zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
myslíš asi 2 měsíce, že? :-) tak to je stejné jako u nás.
mě takhle vyhodili před rokem, že prý firma v krizi, ušili na mě boudu, ani to odstupné jsem nedostala, musela jsem odejít hned... nechutný.
ano, ano 2 mesiace :-D
no tak to som mala ja stastie nastasie... on urcite tusil, ze chcem odist, nastastie som nedala vtedy vypoved, ako som najprv planovala, lebo by som prisla o odstupne
mílova máma odešla teď na jaře z práce. pracovala ve zdrav. pojišťovně, před rokem stát povolil sloučení dvou zdrav. pojišťoven a oni byli jedna z nich. od začátku bylo jasné, že je to tunel jako prase. no taky že jo.
teď nějak rušili tu její pozici, nabídli jí jinou, ona to nepřijala, takže dostala výpověď.
ale:
- měla 2 měsíce výpovědní lhůtu, kdy jí normálně běžel plat i s prémiemi, přičemž ona už do práce vůbec nechodila, byla tam snad 3x, dodělat nějaké akce a předat agendu
- dostala dalších 5 měsíců odstupného + jí proplatili dovolenou a ještě dostala nějaké čtvrtletní prémie
- suma sumárum dostala nějakých 150 tisíc.
no tak o tom se mi může jen zdát.
ale zase na druhou stranu - je jí už 54 let, takže je otázka, jestli najde nějakou práci. zatím je doma, na úřadu práce, takže má na 6 měsíců od státu podporu. to řekla, že teda zůstane doma, a pak až teprve si něco najde. tak jsem zvědavá.
tak to mala pekne odstupne teda.
tu je to bieda s robotou, teda aspon ja nejak nemam stastie. je par ponuk, ale ani buuu nepride ako odpoved. predtym, ked som dala vypoved v praci, tak som sa hned zamestnala, teraz nic... som zamestnana na dohodu u mojho matka vo firme, ale to len tak proforma, aby sme aspon nejake prachy vytiahli z firmy.
fuha, ona ide asi z materskej do materskej :-N
baby, potrebujem pomoc.... uz ma nebavi detektivovanie dnes... som total vyflusnuta, stale ktosi po mne cosi chce a ja som ko :-N
http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...
najskor som si myslela, ze su to vsetky nicky marcu a carmen82, kt. boli blokovane kvoli duplicite a dohodli sme sa, ze bude pouzivat laura83..... lenze neviem, ukulelembo mi pripada realny nick na to aby to bol multi nick.... tak reku ci neuhadla zas heslo niekomu
kto, s kym a ako, preco, za co a naco? vyznate sa v tom niekto? neche sa mi zas kreslit si schemy ako je co prepojene :-N
a z jedneho z tych PC ma prihlasenie aj traktor a ta sa mi zda byt tiez dost realna.... kua, preco to niekoho bavi hadat hesla k nickom a prihlasovat sa pod nimi? :-N
bloknuta uziv. marcu vie, co sa pise v sukromnej teme april 2010 - z toho isteho PC sa tam prihlasuje uziv. vejula . . . teraz som dostala info, ze dotycna marcu vie aj co sa pise v teme november 2009 - do tej vsak ma pristup ukulelmbo... ze by to predsa len bol multinick? :-.
ok, diky, ze si ju informovala..... co som nedavno upodozrievala henikav, ze ma dupla nick, tak sa na mna strasne osopila, ze co si to dovolujem tvrdi, ze ona je v B.... tak som sa pozrela na jej prihlasenia a videla som, ze sa prihlasuje aj zo SK.. ale vacsinu prihlaseni mala skutocne z B... takze prihlasit sa o 16:00 zo SK a o 20 min. z B, to sa neda...
dani, ja uz neviem ci je to ta.... lebo dnes sa mi ozvali 2 co nieco riesili s tou surkomnou skupinou... myslim, ze to je ina.... toto je stanussa alebo tak dako sa vola.....
no nic, dala som si par hod. pauzu, idem dalej skumat a snad na nieco pridem
caute.
jani, ja mam proglem. konecne sme spojazdnili novy pc. mam ako prehliadac teraz ie a neviem sa dostat do amdinu. ked si dam napr. kontrola ip, tak ma hodi na uvodnu stranku svadby. :-(
zeby? nooo ja ti neviem, ja IE nemozem.... lepsi je ako chromiak? :-N aj fici rychlo? aj ked otvoris novu kartu, mas tam nahlady najcastejsie klikanych stranok? vyhladavanie rovno v prikazovom riadku? heh, nechcem sa s tebou hadat - ja by som si bez tychto chromych "fíčur" nevedela uz browsovanie predstavit
tak pozrela som si video http://www.youtube.com/watch?v=gStCIk... a neviem no - ked otvoris kartu, mas tam posledne stranky ale nie ich nahlady (v tomto je safari najlepsie dla mna), ale iba zoznam... vyhladava to v bingu a ako rychlo to ide, to som nezistila.... ale citala som take nazory, ze je to lepsie ako mozilla.... ja som voci IE zaujata uz mrte rokov, takze tazko sa mi to posudzuje....
a chcem aby som mala 9999 prispevok v tejtto teme :-D
tak postupne :-D
ked otvorim novu kartu tak mam fakt iba vypisane stranky, ale to obrazkove mi nejak nechybalo doteraz, vyhladavam v google, da sa tam zapnut aj bing, nad ktorym som rozmyslala, lebo sa mi zda, ze vyhladava lepsie, ako google, ale ostanem verna. to uz je sila zvyku, ie8 je zatial najrychlejsi prehliadac, co som mala. potom ono je to tak celkovo, co sa mi viac paci. napr. tym, ze mam win7, tak na ie si mozem pripinat najoblubenejsie stranky priamo dole z listy si to otvorim, potom si viem zobrazit nahlady vsetkych otvorenych kariet, tiez dole z tej listy.. neviem to opisat, nejak zrozumitelne. asi ti poslem obrazkyna fb. :-D