Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuha to je cena, ktoru maju na MMB?
Odpovedať
Profilova fotka
na mmb ju maju za 7,5€ uz s postovnym http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7...
Odpovedať
Profilova fotka
este aj tato sa mi velmi paci http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to sa fakt oplati potom kupit na MMB...aj ta druha je chutna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tie tasky su veeelmi dobre... a vobec nie kids, aj ja by som take chcela :-p ja mam rada iba dynu :-D pre mna je dyna to, co je pre vas cerveny melon.... melon nemam rada - melon je pre mna to, co vy volate zlty alebo biely melon alebo este curkovy melon sa tomu hovorim :-p u nas v PD sa tomu hovori dyna - ruzove a melon - biele a zlte.... ozaj domi, vcera vecer som si vsimla, ze ti z BP odpovedali na tvoj prispevok na nastenke.... tak ja som neodolala, som okolo 23h volala mame s tym, ze jej posielam 2 linky na veci co mi ma kupit alebo nech tam posle brata.... tak som si tricken vybarala a pyzamo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani - kde mi odpovedali? =-) :-N nejako nechapem :-x booze to su pomenovania :-D u nas je dyna zase zlty melon :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, na FB - co si im pisla na nastenku dokedy je akcia na veci PF 1 kupis, druha za 1 euro
Odpovedať
Profilova fotka
a v CZ je zase dyna to co je u nas tekvica :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj ty myslis board? ahaa...no, ale mne sa neukazalo ziadne upozornenie, ze mi odpovedali, blby FB! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak teraz si o nas baby z CZ budu mysliet, ze jemu tekvice :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak to, ze ani ja som si nevsimla, ze by ti odpovedali - ked si napisala, zobrazilo sa mi to, no odpoved uz nie... odpovedali uz par dni dozadu, ze akcia plati max. este tento tyzden.... tak som spanikarila a hned volala mame :-D ak by si sa rozhodla, ze aj ty predsa len nieco chces daj vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to divne v poslednej dobe s tym FB :-| dik jani, ale asi nic nebudem chciet, lebo mi teraz prislo aero a musim na dovo setrit :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
viem, ze si hovorila, ze musis na dovo setrit ale reku, pre istotu sa opytam aby som ta neobisla.... ja tiez musim setrit ale uz som mala tiky, som si asi 2 mes. nic nekupila.... a chcela by som aj dake nove zaby si zaobstarat lebo som sklakofilka v lete.... na jesen a jar zas teniskofilka =-) dnes zas bola u nas v robote marie (nestihla mi ale zasit saty, vzala ich domov a zajt. donesie :-D ) a zas som obdivovala jej sandalky... ona velmi pekne baleriny, zaby a sandale nosi.... nuz, v Parizi je "asi" lepsi vyber ako v BA
Odpovedať
Profilova fotka
nee v pohode, som aj najprv uvazovala, ze si daco vyberiem, ale tak nakoniec som si objednala to aero a este sa chystam kupit nejake tielka, takze som vybavena :-) ale vdaka za opytanie ;-) ja som tiez zabkofilka a sandalkofilka :-D jeej no tak jej pekne pofot obuv, nech mame nad cim slintat :-N :-D
Odpovedať
ten odkaz nefunguje, protože je v něm čárka ;-) jakmile napíšete čárku, tak se ten odkaz ukončí. taky jsem si myslela, že jíte dýně :-D já mám dýni ráda, ale vařenou, pečenou apod. ale syrovou bych ji teda nejedla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to hovorila, ze urcite si myslite, ze jeme surove tekvice :-D :-p kaji - bazen je postaveny? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, tu ciarku som davala prec, ale bez toho mi to potom neslo, tak som to vlozila sem tak, ako som to skopirovala. divne, ale dnes ma nic neposlucha...je uz vsetkemu teplo asi.
Odpovedať
Profilova fotka
ja milujem cerveny melon, nenapisem dynu :-D super nazvy zabkofilka a sandalkofilka :-D
Odpovedať
ooo, tu čárku nemůžeš dát pryč, tak je součástí odkazu. akorát, že jak je v odkazu čárka, tak na to nejde celý kliknout no. člověk si to musí zkopírovat a vložit do prohlížeče ;-) bazén postavený, tak ze třetiny napuštěný, filtrace zapojená, schůdky smontovaný :-) dneska jsem si v něm jen ráchala nohy. doufám, že se to zítra přes den trochu ohřeje (voda je ze studny, takže ledová), aby se už dalo koupat. akorát - už jsem to asi psala ve skupince - bude problém se sousedovic holkama, jistě se budou chtít taky koupat (cca 6 a 2,5 roku), ale je to blbý, ale já jim to nesmím dovolit. protože oni jsou - podej prst a sežerou ti celou ruku. byly by tam pořád, pak i rodiče a nakonec i návštěva. a kvůli tomu, aby se nám v něm koupala celá ulice, jsme ho fakt nekupovali.
Odpovedať
Profilova fotka
haha kaji, no to je dobre toto, ze kupite bazen a bude sa v nom kupat cela ulica :-D blbe, ze su take, ze by dotiahli aj rodicov.... pre mna by to bolo tazke povedat detom, ze nie, nemozte sa ist kupat :-N bolo by mi ich strasne luto.... vcera som bola s drahym v mojej oblubenej restike na drinku, dali sme si aj rizoto muslove, mali sme platit 44,20 eur ale debil casnik natukal na terminal 45,70 - cisla, kt. sa vobec nepodobaju, urcite neslo o nahodu.... ani sa neospravedlnil, nic, iba povedal, ze skusi ist za vrchnym nech to vystornuje.... drahy povedal, ze nech to necha tak...aj nechal.. a ked som sa ho pytala preco to urobil, preco to nechcel riesti tak povedal, ze ak by prisiel sef a okamzite vyhodil toho casnika (ta rest. ma dobre meno, nepatri k lacnym), tak by mi ho bolo luto a este by som v noci ani nespala a rozmyslala nad chudakom casnikom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko ;-) kaji - to poznam, my tiez mame vodu zo studne :-S nakolko mame bazen vonku dlhsie a teraz su aj tie teploty take vysoke, tak je vodicka uplne super 8-) a s tym kupanim sa celej ulice to chapem, to by sa nepacilo ani mne 8-( jani - to vazne? to je jake blbe, ved ste tam pravidelne, uz ste tam ako inventar :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a inak jani, co tu robis uz o takomto case? =-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, viem, ze nemozem len tak mazat nieco z odkazu, ale ked to cloveku nejde a viem, ze tu to robi dost zlobu, ked vkladam link, tak skusam vselico. :-D jani, tiez pozeram, co tak skoro. idete sa zase kupat poobede? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
kuaa, zase ma svrbi to lave oko |-|
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna dnes kuse oko, ale mam prievan. neofulko ti ho nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
maji - denne nam ide klima, tak to bude asi tym a dnes v noci sme mali skoro cely cas pusteny ventitator, lebo sa nedalo normalne dychat, som sa stale budila na teplo
Odpovedať
Profilova fotka
my mame den noc, pusteny ventilator. sa tesim na tu spotrebu... mam aj okna vsade pootvarane, ze nech je prievan a nic. vzduch uplne stoji. ale sme si povedali, ze na barak dame klimu. uz aj nasi zvazuju. peto (luciin) montuje klimatizacie a ze za dobru cenu ich ma, len stale sa nevie, ci to daju kvoli samkovi. tak ale pokial to nebudu mat vyhulene, tak by to mohli dat.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to verim, mne ten ventitator moc neprospieva, ale tak nieco vydrzim, lebo u nas v izbe sa fakt neda existovat 8-( na dovo v turecku sme mali klimu a bolo to super, v noci som sa zobudila, ze mi je chladno,tak som ju vypla a rano opat pustila...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, my to iste na dovolenkach. ale my sme vzdy take teplo akurat vymakli, ze bez klimatizacie by to bola samovrazda. aj auto, ked sme si poziciavali, radsej si clovek priplatil, ale aspon mal klimu.
Odpovedať
Profilova fotka
ved jasnacka, radsej si priplatis ako by si sa mal zbytocne morit ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?