v USA.... cakala som vselico, no ked som pocula cenu, tak mi padla sanka.... ze tí lepsi sa pohybuju od 3000 $.... a tí top su okolo 5000$... a ze naklady na svadbu su tam tak 20 000$ min. sa mi to nechce verit, sa mi to zda byt strasne vela =-)
čau! :-)
nevím, jak v bratislavě, ale počítám, že nebude velký rozdíl mezi prahou, a v praze určitě 5 Kč nestojí :-D :-D od 15 Kč výš :-p
jdu nahlásit, že jsem byla dnes na kontrole, všechno v pořádku, jen jsem dostala železo, že mám míň červených krvinek. ale to mám pocit, že dostane v tomto stádiu každá těhotná. nebo ještě magnesium.
na utz taky všechno v pořádku, eliáš už je hlavou dolů x-) a já pořád, že mám pod žebrama nějaký kopečky, a oni jsou to nohy :-D :-D
odpoledne jsme byli na koupališti, hráli jsme petanque, tak jsem tam vydržela až do pěti.
pak jsme si jeli k babičce pro ovocný knedlíky, jsem ji poprosila, ať mi je udělá. tak mi k tomu dala i syreček a smetanu.
cestou domů jsme se stavili ještě u táty pro víno (on má sklep, tak ho tam skladujeme) a dostali jsme mísu jahod.
a večer jsme šli na krátkou návštěvu ke tchánovcům, tchýně se v neděli vrátila z itálie. tak máme ještě domácí olivový olej a parmazán. a domácí tvaroh k těm knedlíkům.
jsem úplně hrozně unavená, takže jdu do sprchy a asi usnu.
tak se mějte hezky x-) zítra se tu asi taky moc neukážu, jedeme zase na koupaliště ;-)
jaaaaaj kaji zavidim v dobrom to kupalisko... aj ja by som sla... hned... dnes sa Marie (fairelanoce.fr) pytala preco si nespravime piknik ked je tak pekne... tak som jej povedala, nech mna sa nepyta lebo ja som to navrhovala uz pred rokom... ze nech ideme niekam k vode kde je wi-fi alebo len tak kamsi na namestie, proste na slnko.... a vsetci, ze noo, to neznie zle... lenze chlapi - co nezorganizujem ja, nezorganizuje nik :-D
ja som dnes zas bola v meste na drinku, lebo vcera som sa dozvedela, ze kamoska, s kt. sa kamaratim od 1. triedy ZŠ sa ide vydavat v sept., tak sme to boli rozdebatovat, ze co a ako :-)
po minulotyzdnovej skusenosti som si vzala aj repelent, zamorila som nim celu terasu ale nevadiii, hlavne, ze ma nepostipali - zda sa... lebo tak minuly tyzden 45 stipancov za 1 vecer 8-(
kaji, ked budes niekedy najblizsie online, tak si pozri na SK koni "kto ma spomina" lebo ja ta spominam v Skupinke :-D :-p
a ad zmrzlina... ja som vravela ze podla mna to bude tych 15 - 20 Sk ale marie, ze to je velaaa... isla ku kolegom a oni, ze 5.... ako mozno niekde v hornej dolnej ale v centre BA, na co sa ona pytala, to 5 Sk stat nemoholo zo 10r. :-N
hladam fotografa pre kamosku na svadbu na sept., tak si nahmatkov prechadzam jednotlivych fotografov a ejhľa na co som nadabila :-p
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php…
maji, sak to, ze normalny..... lebo tak martine ide v prvom rade o cenu.... ze ona da fotak niekomu z rodiny, ze sak dake fotky snad budu.... ze neriesi... neriesi teraz ale ked budu chciet jej deti buduce vidiet fotky tak co potom im ukaze... ma osvietilo, ze nikolin kamarat zije v PU, tiez robil v tej istej firme v UK ako nikola, ma pekne fotky - ale nie svadobne, tych ma zatial strasne malo - ze ci by on nemohol... som mu hned vecer ked som prisla z mesta pisala tak som zvedava....
oni si platia celu svadbu sami - akoze ok, ale tej kamosky manzel je z BG, takze plati letenky rodicom, bratovi, jej manzelke a dietatu... keby mohli prist pred svadbou vo stv., letenky by boli o 50% lacnejsie, lenze jeho brat je futbalista a ma vo stv. zapas, takze musia prist v piat. a letenky su v piat. drahe.... a byvaju v prenajme, chcu kupovat byt v BA a okoli, takze nemaju penazi....
domi :-D :-D :-D si sa spoznala? :-D
jani, to chlapi určitě na ten piknik dokopej! však když máte takové možnosti, že vezmete notebooky a máte wifi, vedení proti tomu nic nemá, tak proč se pařit v kanceláři ;-)
jdu se teda podívat do skupinky ;-)