zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
inak som desny sikovnicek, pri umyvani ruk sa mi podarilo vyspechnut vodu na nohavice a to mam svetlozelene gate, na ktorych vidiet vsetko :-N tak dufam, ze sa do 17-tej osusim :-D
jani - prisiel ti mail od boardu?
mne prisiel a bolo tam toto :
Prinasame Vam novinku na nasom eshope www.BOARDPARADISE.sk vo forme postovneho a balneho zadarmo uz od objednavky od 35 EUR.
Pripominame ze objednavky su zasielane kurierskou sluzbou UPS a doba dodania su 2-3 pracovne dni!
Dakujeme za doveru a prajeme pekny den!
Vas BOARDPARADISE.sk
domi, ja som zdrhla na chvilu bo nik nic nepisal a sla som na wcko a tak....
ja si sukromne maily necitam skoro vobec, lebo mi tam chodia iba newslettre a elektornicke faktury a pod. :-D
tak ale to je paradna novinka....
jeeeej, svadobny album od nikoly? tu? no musim ist kuk, lebo tak ja furt cakam, ze kedy sa niekto objavi a zatial nic... tak idem kuk
jaaaj, tak na WC mozes ist :-D
ja si tiez necitam, hned to mazem, ale tento som si rozklikla a dobre som spravila 8-)
noo, ale je tam len par fotiek zatial...
no idem kuk... ale neviem ze by mali moj mail....
mne furt chodi nieco z gorilly, mallu, obchodnehodomu, lacnehojozka, victoriasecret, amazonu, mobilmanie a neviem kde vsade som este registrovana :-D musi ma zaujat predmet mailu, az vtedy otvaram.... ale vacsinou to dopadne tak, ze pockam kym sa ich nazbiera 100 - na celu stranu - dam select all - mark as unread a zrazu su vsetky precitane :-D
jaaaaj, to asi mat nebudu, teraz ma napadlo, ved ja som sa tam registrovala, lebo som si chcela odtial triko objednat, ale zistila som, ze je to na dobierku, tak som neobjednala...takze tvoj mail nebudu mat :-N
ano gorila, je moj staly prispievatel...ja som si teraz vsetko prehodila na gmail, takze na azetackych mam toho pomenej :-D
na gmaile sa mi paci aj, ze sa to da velmi dobre filtrovat... ja to mam nastavene napr. tak, ze ked mi pride mail z mBank, T-comu, O2, ZSE alebo VUB (po dnesku uz VUB chodit nebude, idem jej dat zbohom aj ked mi bude smutno za mojim peknym cislom uctu, kt. viem naspamat :-N ) tak sa to oznaci ako precitane a hodi sa to do prislusneho chlievika.... ze to nemusim dohladavat medzi neprecitanymi ;-) aj pretoto nedam na gmail dopustit...
hej hej, ze mala by pridat foto dake... aj ja som tesiva... aj ked skoda, ze nie este vsetky... ale tak mali ist na dovolenku az 12. 07., slubila, ze dovtedy to urcite urobi ale na 12. 07. nemali nic dobre tak idu teraz vo stv. a tym padom jej ostali 2 tyzd. na pracu menej :-N
ano, tak,ale tak predsa len bude jedna nova :-D :-p
inak maji uz aj tu na SVK maju ten olej na opalovanie v spreji od garnier, co ste si kupili vtedy v grecku, v novej eve, tam boli asi 2 - 3 druhy ;-)
domi ano, hral tam leo.... ale dobry bol.... jemu podla mna dooost poskodil titanic.... lebo aj vo filme Departed bol dobry... fakt je dobry herec ale stale ked sa povie jeho meno, napadne mi Titanic...
ozaj domi co sme sa pred casom bavili, ze som stara na babske casaky na styl Emma, Eva, Cosmopolitan, Glamour a pod.... tak zaujala ma reklama na Madam Eva... tak som si to kupila, ze co to je... teda, kupila som si to hlavne kvoli 1 clanku o Bio veciach - ci je to len komercny tah alebo fakt dobre.... nooo, mozno 10 stran je na citatnie, zvysok pekne obrazky :-D
bre ranko ;-)
jani - akoze podla mna je tiez leo de kapor dobry herec, len presne on je uz zaskatulkovany titanicom a to sa s nim uz bude viest cely zivot 8-(
teeda, ja som to citala len raz, ked to ako uplnu novinku vlozili do klasickej Evy a musim povedat, ze sa mi to nepacilo, prislo mi to pre starsie rocniky :-x :-N akoze nic proti, ale nenasla som si tam nic interesantne,ani len obrazky ma nezaujali :-D
inak pozeram na casy tvojich prispevkov, ako ja som vtedy sladko spala a tusim som sa bola len vycikat vtedy :-N :-D :-p
dnes to vyzera opat na horuci den, bodol by nejaky ten bazenik na teraske a nejaky miesany drink k tomu 8-)
domi, ano, madam eva je pre starsie rocniky ako som ja :-D
ja som si pred spanim isla pozriet co tu noveho... a zas ako na potvoru som mala 20 Ipciek... a ked som predch. vecer bola online cely cas, tak som dostala 4 Ip... na slak traf :-p
jani - ale ja som tym nic zle nechcela povedat noo, ved chapes :-N ;-)
to potesi, ja som mala len jednu Ip, ale este som ju nevyriesila :-N pojdem kuk, aby som zase nezabudla...