Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji, chcete ist mimo centra? daju sa velke byty v novostavabach... kamarat byva na DD, v asi 5r. baraku, mozno viac r. ma tena barak a byt ma vyse 100m2
Odpovedať
Profilova fotka
spalnu mate kolko? kokso. ja by som nevedela zit v takom malom priestore. =-) spalnu mame tusim 6x5m, ale mame ju asymetricku. pri oknach je uzsia, ako na opacnej strane. tam ma asi 4m
Odpovedať
Profilova fotka
jani a kde byva? v akej casti? za kolko kupil byt? ked tak, tak by sme isli asi do ruzinova. tazko sa mi opusta centrum, tak ale tu je to strasne s najomnym. platime vo vlastnom byte tak, ako inde podnajomnici v drahych bytoch.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj uz vidim, ze na dlhacoch
Odpovedať
Profilova fotka
maji, netusim kolko je to m2 ale da sa to vypocitat.... postel je siroka 180 cm - matrace, daky centimeter ram a dake 2 cm po bokoch - akurat fuga na slahnutie ovladaca vnoci zo spanku :-D a vytahovat ho potom musime tak, ze nadvihneme matrac a ruku vopchame pomedzi rosty... ruka sa vedla postele nevopcha... takze preto si mylsim, ze siroka bude asi tak 200 cm spalna... a dlha je asi 200cm a za postelou je priestor este cosi vyse metra.... a si predstav, ze pod nami zije 4 clenna rodina.... 2 dospeli a 2 deti - skolaci... ved my sa teraz nezmestime, neviem si predstavit mat tam deti.... ale tak ten byt sa kupoval lebo to bolo za strasne malo penazi - po neplaticke.... drahy od zaciatku vedel, ze to nebude byvanie na dlhodobo, ze par rokov... maji, on byva na DD v tej casti od Devina - tam sa da este ako-tak existovat... inde je to uz horsie ako Petrza... ked som tam pred 5r. byvala este to bolo ako-tak v poho no uz nie je, uz tam nie je kuska zelene, vsetko betonuju
Odpovedať
Profilova fotka
matko uvazoval, ze prinajhorsom by sa islo do petrzky, ale hned tu na kraj. kamarati tam ziju a je to tam velmi pekne, akurat je to perzalka, to ja vseobecne nemusim. to je pre mna jedno velke kralicie bludisko.
Odpovedať
Profilova fotka
prave som docitala tento prispevok, myslim, ze je to baba z kajinej temy, aj ju tu spominala, ak sa nemylim ;-) http://www.modrykonik.cz/fotoblog/kau...
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, domi, to bude ona.... lebo tak je z terminu ako kaja, bola na dovolenke a ma syna Matyasa... tak to musi byt jedine ona... pekne to napisala
Odpovedať
Profilova fotka
asi malokto je taky sibnuty ako ja :-D 2h som pozerala vsetky stranky a hladala aky avatar mozem vymazat aby som mala v tej teme kde zapisujeme vymazane avatary 1111. prispevok :-D snaha sa vyplatila, mozem ist domov :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ty si Joudelína :-D
Odpovedať
Profilova fotka
co je joudelina? :-N tak viete, cakat kym bude 2222. prispevok, to sa mi nechcelo, ktovie kedy by to bolo... ale ked to bude, budem striehnut aj naň.... a potom az na 9999. a 11111 :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jani joudelína je něco jako trdlo :-N :-D :-N :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Omlouvám se za smazání upozernění v témě Zlomila jsem si kotnik, manzel to tezce nese.. :-N :-N Chár si tu hraje s myší a vymazala mi to :-N =-) :-N =-) :-N pro nás s dětma by tam mělo ještě skákat okýnko "opravdu chcete vymazat???" :-N :-N :-N minule mi málem smazala kohosi album :-x :-N =-) naštěstí sem ji spacifikovala dřív než to stihla :-N
Odpovedať
Profilova fotka
agu - a co tam bolo za upozornenie?
Odpovedať
Profilova fotka
jani ´myslím že tam bylo od ikarkulky a mmk že jestli blokovat či ne :-N =-) nestihla sem to ani dočíst :-N
Odpovedať
označila jsem jeden příspěvek brumdinky s tím, že už bych ji docela blokla. přispívá snad do všech témat a všude dělá jen zlou krev. neznám uživatelku, která by k ní necítila silné antipatie.
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, ona je druha rimmel, pamatam si, ze na BRMS ju nik nemal rad... a ani ja, ani jej nick si neviem zapamatat, viem, ze je to brumcosi :-D som to pred chvilou riesila aj s market cez skype, ze ju blokneme.... len este treba zozbierat viac jej prispevkov z roznych tem - podobne ako pri rimmel.... dohladam tie prispevky neskor, bo teraz fakt nestiham
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj a co je s rimmel? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani, rimmel je bloknuta.... blokla som nick aj IP, aj PC.... mala sa stahovat kratko po zablokovani - vycitala som zo sukromnej skupiny :-x - takze sa jej asi zmenila IP, PC snad ostal a neobsmrda tu pod novym nickom
Odpovedať
Profilova fotka
cafte prave chrumem tie komunisticke tycinky, mnaam x-) http://www.dru.sk/images/katalog_new/...
Odpovedať
Profilova fotka
jani - a dai nebola blokovana? lebo kliknem na strechu a tam na mna skoci , ze dai =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi nie, dai nebola blokovana.... ale je horuci kandidat... cakam uz 3/4 roka kedy ju budem moct zrusit :-D ja tycinky jaksi nemusim.... kedysi som ich mala rada... teda mala rada no - rada som olizovala tu sol z nich alebo som si ich davala do ust po sirke, ze pokial lica vydrzia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok, tak snad aj na nu pride :-D to s tymi tycinkami je dobre :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani to sa cudujem ze sa este rimmel neozvala, bola dobry "rypal" :-D Domi tie tycinky milujem, mnam
Odpovedať
Profilova fotka
dani - vitaj v klube ;-) a je nove ohladom dovolenky, zohnali ste nieco? sesterka zohnala rodos nakoniec, ale tak oni idu az 15.8. ( link je v tej teme o grecku na MK) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani, ved aj ja sa cudujem, ze sa rimmel neozvala.. je mi to velmi divne, ze je ticho... ani mailom sa neozvala, ani jej kamosky za nu nebojovali, proste podorzive ticho... tie jej kamosky skupinu Drbarna u rimmel premenovali a vzali nove clenky... sa mi nechce verit, ze by bloknutie rimmel bolo take easy
Odpovedať
Profilova fotka
rimmel sa vrati,ak sa uz nevratila...
Odpovedať
ahoj ahoj, já jen, že psala nikola, že v pondělí mi pošle fotky x-) takže je vám jasný, že od úterka budu 3x denně kontrolovat schránku a volat na poštu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pouzila som vsetky dostupne prostriedky na jej bloknutie, tak snad si da pohov... je to uz par tyzd., hadam aj mesiac, no a zatial je ticho... ked som ju blokla, chodili mi dakovne Ip :-D tak naivne dufam, ze keby sa objavila, niekto by ju bonzol :-p kaji - jeeeeejda, no tak to budem od utorka castejsie klikat na MK.cz na fotoblogy - moje oblubene a hladat dake novinky :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?