Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute. mam teraz chvilu cas, tak ze idem kuk poriadne strechu a ono to nejde. nacitava sa, nacitava sa a nic.
Odpovedať
psala mi žirafka :-D že jsem špatně přesměrovala téma :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Kaji zirafka sa uz dlho neozvala, nie? :-N pamatam si len poslednu story s jej pripomienkami, odvtedy nic?
Odpovedať
Profilova fotka
ona este chodi na BRMS? zirafka sa veru ozvala pred par mes. ale zabudla som to napisat.... bonzla kajin album na MSt.cz, ze tam ma fotky psov :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko kaji - to si si ako dovolila zle presmerovat temu? :-o :-D P.S. : nebola som to nahodou ja? :-x ja idem tomu diabetologovi, tak tu asi poldna nebudem, tak dozrite prosim aj na svadbu, dik ;-)
Odpovedať
no jo, žirafka napráskala moje zvířecí album. práskla mi to nikka. málem jsem oprskla monitor :-D jinak myslim, že se nijak neangažuje. ikke a emjee hodně označují, upozorňují apod., žirafka ani ťuk, jen má připomínky. ne, domi, to bylo moje téma ;-) ani jí na to nebudu odepisovat. tak ať ti to u dr. dobře dopadne ;-) my jedeme pro plachtu pod bazén, schůdky a filtraci a míla ho snad konečně postaví ]-( slibuje mi to už od pondělí.
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram predpoved pocasia a v piatok, ze 36 stupnov ma byt v BA :-D cize v meste kde je samy betom to bude aj tych 40.... huraaaa, letoooo :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani, ani nehovor. uz teraz mam paniku. tesila som sa, ze na vikend hlasili burky z tepla, aj ked inokedy dazd nemam rada cez vikend, a predpoved uz zmenili. ma byt stale teplo... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mne to nevadiiii... ved cely maj a jun boli naprd, tak konecne je leto a teplo.... ale tak to hovorim asi len preto lebo nemusim makat na stavbe - ako ty - a chodim si pospat na kupalisko a vycvachtat sa :-p
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - okis, som si vydychla :-N jezisu kriste to vazne? sak uz teraz umieram a to mame v robote cely den klimu pustenu, lebo inak by si pokapali 8-( chcem dovo a hned!!! :-D taak u Mudr. som vybavila akurat tak termin odberu a pitie tej gluky a hned nasledne po 2 hod dalsi odber...ale zistila som, ze vtedy budeme este na dovo, takze sa musim preobjednat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
inak bola som milo prekvapena, ze nakolko ked som prisla bolo tam mrte ludi ( sama geriatria 8-( ),ale behom polhodky sme tam ostali len dve :-) super, doktor je sikovny
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj, domi mas sa, ze ides na taky kratky testik cukornicke. teraz to uz nerobia, ale ja som mala to "stastie", ze to trvalo nejakych 8 hodin. skoro rano na lacno, vychlontat to, stale chodit cikat a mala som rozpichane komplet vsetky prsty. :-S a poobede som mohla ist uplne ko domov...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
maji - to je kratky test? =-) tak akoze ja uz teraz chytam depresie, ze co tam tolko budem robit :-N inak ten odber z prsta boli? lebo tak ja celkovo odber neznasam...
Odpovedať
Profilova fotka
no je, lebo tam nemusis byt skoro 8 hodin... odber z prsta neboli. len ked ti ho moc macka, aby ti nieco z neho vydolovala, tak to boli, ale nie tak, ze na plakanie. :-D len tak, ze kopnut do clenka, ze naco ti ten prst tak silno doji. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha, tak potom ok, snad to teda nebudem musiet aj ja tak dlho absolvovat...lebo tak povedala,ze tie dve hodky a ze teda to bude nadlhsie.. aa, no snad ju do clenka nekopnem, lebo je to skoro suseda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teraz sa robia 2 hodinove. vypijes, zoberu krv z prsta a potom kazdych 30 minut pojdes cikat a pichnu ta.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj aha, tak fajn...to som, ale zvedava ako sa donutim chodit kazdu polhodku na WC
Odpovedať
Profilova fotka
teda asi, ze sa chodi aj na wc tolko. ja som vtedy musela stale, ale to im stacilo fakt malicko vycikat. len par kvapiek, lebo s tym nic ine robit nesli. no a potom uz len cakat na vysledky. ja som ich mala tusim na druhy den alebo ako. uz si nepamatam dobre, ale viem, ze to bolo velmi rychlo.
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm...no o wc zatial nehovorila nic, ale tak sak povie, ked budem tam..aspon viem na co sa mam pripravit, dik maji za info... a ty ako? peniazky prisli?
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co. ja mako. teplo strasne. nic sa mi nechce. mala by som aj nieco doma porobit, ale pocka to do vecera, ked bude trosku znesitelnejsie. uz som rozmyslala, ze sa pojdem niekde do ba kupat, ale potom, ze snad bluznim, lebo tu v su strasne kupka. uz som zvyknuta na rakusko, tak som fajnova. a sama by som sa tam aj tak nudila.
Odpovedať
Profilova fotka
ti verim, ako mne stacilo toto behanie od lekara na bus a do robotky, po tom slnku, uz zase sa mi hlava mota a to pijem cely den :-S ja by som sa do bazena zvalila a pohoda, klidek a leharo 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme uz rozmyslali s matkom, ze si kupime bazen v metre. maju taky celkom v pohode za 50€. taky velky ako som na jednej foto oznacena na fb, co sme boli u peta na prasa, a ze by sme ho dali do jarnej na zahradu a pekne by sme tam chodili po praci, ale potom, ze kruci, sak tam mame taky bordel, ze to nemame kam dat. akurat tak do obyvacky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a to by sme spojili aj prijemne z uzitocnym, lebo potrebujeme precerpat studnu, tak aby sme mali kam dat tolko vody. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji - my mame presne taky doma, tiez stal okolo 50€, a na take to osviezenie a clapkanie uplne staci ;-) ved aj decka si ho oblubili, sa u nas stale kupu a plavaju aj na krokosi :-D a tiez cerpame studnovu vodu, ci uz na polievanie alebo na napustanie bazena
Odpovedať
Profilova fotka
my musime studnu precerpat, lebo sme ju nasou lenivostou zabudli zasypat strkom a teraz tecie spinava voda, tak nam ujo studniar povedal, ze cerpat, az kym nebude cista voda a potom hned zasypat. tak sa chystame susedom popolievat zahrady a s ostatnou vodou nevieme co. nechceme mat zase rozbahneny cely pozemok. lebo ak ma minimalne den, dva v kuse tiect voda, tak si to ani neviem predstavit, co za potopu tam budeme mat.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, tiez som fajnova, zvykla som si na A kupaliska.... ked som raz vkrocila do Brucku pred cca 2 alebo 3r., tak na kupaliska v BA som uz nepachla... v BA ta uz 18:45 zacnu vyhadzovat, ze o 19:00 zatvaraju ale v brucku sme vcera este 19:30 vylihovali a nik nas nevyhanal, ludia s v poho cvachtali a tak.... stoji to za tu cca 30min. cestu....
Odpovedať
Profilova fotka
to sa tu neda ani porovnat, tam krasne vsetko upravene, cistucka voda, normalne wecka, sice sa mi uz stalo, ze ked striekali zem na zachodoch, tak mi aj nohy umyli. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj tak, som myslela, ze to mate taku normalnu studnu.. no ja som este v rakusku nebola, myslim co sa tyka kupania...skor by som do toho madarska sla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, vyhoda A vs. H je velka v tom, ze nemusis riesit HUF, ze vsetko mas v EUR.... a tie rakuske dediny su krasne.... clovek hned vidi, ze prekroci hranice - vsetko upravene, ciste, vsade kvety, ziadne sliepky pobehujuce po dedine.... na kupaliskach je trava pokosena, cista, nevyschnuta, zelena....
Odpovedať
Profilova fotka
kam do hungarie? matko ked bol mensi, tak chodili s tatkom do hajduszoboszlo, ci ako sa to pise a niekam do mosonmagyarovaru
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?