zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
nooo, v detve je pekna priroda - lesy, skaly, v okoli zrucaniny hradov ale s ubytovanim je to tam horsie.... je tam 1 hotel ale ja by som do neho nesla (mozno predsudky) lebo uz len z vonku vyzera desne :-N penziony ani neviem ci tam su.... podla mna by mohli viac vrazit do propagacie regionu a dake penziony postavit, urcite by sa to uzivilo
Caute
takze dnes som do tejto temy napisala moju nepritomnost, cize by mali byt uzivatelky informovane, tak sa pripravte na zaplavu Ip a kopec tem na riesenie :-D :-p
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
tak tak, no ideme malovat - ale to bude celkom makacka, lebo to musime aj vystierkovat, predtym oskrabat 8-( a ja musim ist k tomu diabetologovi, vychadza to na 2.8. a to by sme mali byt doma( nedajboze, ze by boli dake problemy) , lebo preobjednavat som sa nechcela, kedze nam to tak fajn vychadza...
a cely dom idete malovat? my tiez chceme malovat.... teda ja chcem.... lebo ma nebavi ta biela farba vsade, kt. miestami uz ani nie je biela :-N som povedala, ze zozeniem cloveka (v tomto som sa potatila, na vsetko mam lidi :-D), kt. to spravi ale drahy povedal, ze ne, ze on to spravi, ze v lete, ze ma vela dovolenky.... ano, dovolenku na fakulte ma ale nevala si sunky ako si myslel, ze bude, furt nieco riesi ohladom firiem, tak som zvedava co teda.... ale vymalovat uz akutne treba, ved sa malovalo naposledy ked sa byt prerabal - pred cca 5r.
nie cely, nasi prerabaju kupelku, spajzu a chodbu a my chceme hlavne nasu izbu, lebo tak ten strop je uz katastroficky 8-( a najlepsie, ze ja mam mega izbu, a vynasat cely nabytok a vsetko ...no uufff, uz teraz mi je zle...
noo aj my sme nejak tak malovali, ale ved komu by sa to chcelo robit castejsie, ze? :-N :-D
rozmyslame, ze si dame nejaku zelenu farbu, len neviem ako to bude vyzerat s modro-hnedym nabytkom :-|
caute. bacha na tie farebne steny. my mame v byte. kazdu izby inu a je to des. :-D v spalni napr. sme si namiesali taku modro-zelenu. nabytok k tomu moze ist len vo farbe buk. ak tam das nieco zelene stena je modra, ak tam das nieco modre, stena je zelena. :-D uz sme sa poucili a biela, je biela. to iste sme mali aj u nasich. premalovalo sa to na bielu. aj do domu sme chceli nejake farebne, ale ostaneme po skusenostiach pri bielej. staci nam, ze musime zladit okna, podlahu a nabytok a nie este aj rozmyslat, ci sa to hodi ku stene a ci zozenieme k tomu nabytok.
maji, my chceme (teda ja chcem :-D) do obyvacky daku kremovu farbu... ale neviem ake to bude, bo sedacku máme kremovu, tak aby to nesplivalo.... do kuchyne by som chcela urcite umyvatelnu farbu, mozno nieco do zlta, chodbu urcite jasne zltu aby sa presvetlila, no a spalnu to neviem... najradesj by som dala bledofialovu ale neviem ako by to vyzeralo a ci mi to prejde :-D a doladovanie skrin neriesime.... my to máme aj tak dost divoke cele lebo je to len take provizorne... iba kuchynu mame ladiacu... v obyvacke je cosi z Kika, cosi z Ikea, cosi z Europamobel, konferencny stol z tesca, vsetko drevotrieska, takze farba dub u 1 firmy nie je to iste ako farba dub u inej firmy
my mame obyvacku do zlta a nabytok mame biely s tmavohnedym.
kuchynu mame tak inac zltu a tam mame bezovu linku, ale to sa mi vobec nepaci
spalna je zeleno-modra a tu mame len buk, nastastie mam vsetko odinakial a farbou sme sa trafili na vsetko.
druha izba je do ruzovo/oranzova a tam ma svorka svoje haraburdie, to nekomentujem. chodba je biela, hajzl tiez a v kupelni mame sedy obklad.
neviem domi, sere ma to... robili mi to pred casom, potom bol par mes. pokoj a teraz zas, parkrat do tyzdna.... proste nenacita mi to ziadnu stranku.... nacitava, nacitava, nacitava a nic.... a vacsinou ani nevyhodi tu hlasku "aw, snap" - ci take nieco a ci chcem waitnut alebo killnut stranku... tak potom ked to takto zmrzne dam force quit, opat otvorim a ficim.... neviem cim to je.... ci to nemoze byt tym, ze meca bolo vypnute naposledy par mes. dozadu =-) restartovane bolo, ale vypnute nie
kupelna nasa je vobec sa nepaciaca mi.... to riesil drahy este bezomna ked sme sa este nepoznali.... zelene kachlicky... zelenu farbu nemusim... a zelene kachlicky uz voooobec nie.... bezomna riesil aj vstavane skrine, kuchynu a postel a to trafil, s tym som velmi spokojna... ale s kupelnou vobec
ich som sa nepytala.... ich s takymito kravinami neotravujem :-D som otravovala ked mi blbol chrome a ukazovalo ine obrazky.... potom mi to kolega fixol, no po tyzdni som to mala opat ale uz som vedela ako to odstranit.... a pred cca 2 tyzd. to zrazu uplne prestalo.... ak ma bude srat, skusim na noc vypnut meča a ak ani to nepomoze, tak safari to isti....
maji, ja nie som spokojna s dispoziciou bytu ale neda sa nic robit lebo priecky, s kt. by som potrebovala hybat su nosne.... a keby som chcela na ukor obyvacky zavacsit kuchynu, tak by to neslo, lebo v obyvke mame v rohu pri balkonovych dverach komodu a akvarko.... a keby sa posunula priecka, nedali by sa otvarat dvere na balkon... a komodu s akvarkom nemame kam dat.... ale tak verim, ze uz len par rokov tam budeme a potom budeme v niecom vacsom, krajsom
my ak pojdeme do jarnej, tak pojdeme len o nieco do vacsieho. byt mame 100m2 a barak ma 120m2, ci kolko. a ak by sme nesli, tak toto predame a pravdepodobne to bude mensie, lebo je problem zohnat taketo velke byty za normalnu cenu niekde trosku mimo centra.
my máme byt cca 50m2.... hrozne cosi.... nebolo by to mozno hrozne cosi keby to bolo inak dispozicne riesene... a nie ze spalna ma sirku asi 190 cm, dlzku mozno tak 300 cm.... tam sa fakt len PC stolik a tlaciaren vopcha a nist viac.... vsetky handry musime mat na chodbe v stavanych skriniach, spodnu bielizen v obyvacke v komodach a tak.... obliecky na periny mam asi na 4 roznych miestach.... a este aj pivnica je taka, ze asi meter x meter 8-(