Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam dominiku segru :-) akurat kukam, ze je tu tema zmazane fotky v pase :-N to mam kazdu nahlasit? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kedy? si nepamatam. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
super, tak si to lahsie zapamatas :-) hej hej, tam zapisujeme vsetky zmazane fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale obcas si mala svoje dni nooo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, zajtra budes rano doma?
Odpovedať
Profilova fotka
kludne sa tu rozhliadni pozri ake su tu temy a keby daco pytaj sa, ale tak to sa uz opakujem
Odpovedať
Profilova fotka
maji - a kedy asi?
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem. nejak asi doobeda.
Odpovedať
Profilova fotka
ideme na to prasa a ze by som sa zastavila rovno.
Odpovedať
Profilova fotka
nooo asi hej, rano zbehnem s madre pre tovar, teda ak sa zobudim a pak pre decka, ale tak to je len tot kusok od nas... jasne, sak volaj
Odpovedať
Profilova fotka
oka. ked budeme zliezat z dialnice, tak ti cinknem, ze kde sa nachadzas
Odpovedať
Profilova fotka
ok dohodnute, inak kolik je to? si uz ani nepamatam, ze ci si mam od mamy icat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kasli na to teraz ked nemas. 25 to tusim bolo. nepamatam si ani ja. musim kuknut.
Odpovedať
Profilova fotka
ale mam, len ja moc hotovost pri sebe nenosim, sak vies, by som ti to aj na ucet poslala, co povies? zisti teda presnu sumu, hod c. uctu a vybavene
Odpovedať
Profilova fotka
oka. ty si ako ja. momentalne mam v penamuzikovi tusim 2€. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
alee ja tam mam nejake chechtaky, ale tak nemozem ostat svorc, chnapes nikdy nevies :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
akurat mam v ruke vypis z banky, des bes, musim sa uz krotit |-|
Odpovedať
Profilova fotka
domi, nic mi nevrav. ja uz vypis radsej ani nepozeram. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, mam na ceste aero a este potrebujem dokupit dake veci na dovo a hlavne teda, treba dovo vyplatit :-N
Odpovedať
Profilova fotka
co si si objednala z aera zase? a uz ste sa rozhodli kam idete a s kym?
Odpovedať
Profilova fotka
inac vzdy na to zabudnem odkedy su nove pravidla fotiek na mk a ms... ja mam dobru foto? :-D :-N lebo mna tam moc vidiet teda nie je. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
alee take tricken a taku tunicku :-N to tricko je ako deti kvetov :-D : http://www.aeropostale.com/product/in... tunicku tam uz nemaju =-) noo asi to grecko a ideme sami, ale musim pockat kym sa vrati riso a pojdeme aj do cestovky osobne
Odpovedať
Profilova fotka
maji na MS mozes mat takuto foto, na MK je to uz trosku horsejsie :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tricko perfektne. no a to grecko kam? este nic? stale zakyntos a kefalonia? no ved to, ze ja vobec netusim, ci je ta foto oka alebo nie. lebo tak vidiet mi tam celu tvar ale v podstate ani moc nie, lebo si teda nikto neurobi presny obraz, ako vyzeram naozaj. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dik. noo bud alebo proste hociktory iny ostrov, hlavne nech je tam pekne 8-) musis sa janky spytat, lebo ja netusim
Odpovedať
Profilova fotka
do nedele aj zabudnem zase. :-D idem jej rovno ip napisat.
Odpovedať
Profilova fotka
id, nech vies ci menit alebo nechat a kam idete na prasa? k petovi?
Odpovedať
Profilova fotka
hej k petovi. ivana - jeho frajerka, si tam zavolala kamosov a pozvala aj nas, ze ci nedobehneme, ze sused bude robit to prasa. a my ze hej. ze sa radi sprasime. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved jasne, treba to vyuzit :-D jaaaj desne ma uz od rana lave oko svrbi a strasne mi slzi |-|
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dnes prisli k nasim a samko mal fialove oko. normalne ako moncel to vyzeralo, ale ze ho asi kusla muska. chudatko moje male.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?