Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vies ako jani, media su media, oni vzdy vsetko nafuknu, ja som to sem len cela rozhorcena vlozila, ze co to... inak vcera zase tiez opat hviezdili, pochovali DJ tiesta ( ako neviem ci viete o koho ide, je to svetovy dj), pritom to bola stara sprava este z . 2006 , ktora uz vtedy bola blud 8-( takze asi tolko k mediam...
Odpovedať
jakože včera proběhla médii zpráva, že tiesto zemřel? :-D :-D hele, třeba to s jacksonem byla taky nakonec kachna. a co teprve elvis! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - presne tak, kolega mi vola, ze si pocula, ze na radiu tom a tom hovorili, ze tiesto je mrtve,ze aj na nete to je napisane, a nakoniec sme nasli spravu s tym istym obsahom z r. 2006, takze asi tak :-D :-D noo, ved elvis zije, to nevies?! :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) trochu som snorila na mk.cz tak som stopla cez cca 80 inzeratov, snad nevadi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani - ja som tiez robila trosku poriadku na MK.cz som tam mazala profilove fotky :-N snad nas baby z cz konika nezbiju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, to kde bolo, ze tiesto zomrel? ja som to nezachytila.... boze, ja si casto pripadam totalne mimo.... vcera mi 1 uzivatelka pisala na MK, ze ci moze vytvorit verejny fotoblog a dat tam fotky sviecok, ze aby si uctili pamiatku Simonky a nerisili to vo fore... ako ja som nechapal vobec o co ide, som to fwdla danke a ta mi to objasnila, ze o co ide... a to som si niekedy mylslela, ze aka som rozhladena... kua, staroba je svina, sa mi zuzuju obzory :-S
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ze to hovorili v radiu sity a potom tusim aj v inych radiach to riesili a pak to bolo na nete v aktualitach...
Odpovedať
Profilova fotka
domi na fotky sa chystam aj ja, u nas na mk.sk
Odpovedať
Profilova fotka
dani - ty to nejako specialne hladas? ci ako to robis? :-N lebo tak ja vacsinou tak, ze ked na nejaku narazim tak zmazem...
Odpovedať
já jen tak, když si prohlížím alba a vidím tam nějakou špatnou fotku, tak ji smažu ;-) jinak nevím, jak se to dělá.
Odpovedať
Profilova fotka
domi robim to tak ze si otvorim regiony a kzdy region presmirujem :-N tam najdem najviac fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - ja tak nejako podobne, pripadne ak kliknem na nejaku temu a tam najdem nejaku zlu foto :-) dani - ahaa, vyskusam :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
domi len na to treba dost casu, lebo kazdu jednu temu, a minimalne v tej teme 3 strany pozriet, to uz sa fakt nudim, ked sa na to dam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
zistila som :-N ako hooodne vela toho je 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa, takze takto to vy robite... ja to robim tak, ze si dam zoznam fotoblogov a tam vidim nahlad fotiek a ked vidim zlu, tak vymazem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kuaa tak sa nudim :-( strasnee
Odpovedať
Profilova fotka
domi rob fotky :-D a nebudes sa nudit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo, nem zly napad, ale tak potom by som mozno zapisala aj celyu stranu v tej teme o zmazanych fotkach tu v admine :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi mozes aj tri :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noo, a nechce mi tam ani prispevok pridat! ]-( asi sa ma to zlaklo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi :-D
Odpovedať
Ahojky, mám prosbu jestli tady někdo je, to nový Show IPs mi jaksi nefunguje, vždycky mi to spadne a mě už to nebaví, chtěla bych čistě z vl. zvědavosti zjistit IP uživatelky levie, byla v tomhle tématu na první straně: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... Předem díky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
krista ip nevidim, levie je blokovana
Odpovedať
Profilova fotka
mne IP cez Show IP ide... levie ma IP 88.102.141.163
Odpovedať
holky, tak u nás v termínu máme první miminko :-) holčina odjela na dovolenou a je z toho matyáš :-D a to měla termín až zhruba za měsíc :-o takže se jako začínám bát
Odpovedať
Profilova fotka
to vazne? tak gratulujem x-) je to dost skoro, ale tak maly je zdravy nie? tak to je hlavne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
prave citam, ze skrachovala karya tour a to sme s nou boli minuly rok v turecku :-o http://tvnoviny.sk/spravy/ekonomika/c... myslim, ze oni jediny tu na SVK robili zajazdy do Turecka :-S
Odpovedať
Profilova fotka
uz mame na MK.sk novu adminku 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, citala som to dnes. sila no. neboli jediny. u nas skoro kazda cestovka, okrem tych specializovanych robi turecko.
Odpovedať
Profilova fotka
a nova adminka sa kedy pride predstavit? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?