zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
so sesternicou mame rovnaky vkus a jej manzel nedavno zahlasil, ze tak teda na dovolenku do Spanielska urcite nepojdu, lebo, ze by bola schopna zahnut mu tam s nejakym tym spanielskym ciganom :-N :-x :-D
kdy se vlastně vrací janka z té pohody?
se jí potřebuju zeptat, kdy se vrací nikola z dovolené :-D jestli to ví.
jdu koukat na ten fotbal, potřebuju si na gauči srovnat záda.
byla jsem venku zalít, ale dopředu na schody mi nedosáhne hadice, tak si musím nosit konev, a nějak jsem se zase zmohla. já jsem fakt nepoučitelná.
noo asi dnes by mala ;-)
ale tu sa ukaze asi tak v neskorych hodinach ako to byva u nej zvykom :-D
ja tiez pozeram, ale odbieham aj k PC, este, ze to nemam tak daleko...
kaji - ty sa setri prosim ta!
se šetřím, ale to myju 5 minut nádobí, nebo loupu brambory, nebo odnesu 2 konve, popoběhnu za psem a je mi blbě. to bych nemohla dělat nic no :-| ale myslím pozitivně - co nevidět to skončí :-D
caute, caute.... ja len na skok, pozdravit som prisla... ale tak nezdrzim sa, lebo sa bojim, ze by som si zacala citat Ip a skvasila tu hodiny...
vidim, ze ste toho mrte popisali... nejaky vikendovy suhrn by nebol? :-p
ja som z pohody uuuuuplne ze unesena.... bola som tam sice dobry terc na srandu spoluziakom mojho brata ale nevadiiii.... oni nechapali, ze pokrok bol vobec to, ze som na festival sla... robili si prdel, ze spim u svagrovcov v byte, ze ked som skocila do blata tak som zhikla, ze som chodila iba do splachovacich wc, ze odsudzujem travu a taaak... jedine co ma mrzi je, ze som nebola na ziadnej kolotocovej atrakcii... chcela som ist s kamosom, no jemu to zatrhla frajerka, lebo ze je to nebezpecne... kua... a az dnes som sa rano dozvedela, ze svagrina so svojou sestrou sa boli kolotocovat... juuuj doprdele, keby som vedela, ze pojdu, vtrikla by som sa.... ale nepredpokladala som, ze pojdu, kedze svagina ma 14mes. Lindu a jej sestra 6mes. Jonasa :-D :-p
idem od vas, zajtra vidime seba sa ;-)
Čauky holky,
zase mám jen dotaz :-D nevím kam s tím tak to prdnu sem, tohle jsem ještě nikdy neřešila :-o
" za boha se nemůžu přes mobil přihlásit na koně na svůj nick... na BRMS to jde v pohodě, ale tady ne.. tak mě napadlo jestli nevíš jak na to? "
teri, mas na mobile Opera mini? ak ano, skus upgrade na najnovsiu verziu.... ak mas najnovsiu verziu a nejde to, tak neviem :-N lebo tak viacero uzivateliek s tym malo problemy ale Opera mini to vyriesila
Jani to se mě ptala jedna uživatelka :-N ale když jsme u toho, mě to včera taky nešlo :-D hlásilo mi to "Neznámá operace" či co, když jsem klikla na "Přihlásit" :-S Zeptám se tý holčiny jestli má tu Opera mini a díky, ty víš všechno, abych si začla psát poznámky :-D
Ještě dotaz, po jak dlouhý době si mažete (jestli vůbec) IP který jste vyřešily, jako žádosti od uživatelů apod, pořád si to nechávám ze strachu že někdo vytasí něco proti mě a já pak nebudu mít čím argumentovat, ale nelíbí se mi jak to mám nepřehledný 8-(
teri, nevymazavam :-N robila som poriadky v Ip zatial len raz, teraz mam vyse 200 stran takmer a 200 odoslanej :-D ked sa da vyhladavat Ip podla uzivatelov, tak je to v pohode ;-)
bude to nekdy.... ked bude aj svadba nova... lebo tak teraz ked su tie systemy oddelene, tak by bol adminclub aj na novej verzii, aj na starej a prispevky by sa zobrazovali iba na tej verzii, na kt. boli napiane ;-)
aj mne sa paci to so zavinacom... aj to, ze ked dam odpoved tak kliknem na pridaj dalsiu a nie ze vyskoci prazdna strana, ze ok, pridala som odpoved :-N
na novej svadbe sa pracuje, uz su upravene aj to do listy, este treba zoznamy darov dorobit a katalog firiem prerobit a system platieb urobit....
kuuuurna, ja som sa dnes zabudla naantiperspirantovat a prenosnu, kabelkovu verziu som nechala v dakej inej kabelke.... a aby toho nebolo malo, paraju sa mi saty na boku pri zipse... tak som sa dohodla s Marie (fairelanoce) ze zajtra ich donesiem a ona mi to zasije, ze donesie sitie a spravi to... lebo som jej povedala, ze co ja budem robit, ze ja to neviem zasit.... takze predsa len to ma vyhody mat aj kolegyne :-D :-D
domi, ja som na FB nedavala znova tie iste pesnicky ako nedavno... nejako som si prepojila youtube s gmailom a facebookom a ono teraz ked si na youtube nieco pustam alebo likujem, tak mi to postne na FB som zistila... tak som si nastavila aby sa to postovalo az ked mu to dovolim, lebo nechcem byt ako trapka co furt dava tie iste pesnicky dookola :-p
no pozeram, ze sak mi ukazalo, ze si komentovala svoj prispevok, kliknem nam a tam , ze prispevok bol zmazany...som ti chcela napisat, ale som akosik zabudla