zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jani - pre mna je to prevratna novinka, kedze je to dost od ruky, cize pre mna nic perspektivne a vsetko sa riesi poza nas chrbat ]-(
maji - pre mna je tym padom tato robota passe 8-(
maji - to je jedno kolko to trva, pre mna je robota bud v BA alebo v SC ostatne su v perdeli, lebo tak mne idu na prd busy a do sale mi ani nic nejde, milion prestupov tam je...
jasne, ze aj toto je zaujimave.... ja chapem, ze ta to zaujima, mna tiez zaujima co sa deje v envirorezorte a na PraF UK... o PraF UK sa intenzivne zaujimam 2 dni ked si pustila pre SME hubu na spacir 1 studijna referentka lebo ju uz nebavilo kryt vsetky sracky... jaaaj, ja by som tiez vedela rozpravat o kadecom co sa tam dialo :-D
domi, to je uz iste, ze sa pojde do SA? a preco prave tam?
jani - ako som vravela, to su vsetko len info z druhej ruky, on sa nevyjadril priamo, to nerobi nikdy 8-( + preco tam? lebo odtial pochadza a vedia mu tam vybavit lacnejsie priestory
to nie preto, mam pocit, ze sa jej chce skaredo zbavit ]-( ale tak hovorim , najlepsie osobne ;-) by sme mohli dat obed niekedy buduci tyzden, pripadne dzus po robote...
ano domi, tak ako majka vravi, ze v malecone konecne.... si jedno popoludnie hadam mozes rezervovat... a vyhovorky, ze ti nejde bus neprijimam - mozes spat u nas.... a vybavim ti aj odvoz do prace rano :-D
domiiii, ved na stare kolena mozes kvasit doma, treba vyuzit, ze si mlada, uzivat zivot si treba.... ja ked je takto pekne tak som normalne nervozna, ze by som mala ist hned z roboty domov... to sa neda, uzivam si slnka a leta bud na kupku alebo v meste na drinku, prip. mineralke :-D
ja sama v kancli nie som, sme tu neobykle 4 namiesto 2 (su tu aj externisti co riesia finalstitch.co.uk a brautpunkt.de ;-) ) a som sa dozvedela rano, ze nemame obed lebo kucharova zena dostala kontrakcie, sli do nemocnice... ach jaaaj... takto nepripravenu ma to zastihlo, co ja budem jest :-N v stredu este bola v "jedalni" a nic nenasvedcovalo tomu, ze by mala rodit - teda, okrem obrovskeho brucha :-D
ale jani, sak ja nekvasim doma, tiez cavargujem, lenze do mesta sa mi vooobec nechce trepat, predsa len zo zlatych je to dobra strecha :-S
ved ked sa vratim z dovo, dame dokopy to velke stretko konecne ;-) :-p
si musis daco objednat, ti nezavidim, v tomto teple je to na prd s vyberom jedal :-S
nooo, pisala si, ze si rada ze prides domov, osprchujes a veget tak som myslela, ze nikam nechodis :-N nooo, z prievozu to tiez nie je najblizsie, ide mi do mesta len 1 trolejbus z 3 trolejovych liniek a 1 busovej, kt. stoja na okoli... ale tak co uz, uz si vsetci zvykli, ze ked poviem: 17:30 pri Tescu tak tam budem 17:45 :-N
ahaaa.... ale tak mozes raz urobit vynimku a trochu si zmenit program.... ze deckam das rano "pá pá" a uvidis ich az nasledujuce popludnie :-D :-D
juuuj, ja sa taaak tesim... ostatnych par dni sledujem kauzu PraF UK http://www.sme.sk/c/5466907/kaskady-v... - je o tom viac clankov... som zvedava, co sa z toho vyvinie.... konecne sa na to prislo.... tie kaskady su fakt len na biznis, je to uplne v riti, mimo vsetkeho a v lete tam byvaju "sportove dni" fakulty - rozumej chlasce sa a sem-tam sa hra daky basketbal, tenis, volejbal, su tam tie vane jakuzzy a vsetko je zadarmo - je to ako "bonus" za dohadzovanie kseftov... a o tej zbabranej profesure sucasneho dekana by som vedela tiez rozpravat, kedze som priamo pri tom bola ked mal inauguracnu prednasku :-p
ok, tak az po dovo... aj keby som ta mala za usi dotiahnut ;-) a kedy presne idete?
gratulujem k tabuliam.... my ideme dakam jest, asi Avion alebo Ikea... ale dufam, ze Avion, IKEA jedlo fakt nemusim :-x
boli sme v pizza mizza.... casnicka doost zduta ale jedlo v poho... takze najblizsie 2 tyzd. nas caka: pizza mizza, cinska restika, Trafena Hus, Ikea... ach
ahojte cez den som tu moc nebola, lebo nam v robote vypadla elektrina od 12.00 az do 14.00 :-p , tym padom aj klima, takze brutus, nastastie to sef rozpustil o 15.00 tak som isla aspon pre Elly do skolky a boli sem spolu x-)