Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani, ty mas naj krv. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, taak :-D :-p jani - tak to si jedna z mala, lebo dobrych svokier je ako safranu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja nemozem ist darovat krv, nakolko mam panicky strach z ihiel, pre mna je bezny odber utrpenie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
moja mama ma AB negativ. taku krv ma len tusim nejak 1% ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
ad klima - do bytu by som si ju dala ale do domu asi nie... ked je dobre zatepleny dom, klimu vobec netreba.... my v Bojniciach klimu nemame a na prizemi je taka kosa, ze sa musim chodit oteplovat na terasu.... v izbach hore je ale uuplne nehovno, lebo máme sindlovu strechu a z nej totalne pece.... svokrovci klimu nemaju a tiez maju chladno v dome... nam prisiel preplatok za elektriku, vyse 24 eur.... normalne, ze nechapacka :o lebo tak TV fici furt, 2 notebooky, 1 PC, domace kino, pec na chlieb, mraznicka s chladnickou, pracku tiez nenechavam vychladnut.... sice, mozno sa to kompenzuje tym, ze sporak a ruru moc nevyuzivame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji a tvoj oco ma aku? domi som nevedela, ze aj ty mas strach z ihiel... ja nie, ja sa rada pozeram ked mi robia odbery :-p a pred par rokmi ked este dedko MUDr.oval a ujo robil v nemocnici (ked este nemal sukr. kliniku) mala som pristup k ihlam, tak som si vypichovala vyrazky nimi, zarastene chlpy vyberala.... aj kozma mi prepichuje vyrazky ihlami a v pohode som
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ja nebola v zivote darovat krv. bola som tam, ale furt sa im nieco nepacilo. raz som mala uz posledny den kramy, potom som zase bola po chorobe... ale su tam take mile tety a ujovia, ze sa prestanes bat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
oco ma tusim B+ ale viem to tak na 90%
Odpovedať
Profilova fotka
mama mala kvoli tomu negativnemu rh problemy s tehotenstvom. museli jej nieco pichat, aby nas jej telo neodmietalo a aby nepotratila. |-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - noo bojim, ja to proste neznasam |-| maji - ako ja viem, ale jednoducho nie :-N vcera sme sa prave na ocovi bavili, ze on tiez nemoze ist darovat krv, ja som v tomto po nom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja ani neviem aku mam krvnu skupinu :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
domi, spytaj sa svojej lekarky, aku mas. musis to mat v karte. ono sa odporuca si to dat este pre istotu zistit. mne to preverili este pred operaciou a mam to aj v obcianskom zapisane
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no spytam sa, ak tam niekedy najblizsie pojdem
Odpovedať
Profilova fotka
inac hnusaci na policii, som si to tam davala do OP zapisat a vypytali si za to 150SK ]-( zdravotne udaje by mali do OP dopisovat zadarmo
Odpovedať
Profilova fotka
coo? to je jake zdieracstvo ]-( ako ono by to malo byt priamo v zdravotnej karticke poistenca + aj v OP
Odpovedať
Profilova fotka
ked spominas kartu poistenca, tak by som si ju mala ist asi vymenit. mam ju ako salat. ale dobre sa drzi od r. 1996. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si menila po svadbe, inak by som mala tiez taku istu salatovku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
letim na obed, cafte zatial ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
let. ja si idem dat tiez nieco male, netazke.
Odpovedať
Profilova fotka
maji som netusila, ze na OP sa pise aj krvna skupina :o to ale treba novy si dat spravit... nie? nemozu to do uz existujuceho zapisat.... obed? uz? sa mi to zda byt skoro.... ale tak to preto, ze som este len 1,5h v praci :-p
Odpovedať
Profilova fotka
do existujuceho ti to nezapisu, lebo ten uz je zalaminatovany, takze len novy. ja som si ale akurat vtedy bola menit. krv.skup. ti tam zapisu len na poziadanie a musis mat papierik od lekara.
Odpovedať
Profilova fotka
ty mas vlastne uz ten novy op, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiha =-) krvna skupina na OP? aj ja chcem taky :-) vyborna vec, aspon hned vedia pre koho je pripadny darca organov vhodny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano maji, mam ten novy..... tak ale dalsi novy sa mi nechce dat robit, tak musim pockat kym sa prestahujeme alebo prestane ten sucasny platit.... to som fakt netusila, ze so to da
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam este stary op a tam je na to kolkonka - osobitne zaznamy
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ale tak ty chodis do prace neskor ako ja, ja som tu uz od 8-ej :-p no tak si to musim potom tam aj dat pripisat, ak sa nam podari konecne to byvanie doriesit 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
maji aj na novom OP je osobitne zaznamy.... ja mam desnu foto na OP, brutalne kruhy pod ocami....
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj domi vy co noveho s tym pozemkom? uz mate aj dake predstavy o designe domu?
Odpovedať
Profilova fotka
jani. ja mam zase strach a hruza vodicak - to prsalo a samozrejme som nemala dazdnik, tak som tak ako zmoknute kura a na pase tiez des - vecer predtym som si umyvala hlavu a isla som spat este bola mokra, tak tam mam taky vybuch a este aj ten ksicht nevyspaty, ze dovidenia. na op mam jedine celkom normalnu foto aj ked neostru. ujo fotograf bol asi zamilovany alebo co, ale kaslat na to.
Odpovedať
Profilova fotka
och juch, jani sorko , ale o baraku sa mi kecat nechce :-N :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?