zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ad klima - do bytu by som si ju dala ale do domu asi nie... ked je dobre zatepleny dom, klimu vobec netreba.... my v Bojniciach klimu nemame a na prizemi je taka kosa, ze sa musim chodit oteplovat na terasu.... v izbach hore je ale uuplne nehovno, lebo máme sindlovu strechu a z nej totalne pece.... svokrovci klimu nemaju a tiez maju chladno v dome...
nam prisiel preplatok za elektriku, vyse 24 eur.... normalne, ze nechapacka :o lebo tak TV fici furt, 2 notebooky, 1 PC, domace kino, pec na chlieb, mraznicka s chladnickou, pracku tiez nenechavam vychladnut.... sice, mozno sa to kompenzuje tym, ze sporak a ruru moc nevyuzivame :-D
maji a tvoj oco ma aku?
domi som nevedela, ze aj ty mas strach z ihiel... ja nie, ja sa rada pozeram ked mi robia odbery :-p a pred par rokmi ked este dedko MUDr.oval a ujo robil v nemocnici (ked este nemal sukr. kliniku) mala som pristup k ihlam, tak som si vypichovala vyrazky nimi, zarastene chlpy vyberala.... aj kozma mi prepichuje vyrazky ihlami a v pohode som
domi, ja nebola v zivote darovat krv. bola som tam, ale furt sa im nieco nepacilo. raz som mala uz posledny den kramy, potom som zase bola po chorobe...
ale su tam take mile tety a ujovia, ze sa prestanes bat. :-)
jani - noo bojim, ja to proste neznasam |-|
maji - ako ja viem, ale jednoducho nie :-N vcera sme sa prave na ocovi bavili, ze on tiez nemoze ist darovat krv, ja som v tomto po nom :-D
domi, spytaj sa svojej lekarky, aku mas. musis to mat v karte. ono sa odporuca si to dat este pre istotu zistit. mne to preverili este pred operaciou a mam to aj v obcianskom zapisane
maji som netusila, ze na OP sa pise aj krvna skupina :o to ale treba novy si dat spravit... nie? nemozu to do uz existujuceho zapisat....
obed? uz? sa mi to zda byt skoro.... ale tak to preto, ze som este len 1,5h v praci :-p
do existujuceho ti to nezapisu, lebo ten uz je zalaminatovany, takze len novy. ja som si ale akurat vtedy bola menit. krv.skup. ti tam zapisu len na poziadanie a musis mat papierik od lekara.
ano maji, mam ten novy..... tak ale dalsi novy sa mi nechce dat robit, tak musim pockat kym sa prestahujeme alebo prestane ten sucasny platit.... to som fakt netusila, ze so to da
jani - ale tak ty chodis do prace neskor ako ja, ja som tu uz od 8-ej :-p
no tak si to musim potom tam aj dat pripisat, ak sa nam podari konecne to byvanie doriesit 8-(
jani. ja mam zase strach a hruza vodicak - to prsalo a samozrejme som nemala dazdnik, tak som tak ako zmoknute kura a na pase tiez des - vecer predtym som si umyvala hlavu a isla som spat este bola mokra, tak tam mam taky vybuch a este aj ten ksicht nevyspaty, ze dovidenia. na op mam jedine celkom normalnu foto aj ked neostru. ujo fotograf bol asi zamilovany alebo co, ale kaslat na to.