Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuz byva vacsinou na FB co tak pozorujem, Jani aspon by sa mohlo oznamit, aby pisali ip a ine veci mne a tebe, aby nedoslo k neprijemnostiam, ze sa neodpoveda
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, zuz byva na FB, tam jej napisem.... dani, pisalo sa uz viackrat nech pisu v prvom rade adminom, kt. su uvedeni na stranke ako prvi... ale tak vies, ked maju zafixovanu zuz ako admina... aj ikke a emjee maju este zafixovane, niekedy mi Ip preposlu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
takze preto mne pisu menej lebo som tretia :-N :-D
Odpovedať
danu :-D domi, no zrovna dneska bych napsala, že je mi pěkně blbě. včera bylo celý den vedro, jen k večeru sprchlo. a dneska od rána zase pařák, ale pod mrakem a určitě něco přijde, je hrozný tlak. takže je mi vedro a motá se mi hlava. a taky mě nějak divně píchá v podbřišku :-S snad to nic není. jo a přejedla jsem se ovocnýma knedlíkama :-D :-D to tomu nepřidá. ale jinak se většinou cítím fajn. až na nějaké běžné obtíže, jako že mě na jednom místě na břiše svědí kůže, jak se napíná, bolí mě záda, když jsem dlouho v jedné poloze, špatně se mi vstává i ze židle... ale jinak opravdu dobrý, co tak čtu, tak holky mají celkem problémy v tomhle stádiu těhotenství. díky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, zabudla som sa vyjadrit k tomu Nepritomnost admina.... chapem, ze budes mat ine starosti ked bude Elias na svete... ale tak dufam, ze sem-tam sa ti podari dostat sa k PC, lebo nechcela by som aby si odisla z admin teamu =-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco nemala na obrade svadone saty, ked ich mala na foteni? to sa tak robieva? som to este nevidela. =-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
chapem, ze sa fotit mohli v iny den, ale je mi to take zvlastne, ze mat svadobne iba na fotenie.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, ja som o tom este nepocula... ale vysvetlujem si to tak, ze sa fotila niekolko dni pred obradom alebo po obrade, pozicala si saty na 1 den, chcela mat fotky ako takmer kazda - v bielych satach... a na urad sa jej asi zdalo byt blbe mat take saty... s tym som sa uz stretla, ze nechceli mat na urade klasicke saty, lebo ze naco
Odpovedať
jani, ne, tak jsem to nemyslela, to by mi chybělo :-D spíš jenom už tak koketuju s myšlenkou, že si zanedlouho hodím adminské volno ;-) že napíšu do nepřítomnosti admina, že se blíží termín porodu, tak že už tu tak často nejsem a nebudu. samozřejmě že se naloguju skoro každý den a pořeším, ale tak nějak mě to už zmáhá, sedět u toho počítače a soustředit se na všechno. no a po porodu mi bude nějaký čas trvat, než se sžijeme a než si vytvoříme nějaký systém. pak se k tomu určitě zase vrátím ;-) ooo, to je teda divné. asi bych to udělala spíš obráceně - svatební šaty na obřad a jiné potom na focení, nějaké lehčí, ve kterých se dá lépe hýbat. ale asi to tak chtěla no :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a mam otazku. preco sa tu na ms v reklamach ukazuje reklama s vodomernou sachtou? a ked spravim na to klik, tak ma to hodi na strechu? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
maji, lebo niektori ludia su sibnuti - myslia si, ze ked ma MS vyssiu navstevnost ako MSt., tak bude mat rekalama vyssi efekt... uz to tak bolo napr. aj s reklamou na mojevana.cz - dala to na brms, hodila som jej to na MSt.,ze sak sa asi pomylila... a pindala, ze preco to ma tam, ze chce to mat na brms bo ma vyssiu navstevnost :-N a po mesiaci zistila, ze na to nik neklika, reklama sa nezobrazuje.... ty si na tu sachtu klikla a hodilo ta to na strechu? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa, hodi ta to do katalogu firiem na streche.... rekalama sa im zobrazuje 3000x denne, priemer normalnych je tak 15 000x denne... a nik na tu reklamu neklika... zajtra im napisem.... na MS tiez maju niektori tu reklamu a po kliknuti ich to da do katalogu firiem... ked nemaju vlastny web
Odpovedať
Profilova fotka
v zivote by ma nenapadlo si dat takyto inzerat na stranku o svadbe :D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - toto pocasie je dost na prd aj pre mna, chodim domov uplne vyflusnuta :-S ale som rada, ze inak je vsetko ok, tak nech to tak len pokracuje ;-) maji - ja som tiez na to pozerala, ze je to nejake divne
Odpovedať
Profilova fotka
baby co hovorite na tieto dva hotely?* http://www.hechter.sk/kreta/letovisko...
Odpovedať
Profilova fotka
dani ten druhy sa mi pozdava viac ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mne sa mi tiez viac pozdava ten druhy hotel. :-) ale musim do toho trosku mojim okom kritickym. :-N je tam maly pristav... pozerala si nejake recenzie, co na to ludia? ci to tam nesmrdi a ci sa tam o 100-600 neprehanaju popri plazi na clnoch.
Odpovedať
Profilova fotka
diky baby, to mi pisali aj od nas baby ze ten druhy, hlavne ma zaujala ta poloha, vsetko poruke a akurat som pisala babam ze cely den mozem stravit v restike, lebo maju skore ranajky, neskore ranajky, hned potom obed, cez den jedlo, vecera :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Majka citala som aj recenzie, ja na recenzie dost dam, jedine negativum co pisali bolo, ze cez den im preletelo ponad hlavu 9 lietadiel :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani - tu ponuku AI maju fakt super naplanovanu aj tie napoje maju cely den, cize super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi a chceme ist 7.8. na 12 dni, a kedze ma ella zavretu skolku v auguste, tak si pekne pockam na last minute a a basta :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani, tak to je super. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to a a malo znamenat ze mi staci kupit zajazd aj 3 dni pred odletom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak hlavne je ze mas okukane a aspon nebudete kupovat macku vo vreci. :-) jaaaj, tak vam v dobrom zavidim dovolenku. my tento rok nejdeme nikam. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Majka a preco?
Odpovedať
Profilova fotka
sme si povedali, ze tento rok bude dom konecne obyvatelny. a mame hotovu len hrubu stavbu so strechov a s oknami. uz sa nam to dlho taha. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko :-) Majka ja by som dovolenku tiez ozelela, kebyze staviam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dani - ved jasne, my ideme posledny julovy a tiez chceme ist na last minute, tak sme boli aj minuly rok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji - tento rok ti prinesiem to more vo flaske aj piesok, slubujem 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ja pribalim muslicky :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?