zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
a tie WCka su nenormalne na to, ze je to kupalisko.... ze v niektorych restikach v BA nie su take ciste zachody :-D a na WC vzdy tekute mydlo, aj sprchy su tam, aj normalne prezliekarne... a napriek tomu, ze su tam prezliekarne, tak nietori sa furt prezliekaju s uterakom okolo pasa - trapni... a v bufete maju dost jedal ale to boli neboli slovaci, keby si nedoniesli rezne :-D
jani - to je jasne, ja mam rada cestu napr. do pandorfu, tie dedinky, no uzas x-)
maji - ten mosonma... tam alebo este toto : http://www.lipotfurdo.hu/ aj vadas v sturove je vraj super, ale tak to nie je hungaria...
jani, my tam vzdy ideme na hot dog. :-D nejak mi tam chuti ten ich. z domu si nic nenosime, sak by sa nam to len pokazilo a ked niekto pri nas ma nieco zo sebou, tak len haved odhaname.
domi, podobne. to uz co je skoro 40st. ale ide to zo zapadu, lebo tam maju des teraz. citala som vcera, co sa v de deje. asfalt sa im tam na kasu topi. |-|
ako ja som nikdy nemala problemy s teplom, ale v poslednej dobe to nejako nezvladam 8-( booze to je strasne, som aj v spravach pocula, aj v madride su mega tepla
tento a tusim minuly rok tusim uz ani len tak nesprchlo. vzdy je z toho nejaka potopa alebo taka burka, ze koniec.
ale na nieco to teplo dobre je. nechuti mi vobec jest, tak len melon a broskyne vyjedam. mozno aj schudnem. :-D
to je pravda, su len tie desne burky, ktore vzdy daco znicia |-|
no mne tiez nechuti, ale tak povinne jem aspon na obed chlebik celozrnny s nejakou natierkou alebo tunacikom :-D ...prave vcera som kupila nektarinky a uz dnes nemame ani ks, sme ich zjedli na posedenie :-N