Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a tie WCka su nenormalne na to, ze je to kupalisko.... ze v niektorych restikach v BA nie su take ciste zachody :-D a na WC vzdy tekute mydlo, aj sprchy su tam, aj normalne prezliekarne... a napriek tomu, ze su tam prezliekarne, tak nietori sa furt prezliekaju s uterakom okolo pasa - trapni... a v bufete maju dost jedal ale to boli neboli slovaci, keby si nedoniesli rezne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mna tie madare tiez nelakaju prave kvoli ich hufnagelom, ale tak aj by sme mohli ist, lebo nam este nejake ostali z vyletu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - to je jasne, ja mam rada cestu napr. do pandorfu, tie dedinky, no uzas x-) maji - ten mosonma... tam alebo este toto : http://www.lipotfurdo.hu/ aj vadas v sturove je vraj super, ale tak to nie je hungaria...
Odpovedať
Profilova fotka
jani, my tam vzdy ideme na hot dog. :-D nejak mi tam chuti ten ich. z domu si nic nenosime, sak by sa nam to len pokazilo a ked niekto pri nas ma nieco zo sebou, tak len haved odhaname.
Odpovedať
Profilova fotka
no jo hufnagely su na prdku, ale tak silno pochybujem, ze by som tam aj mangela dostala, on Hungariu nerad :-p
Odpovedať
Profilova fotka
inak vobec necitim, ze som prisla do prace neskor :-| sa ten cas straaasne vlecie
Odpovedať
Profilova fotka
kukali ste pocasie na zajtra? ma byt peklo. a zevraj v piatok este vacsie... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
prave pozeram tvoj odkaz na fb, sak ma asi drbnee |-|
Odpovedať
Profilova fotka
domi, podobne. to uz co je skoro 40st. ale ide to zo zapadu, lebo tam maju des teraz. citala som vcera, co sa v de deje. asfalt sa im tam na kasu topi. |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ako ja som nikdy nemala problemy s teplom, ale v poslednej dobe to nejako nezvladam 8-( booze to je strasne, som aj v spravach pocula, aj v madride su mega tepla
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam teplo velmi rada, ale toto je hnusne suche. radsej mam, ked je trosku vlhko.
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to, ako preco nemoze kazdu noc trosku sprchnut? hned by bolo prijatelnejsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tento a tusim minuly rok tusim uz ani len tak nesprchlo. vzdy je z toho nejaka potopa alebo taka burka, ze koniec. ale na nieco to teplo dobre je. nechuti mi vobec jest, tak len melon a broskyne vyjedam. mozno aj schudnem. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda, su len tie desne burky, ktore vzdy daco znicia |-| no mne tiez nechuti, ale tak povinne jem aspon na obed chlebik celozrnny s nejakou natierkou alebo tunacikom :-D ...prave vcera som kupila nektarinky a uz dnes nemame ani ks, sme ich zjedli na posedenie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vcera v metre kupila cely melon a dnes uz tiez nic nemam. akurat tak z neho beham stale na malu. :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj melon by som si aj ja dala, asi nazeniem risa nech zbehne dakam kupit, ked je konecne doma 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyzen a moze aj mne zo dva kusky kupit a doniest :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no jo, ja budem rada, ak prinesie jeden mne :-p a ja lubim ten zlty, cerveny nelubim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase zlty nelubim. ten je taky dospelacky. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ze dospelacky :-D jaaj chce sa mi spaat...a dneska tu musim byt do 17-tej, ebne ma
Odpovedať
Profilova fotka
je dospelacky, lebo som nikdy nevidela, ze by ho jedli deti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tie nase ho lubia :-)
Odpovedať
dospělácký meloun :-D
Odpovedať
Profilova fotka
inak maji, to aero co mi prislo je uzasne x-) x-) x-) obe tricken su prenadherne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
celkom dobry napad tato nakupna taska : http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8...
Odpovedať
Profilova fotka
ja si chcem takuto kupit. len cakam, ake mi daju v inom obchode ceny. http://www.mabets.sk/?79ta%9Aka-envir...
Odpovedať
Profilova fotka
treba cely link skopcit, lebo mi to sem nejde normalne pridat
Odpovedať
Profilova fotka
jeej ta je chutna x-) ako tie predtym sa mi pacia v tom,ze sa daju tak zmensit...som najprv myslela, ze to je puzdro na telefon :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ale zaujimave s tym linkom, ze sa neda na to normalne kliknut :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ach. akurat pozeram, ze mi nedali moc dobru cenu. lacnejsie to zozeniem na mimibazare. :-( 7,99 + postovne
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?