zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jaj domi, tak sorry, nevedela som, ze je to citliva tema... uz som ticho :-x
ja som mala na predch. pase desnu foto.... moja mama si myslela, ze som velmi bleda tak ma napudrovala, potom som mala pery splyvajuce s ksichtom tak mi ich naruzovala.... to bolo vyse 10r. dozadu, ona desne ruze vtedy pouzivala.... otrasny face + prizmurene oci + nevydareny zostrih som mala vtedy.... straasne som sa hanbila cestovat niekde s CP
haha a ja som vcera videla nudistu. :-D som na to aj zabudla. vecer sme boli v kuchyni a kukneme von a tam sused oproti si vykracuje z baraku uplne nahaty, vycikal sa do rohu a isiel naspat domov. chudak, ma uz asi mozog prepity. :-|
ahojte, dnes to vyzera ze trochu poprsi, ved uz by sa aj patrilo.
OP mam este stary, do noveho si tiez chcem dat krvnu skupinu, ja mam A, Michal B a Ella AB
Maji to musel byt uzasny pohlad na holeho suseda ako sa vycika a ide domov 8-(
ja som teraz prisla na to, ze v tych otazkovych temach sa da zistit kto hlasoval :-N som myslela, ze je to anonymne hlasovanie a ono nie je.... a teraz otazka - vidia to len admini alebo aj bezni uzivatelia? podla mna aj bezni =-)
jaaaaaj, no tak to mi nenapadlo odhlasit sa a tak to skusit .. diky za info.... mne napadlo potom, ze asi to vidi aj bezny lebo je to modre a to co vidia iba admini je zelene :-N
tiez nezanasam tabulky..... na PraF UK som to musela robit - rozne statistiky eble pre Min. skolstva, na MZP som moc nemusela a tu voooobec tabulky neriesim.... teda riesim iba tabulku v googlovskom dokumente kde pisem planovane bannerove kampane :-D
aha, no lebo tak ja som ju kupila omylom, ale tak nie je spatna :-D
och joj, ja sefovi daku tabulecku tvorim, este mi ostava za 2 roky dorobit, ale tak necham na zajtra, piatok je vzdy kapor 8-(
maji - kriste to musela byt sou :-x
dik maji, ale tak uz som na to prisla nejako :-D :-p
alee toto je zase kvoli ucto, neviem ci sa nechce zbavit aj jej :-N :-x a tu tabulku vediem stale, ale on jej aj tak nechape, staci ti nie? uplne primitivna tabulka a aj tak ju nechape 8-(
dobre tomu rozumiem, ze táto 19r. soplana http://www.modrykonik.cz/fotoblog/ren... este nema dieta no vybavu ma uz komplet hotovu? kokso, som jej zmazala 2 "clanky" zlozene z 1 vety kde mala len info o tom aka je strasne smutna, ze tehot. test bol negativny.... boze, ved ma len 19, co stresuje :-o
coze? si mysli, ze je draha alebo co? poslat na neho taku ako sme mali predtym my. ta bola za trest. vdaka panu bohu za tepleho uctovnika, co mame teraz. :-D
sa mi to len zda alebo su fakt fotky v tomto albume dake kostrbate? http://www.mojasvadba.sk/album/album.... nie vsetky, ale niektore sa mi zdaju byt take divne
maji - netusim, ale tak vsetko je mozne...sak musime uz konecne pokecat, maam kopec noviniek, co sa mi ani pisat nechce |-|
jani - mne sa tiez zdaju divne, som ju napimanala kvoli kontaktu + som pozerala,ci nemam saty ako som mala ja :-D
jani. to je tym, ze su prilis doostrene. boli asi zle nafotene, neostre, tak to softom doostrili az moc. uz som tu par takych fotiek videla.
ake novinky? jeziiis. no teraz mi to uz musis napisat...
nooo asi len to,ze sa mozno budeme stahovat do sale, vsetko tomu nasvedcuje, druhu firmu rusi, lebo sak nikdy nevynasala a pod. a mam pocit, ze zaklada daco nove...