zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jani, neboj, já se hned pochlubím, až přijdou ;-)
a dneska v noci mi míla přiveze kočárek x-) zítra ho hned blejsknu a budu s ním asi jezdit po zahradě :-D
hej, byli jsme se na něj podívat v obchodě, jen ho měli v jiné barvě, než co budeme mít my. jezdí se s ním skvěle :-D je takový hezky pérovací, houpací ;-)
je to nějaká textilie, taková zvláštní. ale kůže to není. tu má jen na řídítkách.
jo a prej s ním nemám jezdit v dešti, že by se mi na něm udělaly fleky :-D :-D
ale to neřešim, buď vezmu ten druhý kočárek, nebo nosítko, nebo nebudu jezdit v dešti no :-D
fuha, no to by som sa bala, ze ked niekde vonku budem a rozleje sa, tak co s kociarom ked nemoze zmoknut =-) ale tak mozno to pisu preventivne a nebude to flakate.... ako ked pisu na obleceni, ze prat v rukach... nic neperiem v rukach a vsetko oblecenie je v pohode....
a ten casualplay vintage, to je iba sportovy alebo aj hlboky? a inglesina sa da dat aj na sportovu upravu?
kua, zas ma chrome serka.... uz 5 min. loaduje stranky a nic... necham ho tak hoci aj hodinu, ze ci mi aspon daky error vyhodi, lebo davat 4x do tyzdna force quit ma nebavi |-|
ten casualplay je sportovní, ale dá se složit úplně do rovna a k tomu mám pak vloženou tašku, takže může být jako hluboký. ale my stejně uvažujeme, že ho dáme pryč, a později pořídíme teutonii.
ta inglesina by mohla být sporťák, ale musela by se k tomu koupit ta sportovní korbička. a to už se mi na tom podvozku nelíbí - vypadá to pak takhle http://www.inglesina.allmarkets.ru/in....
právě kvůli tomu máme i ten druhý kočárek.
no jinak ona ta inglesina bude stejně spíš na parádu, do města, pro babičky hlavně. takže když bude pršet, tak stejně nebudeme nikam vyrážet na procházky. nebo se na to dá pláštěnka, jako na jiné kočárky, ale přiznám se, že dát na tenhle pláštěnku mi přijde jak pěst na oko :-)
holky, zamkla jsem téma se stopnutýma inzerátama, budeme to dělat jako se zablokovanýma uživatelkama. už mě to neba. pořád tam někdo píše "proč mám stopnutý inzerát?????". vrchol je teď ta frankfurtanka, která tam napíše, jak má zjistit, kdo jí to stopnul a proč 8-(
tak doufám, že s tím souhlasíte. už mě nebaví to pořád mazat, nebo jim tam dávat to, co píšeme na začátku každé stránky.
som si najprv myslela, ze si to len omylom zamkla, nakolko som si vsimla,ze si pisala do zablokovanych, ale sa mi to nejako nezdalo a nakoniec ma osvietilo, ze si sa asi nas*ala, ze tam stale niekto nieco pise :-D
no, už mě máš přečtenou :-D teda já už jsem to chtěla udělat dávno, ale zase jsem si řikala, nebudu prudit... dneska to byla poslední kapka - kde si mám najít důvod... no tak to snad ne :-D
no jo, uz ta poznam ako svoje boty :-D :-p
inak ona mi pisala potom do Ip, tak som jej pekne krasne napisala, ze nech sa pozrie kedy ten inzerat vlozila a nech sa pozrie do temy v tom obdobi, ze to tam urcite najde :-D
no si predstav, ze to nasla a este musela do toho kecat, kopirujem ;-)
Od koho: frankfurtanka
Kedy: Dnes o 16:08
Komu: domika007
Predmet: Re: Re: Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody
ahoj, tak som to tam opravila. mozes mi ten inzerat aktivovat? ja som si inac myslela, ze sa tie vykriscniky vztahuju na nadpis, aby to nebola prilisna uputavka. ale som to teraz preformulovala, tak ze ich tam uz nepotrebujem. monika
domika007 napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ahoj, vsetko najdes v tejto teme, len treba hladat, skus sa pozriet na datum svojho inzeratu a podla toho hladaj v teme, dovod tam urcite najdes
Dominika
frankfurtanka napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ahoj, tak som sa rozhodla napisat tebe, kedze ja nemam potuchy, ktora adminka mi ten inzerat stopla. teda aspon som to tam nikde nenasla.
mozes mi napisat, kde som urobila v tom mojom inzerate chybu?
frankfurtanka: #528960 • Predám: Šaty pre družičky 1x použité a vyčistené
s pozdravom monika
Ta "Otazka" je taky dobry napad, len skoda, ze si ludia k tomu neprecitaju pravidla... :-| Neuplna otazka, ze ludia sa tam len pytaju na podrobnosti tej otazky, zle sformulovana otazka a najlepsi su experti, co na to odpovedia, ale v odpovedi daju otazku, co s polozenou otazkou ani nesuvisi...
maji, vy pracujete spolu? to mi nějak uniklo.
vím, že tam měla domika problémy už dlouho, že ji to tam štvalo. tak jsem spíš myslela, že dala ona výpověď.
jak je to u vás s výpovědní lhůtou, odstupným atd.? aspoň aby se k vám zachovali nějak fér 8-(
kaji, ja som tam robila skoro 3 roky. dominika prisla neskor do firmy. v 10/2009 som dostala vypoved. ja som chcela odist aj sama, len trosku neskor. ono to tam bolo zle uz ked dominika prisla. volakedy to bola praca snov. super sef, super sa pracovalo, uplne v pohode prostredie a zrazu mu preplo...
vypovedna doba je 2 roky a dostanes odstupne vo vyske 2 platov. po neviem kolko odpracovanych rokoch je vypovedna doba 3 mesiace.