Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no maji neviem, lebo my sme isli cez karyu aj ked to riesia ine cestovky, spada to prave pod nich... ona je v sukr. teme na Mk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
koala, satur, firotour a hydrotour robia urcite, ostatne neviem, tie male
Odpovedať
Profilova fotka
ale to je jedno...ako je to strasne, akurat vcera sa ma aj mama pytala, ze ci vazne chceme ist do toho Grecka, ked je tam taka situacia?! :-/
Odpovedať
Profilova fotka
domi, situacii v grecku sa bat nemusis. moja teta bola tento rok 2x. raz na santorini a na lesbose a hovorila, ze vobec nic nezbadali ine oproti minulym rokom. ona je na dochodku, nasetrila si prachy, tak chodia po greckych ostrovoch na stare kolena.
Odpovedať
domi, ano, malý je zdravý, má bezmála 3 kg ;-) to je hezká váha. zkopíruju sem přímo tu smsku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no do sukrmonej na koni nechodim, to uz by bolo moc vypisovania. :-)
Odpovedať
Tož tak mě tady máte! Som tříkilový valach, skoro půl metru pyčo. A ti moji rodičové si tu dovolenku tak užívajo, že som sa musel přidat, ne?! A tak dnes 8.7.2010 v 0:11 som přišel na svět ve Vsetínské porodnici já, Matyáš Kaňuka, krásný po mamince, velký po tatínkovi. V 9 ráno praskla voda, od 14:00 bolesti, 20:00 epidurál (bez něj bych to nedala) Sem nastřihlá, aj natržená. Porod fuj ble Malý byl 35+2 Má 2950g a celkem hezky pije. ooo, já do soukromé taky nechodím, jen velmi výjimečně, stačí, když stihnu číst tady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jezkove oci. na dovolenke? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oki maji, tiez som toho nazoru,podla mna je to len humbuk na pevnine a na ostrovoch je klud :-) kaji - to je super ;-) a super smska :-) noo, ja do sukromnej chodim casto, kedze mame desny utlm v robotke a ja sa nudim a dnes mam sakra velkeho KOKR-a k tomu :-D
Odpovedať
hej, hej, na dovolenke :-D no aspoň to má za sebou a malýho už má u sebe. v tématu to vyvolalo paniku, všechny doděláváme resty a balíme do porodnice :-D takže já jdu přerovnat skříň :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D akurat aj kamoska to riesi. ma o mesiac termin a maju ist teraz do tatier, tak dufa, ze sa im nenarodi svist tatransky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - :-D :-D :-D inak market este nic? =-) som ju nejako dnes nevidela ani na FB a ani na MK nebola
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
rusim svoju otazku, market som nasla na FB, takze pardon za plany poplach :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja vacsinou chodim na MK kecat, tam je nas viac :-D ale aj preto, ze tam sa vacsinou zdrziavam a riesim Ipcky... latvia mi pisala pred obedom, ze ide s malym von, ze vecer bude dostudovavat... ja som ju nasmerovala sem aj, aj bobovi som vravela nech jej da admin prava aj sem na staru verziu, tak sa sem snad dostane.... jeeeej, takze uz mate dieta v termine... no super.... inak ta sms je dobra, vy ste v tej teme vsetky take dobre? nikka je tiez pohodacka, ty tiez, henta sa tiez zda byt fajn, ziadne tutuli mutili :-D a ozaj, co ta z terminu, ktorej zistili, ze dieta ma hydrocefalus? mala ist niekedy do Motola zaciatkom jula - nie? uz ma za tym? musi to byt strasne, chudato |-|
Odpovedať
ne ne, některé tam jsou ťuťuli muťuli :-D :-D ale jen málo, my to nějak korigujeme :-D no ta holčina to bohužel ještě za sebou nemá. hnali ji 1.7. z liberce do motola, tam jí udělali jen mag. rezonanci, aby jí řekli to, co už dávno ví, že postižení je rozsáhlé a nevratné. pak ji poslali zase domů s tím, že někdy kolem 14.7. jí vyvolají porod. mezitím musí do motola 2x na utz. ]-( takže 4x během 14 dnů do prahy. a holčičku ji v podstatě nechají donosit až do konce, porodí tak 2 týdny před termínem. to si nedokážu představit. teď je pořád hodně silná. jasně, že má slabší chvilky a pobrečí si, ale jinak je fakt statečná. tvrdí, že po porodu holčičku nechce vidět, že to tak bude lepší. no my se bohužel obáváme, že tohle všechno je jen obranný mechanismus organismu, že po porodu to bude hodně tvrdé |-|
Odpovedať
Profilova fotka
preco ju tolko trapia a nemozu jej vyvolat porod uz teraz? =-) ved ked dieta aj tak neprezije....
Odpovedať
no my si myslíme, že je to proto, že je to neobvyklý případ, tak si na tom nějaký doktor chce udělat zápis do profesního životopisu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to snad nie, lebo tak hydrocefalus je zriedkavy, ale tak stava sa.... nemyslim si, ze je to nejake vynimocne natolko, ze by si chcel urobit zapis do zivotopisu MUDr. kvoli tomu... ci ojedinele tak, ze na to prisli neskoro a ze to velmi rychlo rastie a musi dieta donosit? =-)
Odpovedať
Uff, ja si myslela, ze hydrocefalus se ukaze uz hodne zvysenou hodnotou pri NT screeningu? :-N Tercie taky cekala holcicku s HC a porodila ji ale nekdy hned, jak ji to zjistili, nekdy ve 22.tt nebo tak nejak :-( Kdy se objevi Latvia? A jak to ma Emjee s tema admin pravama? Je uvedena jako adminka na MK.sk.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte isla som z roboty k Petovi /kadernik/ na prestrihanie, isla som pre Ellu k nasim a drahy ju zobral von a ja v 30 stupnoch upratujem a peciem kura :-S , zajtra nemam cas lebo idem na pohreb, nespominala som nebudem tu cely den, az vecer prideme, ideme maminmu bratovi do Lubietovej za Bansku Bystricu |-| Cakam teraz nez mi podlahy vyschnu a mozem ist dalej upratat
Odpovedať
oni jí to právě zjistili až takhle pozdě, až na tom velkém utz po 30. týdnu. prý to má z nějaké infekce, takže se to ani dřív projevit nemohlo. o to je to horší - že nemohla podstoupit klasický přerušení těhotenství, ale bude ji muset normálně porodit (chce teda radši rodit přirozeně než císařem, aby se mohli co nejdříve pokoušet o další). prý normální velikost těch dutin je 6cm (? teď si nejsem jistá, abych neplácla blbost), max. 10 cm, ale ta holčička má asi 28 :-S takže buď se narodí živá a nebude schopná sama dýchat (nemá už prý v podstatě žádný mozek), a oni pak nechtějí, aby ji oživovali v případě selhání = zemře krátce po porodu. nebo je snad i riziko, že se už mrtvá narodí. nebo je ještě varianta, že se narodí živá, bude schopná života, ale to je tak asi vše. nebude vnímat, nebude se hýbat, bude jen ležet. jako v komatu asi. to jim prý nikdo momentálně nedokáže říct. danu, já jsem taky uklízela :-p teď si nevybereš, vedro je pořád, to bych 14 dní ani nehla prstem. zítra se držte :-|
Odpovedať
Profilova fotka
caute opat som bola po robotke pozriet nase decka a dobre som spravila, sa mi uslo 2x mojito, mnaam x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bryyyy vecer ;-) neviem kam skor skocit :-N na svadbe som teda este nebola =-) raz treba zacat, hejze? :-N a az tu mi tuklo, co znamena make CSFR :-D (to je na povolenie tem na medzinarodnej urovni, ze? :-N ) mein gott, poporodna demencia
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj aj tu ;-) no jo, vsetko je prvykrat :-D CSFR znamena, ze tema je aj ceska aj slovenska, cize sa zobrazuje aj na CZ aj na SK ;-) my sme tu casto pouzivali termin tehu demencia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nova adminka. :-D maja, jmeno me. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooo ahoj :-D pata, od narodenia :-D tesi ma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji - ako vidim, zase sa prebudza tvoje skryte basnicke crevo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hihi a co som niekedy basnila? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeej a ja som nepovedala moje ctene meno, ale tak je to aj trosku jednoduche, v nicku je jeho cast... dominika volam sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no a nie? v robote si teda basnila a riadne :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?